UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2008. január 6., 19:37 (UTC)

Hír és álhírSzerkesztés

Szia! Nincs-e kedved bevezetőt írni a Hír és Álhír c. cikkhez (?), amiről látom, hogy rendszeresen fejleszted.

Az Unciklopédia cikkeinek is vannak bizonyos formai szokásai. Ezek persze nem kötelezőek, még azt sem mondanám, hogy ajánlatosak. Az az előnyük biztosan megvan, hogy az olvasó hozzászokott már valamihez. A szokásoktól való eltérés hatása szerintem kétesélyes: rossz esetben zavart okoz, jó esetben hozzájárul a tartalom hatásosságához.
Idetartozik ez is: engedelmeddel a cikket átmozgatnám Hír és álhír címre, mert semmi sem indokolja az Álhír szó nagybetűvel írását.
Mit gondolsz minderről? Üdv: OsvátA Palackposta 2008. január 8., 06:53 (UTC)
Kösz a választ (itt is válaszolhatsz: itt vagyok). Üdv: OsvátA Palackposta 2008. január 8., 07:21 (UTC)

Vélemény?Szerkesztés

Kérlek ezt a vitát, ha nincs jobb dolgod, elolvasni: User talk:Cickafark. Ja, meg az anyagot, amiről szó van. Várom véleményedet. Hogy tetszik-e, vagy sem: nem szempont. Hogy wiki-, akarom mondani: unciszerű-e, az igen. Kösz: OsvátA Palackposta 2008. január 31., 20:43 (UTC)

SzavazásSzerkesztés

Itt lehet (nép-)szavazni: [1] OsvátA Palackposta 2008. február 1., 08:19 (UTC)

FüligizéSzerkesztés

Pardon, hogy a Főnök helyett kotnyeleskedem, de nem a te oldaladra mutat. Mindig azéra, aki nézi. Próbáld megnézni bejelentkezés nélkül... Gizmóka 2008. február 4., 16:14 (UTC)

Piros betűkSzerkesztés

Kedves Zlajos! A legegyszerűbben így tudsz piros betűket használni. Vagy zöldeket. OsvátA Palackposta 2008. február 7., 06:00 (UTC)

MézSzerkesztés

Kedves Lajos! Megítélésem szerint a méz-nek inkább a hírek és álhírek között volna a helye (kicsit átfogalmazva). A (félre-)értelmező szótárat ezúttal kissé félreértelmezted; azt hiszem. Oda faramuci, szójáték-szerű definíciókat szoktunk írni-kitalálni. Mit gondolsz? Üdv: OsvátA Palackposta 2008. május 13., 05:16 (UTC)

Eljegyez a bánatSzerkesztés

Nyilvánvalóan egy csomó vers le van duplázva. Rendet tenni ebben nyomtatott szöveg segítsége kell, nem az internetes bóvlit ismételgetni. Van ugyan ilyen a kezemügyében, de túl nagy munka. Talán rávetem magam, de nem most. Mindenesetre jó, hogy észrevetted. OsvátA Palackposta 2008. július 19., 17:28 (UTC)

...azóta rénztem a MEK-re. Nem oly gáz az. Símán le lehet kapni: [2]. Csak a hosszú magyar ékezetekkel szokott gond lenni. Az meg javítható gépiesen is, pl. a WikEd-del. OsvátA Palackposta 2008. július 19., 17:37 (UTC)

SzavazásSzerkesztés

Szavazást kezdeményeztem. Kérlek rátekinteni: [3] --OsvátA Palackposta 2008. október 14., 05:45 (UTC)

SzámlálóSzerkesztés

Sajnos nem ismerem a látogatásszámlálás módját. A szócikkek egyenkénti látogatottságát megtalálod minden lap alján. A Wikipédián kell kutakodni, vagy/és érdeklődni a komplett project látogatottsága számlálásának mikéntjéről. A kutakodást megkezdem. OsvátA Palackposta 2009. február 2., 16:13 (UTC)

  Megjegyzés: Egyszerűen csak össze kell adogatni a szócikkek alján található számokat...Gizmóka  Füstjelek 2009. február 2., 18:03 (UTC)

SzedlacseknéSzerkesztés

Szia! Pasztilla nagyszerű humoreszkjét már én is régen át akartam hozni az Unciklopédiába. Csak azért nem tettem meg, mert mindig lusta voltam adaptálni az Unciklopédiához. Sajnos te is változtatás nélkül másoltad be, ha nem csal a szemem. Pl. tele van olyan piros linkekkel, amik itt teljesen fölöslegesek, mert soha senki nem fogja megírni azokat a cikkeket. Nincs kedved lektorálni önmagadat? Üdv: --OsvátA Palackposta 2009. március 17., 07:31 (UTC)

Kösz! A mumi-fikáltam-ért külön. Nagy öröm kora reggel röhögni! OsvátA Palackposta 2009. március 20., 06:43 (UTC)

KörlevélSzerkesztés

Kérlek legitimitásunkat aktívan fokozni. – OsvátA Palackposta 2009. június 12., 05:50 (UTC)

SzavazásSzerkesztés

Adminválasztás van. Kérlek: vegyél részt a szavazásban: Boribakter. Hálám: OsvátA Palackposta 2010. július 17., 11:57 (UTC)