Torgyán József

Ez a szócikk élő személyről szól, ha tehát a benne szereplő egyes kijelentések neadjisten rá nézve sértőek, a legjobb, amit tehet,
ha azonnal megsértődik. Ha erről pechünkre tudomást szerzünk, megpróbálunk a kedvére tenni.
Torgyán József közkedvelt mosolygós portréja.

Torgyán József, hegedűművész, artista; múltidő.

Élete kezdeti szakaszaSzerkesztés

Élete akkor kezdődött mikor megszületett, egyes tudósok szerint mikor megfogant. Lényeg az hogy Torgyán Sándor és Megyeri Sára 35 gyermekeként látta meg a világot 1792-ben, de az akkori magas halálozási arány miatt csak ketten mardtak életben köztük ő. (Sajnos.)

Oldalt látható Torgyán József leánykori képe. [1]

Élete későbbi szakaszaSzerkesztés

1800-ban a család Budapestre költözött, így általánosát is ott kezdte. Az általános iskolát a Könyves Kálmán Általános Iskolában kezdte, és 1926-ban sikeresen el is végezte. Aztán szakmunkásképzőbe ment ahol nem tudtak vele semmit sem kezdeni, ezért politikusnak küldték. 1951-ben nyert a lottón, ahol a 18-es 19-as 36-os 39-es és a 45-ös számot tette meg. 1956-ban elfelejtette hogy tud olvasni, hála egy a fejére pottyanó virágnak.

Élete még későbbi szakaszaSzerkesztés

126 év általánosa és 26 év szakmunkásképzője alatt szinte minden pénzét elköltötte, amit lehetett, egy éven át az Japánban élt, majd három éven át a közel keleten volt, ahol több fejsérülést elszenvedett, ennek köszönhetően elcsúnyult amúgy sem szép arca. Kirándulásai befejeztével lehetősége lett volna az 1993-as World Trade Center elleni sikertelen merényletben való részvételben, ha kapott volna vízumot amerikába, de hát oda sem engednek be mindenkit. Mivel vízumkérelmét visszautasították, a itthon kellett elhelyezkednie,a világ középén Miskolcon, ahol egyszer találkozott Chuck Norrissal, és vérig sértette Őt.

Öreg napjaiSzerkesztés

 
Képünkön akármi látható.

Ekkor került hatalomra az a párt, amelyet ő nem szeretett volna hatalmon látni, ezért elment egy éppen aktuális tüntetésre beszédet mondani. Szerencsétlenségére (és a mi szerencsénkre) emiatt Chuck Norris úgy körbepörgőrúgta, hogy valamelyik nagyvárosra zuhant és a keletkező fekete lyukban örökre eltűnt.

Ott néha még előveszi hegedűjét, hogy eljátssza rajta Beethoven [2]: X. (Nikotex) [3] szimfóniáját.

A kitörésSzerkesztés

Az idejétmúlt Torgyán József csatlakozott Viharsarokban feltámadó FKgP-hez és részt vett az új állam szervezésében. 2008. május 2-án a viharsaroki parlament köztársasági elnökké választotta. Éljen!


  1. A kép azóta elveszett.
  2. Ludwig volt
  3. A poén Karinthyé. Úgy loptuk, tőle.