The Worst Movie Ever!

A film előzetese.

The Worst Movie Ever! (magyarul A világ legrosszabb filmje) egy sci-fi–akció–dráma–horror–komédia–musical film. Elvileg a világ legrosszabb filmjének tartják, de a magyar filmművészet remekeihez viszonyítva igenis megállja a helyét.[1] A The Worst Movie Ever! film magyar szinkronja még nem készült el, azonban hamarosan petíciót szervezünk az ügy érdekében, hogy leszinkronizálják eme műremeket magyarra is.

Film történéseiSzerkesztés

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Föld nevű bolygó. Ah, na szóval van ez a Föld és leszáll reá egy Boltar nevű földönkívüli űrrobot. Boltar el akarja pusztítani az emberiséget. Valójában csak megtámadja őket, egyszerűen csak jót szadizik rajtuk. Van ennek a Boltarnak egy lézerpityuja, amellyel lézert lő az emberekre és hányás-hasmenés vírussal fertőzi meg őket. Ezzel a vírussal azonnali agy–has–végbélhalált okoz. Nem beszélve a lézer okozta súlyos hererákról.

A történet azon a környéken játszódik, ahol két dühös, két tényleg nagyon-nagyon dühös tinédzser lakik. Az egyik dühöskének az ikertestvére egy szefós, akinek a lelkét egy nagy mellű hölgyemény és egy 14 éves tini[2] akarja elrabolni.

A film végéről nem tudni semmit. Elvileg az egész világon egyetlen ember bírta végignézni egy Los Angeles-i moziban. Nem mellesleg 11 dolláros bevételt hozott a konyhára a film, ami átszámítva 3058 forint.


  Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Tudod kivel szórakozzál?! – Jancsó Miklós, néhai; noanswer kukac örökvadaszmezok pont eu
  2. Elvileg a 10 éves fiúja teherbe ejtette. Legalábbis ezt állítják néhányan.