A trill bátor[1], szimbiotikus nép.

MegjelenésSzerkesztés

Elsöprő. Rejtélyes oknál fogva a trillek többnyire nők.[2] Főként trillerekben vállalnak filmszerepet.

A Nagy KérdésSzerkesztés

A trillek testének két oldalán sajátságos párducszerű [3]mintázat húzódik, ami sajnos eltűnik a ruha alatt. A kérdés, hogy folytatódnak-e, és ha igen, akkor vajon merre. A Star Trek Univerzum teljes férfi populációja kiterjedt kutatásokat űz ezen a téren, de valahányszor eredményt tudnának felmutatni, valamiért elfelejtik, és megint kezdik elölről.[4]

Az egyesülésSzerkesztés

A trillek egy gazdából és egy szimbiontából állnak. A szimbiontát a gazda alsó fertályába helyezik be.[5] A szertartás ellen a Goa'uld ügyvédei keresetet nyújtottak be a szerzői jog megsértése miatt.

A szimbionta magában hordozza az előző gazdatestekben töltött időszak emlékeit. Mivel a gazdatestek hol nők, hol férfiak, a szimbionta korábbi partnereinek váratlan megjelenése igen érdekfeszítő szituációkat eredményez. Ez magyarázatot ad, arra miért csókolóznak annyit [6] a nők a Star Trekben.

DaxokSzerkesztés

A Star Trekben szereplő leghíresebb szimbionta Dax volt. Íme néhány a Daxok közül:

FegyverekSzerkesztés

Az a két csík a testük oldalán. Na, az aztán halálos. Tíz emberből tizenegyet megöl a kíváncsiság, meddig tart a ruha alatt.

HajókSzerkesztés

Ilyen csajok mellett kit érdekel? [7]

lábjegyzet  Szerkesztés

  1. Tényleg nagy bátorság kell, hogy magadba fogadj egy szimbiontát. Ez nem olyan, mint egy házasság, nem lehet csak úgy egyszerűen kilépni, ha undok szimbiontát kaptál. Bár Paul McCarthy tudna mit mesélni.
  2. A rejtélyes okot távirányítónak hívják, amivel átpörgetem azokat a részeket, ahol esetleg nem női trillek szerepelnek.
  3. Most hagyjuk Beyonce-t, a szócikket olvasd!
  4. A szerencsésebbek elölről-hátulról.
  5. Valóban pongyola definició, mert ez alapján a Föld lakosságának kétharmada trillgyanús.
  6. A történetet férfiak írják, ez elég nyilvánvaló indíték, nem?
  7. Ha téged, akkor sürgősen kezeltesd magad, mert erősen trekkofil vagy.