Vita:Nagy-Britannia

Aktív megbeszélések

Nagy-Britannia elszigeteltségeSzerkesztés

A Japánról szóló cikknél azt olvastam, hogy az emberek "Perverzek, mint állat", illetve azt, hogy "Nem véletlenül élnek elzárva egy szigeten." Levonhatjuk-e azt a következtetést, hogy Nagy-Britannia lakosai perverzek, mint állat elszigeteltségüknek köszönhetően?

A fenti mondatot Debat írta. Apród (vita) 2017. augusztus 4., 18:42 (UTC)

Levonhatjuk-e azt a következtetést, hogy Nagy-Britannia lakosai perverzek, mint állat elszigeteltségüknek köszönhetően? Ezt a mondatot négyszer olvastam el. Apród (vita) 2017. augusztus 2., 22:30 (UTC)

Nettó ostobaság. OsvátA Palackposta 2017. augusztus 4., 16:19 (UTC)

Akkor ezért nem értettem első olvasásra sem. Apród (vita) 2017. augusztus 4., 22:35 (UTC)

Japán: Szigetország -> Perverzek; Nagy-Britannia: Szigetország -> Perverzek?; X Ország: Szigetország -> Perverzek? Ha ez nem így van, Japán cikkének 6. lábjegyzete Nettó ostobaság. És akkor találnunk kell egy másik okot, Japán miért olyan, amilyen. De azt már Japán vitalapján kellene megbeszélni. Debat (vita) 2017. augusztus 13. 10:22 (UTC)

Hm. Esetleg összehívhatnánk az ENSZ közgyűlését a téma halaszthatatlan megvitatása céljából  . Egyúttal még néhány témát javasolhatnánk az ENSZ közgyűlésének, mint az unciklopédikus világegyetem sürgős problémáit. Apród (vita) 2017. augusztus 13., 10:26 (UTC)

Visszatérés a(z) „Nagy-Britannia” laphoz.