UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2014. január 12., 18:41 (UTC)

Van wikiSzerkesztés

Szia! Nem élem meg drámaként a vanwiki-sablon leszedegetését, de tévedsz. Az Unciklopédia egy Wikipédia-paródia ugyan, de a Wikipédiát egyáltalán nem érdekli az Unciklopédia. Ez van. Ha nem találod viccesnek ezt a sablont, a te bajod dolgod. Nekem halál mindegy. Üdv! OsvátA Palackposta 2014. június 9., 14:07 (UTC)

Látom, itt egy kis gond(?), félreértés(?), vagy mi volt a vanwikivel. No most én nem vagyok nagy szakértő, és nem tudom mire találták ki a sablont, viszont lusta vagyok utánanézni, de valamit mégis szeretnék itten mondani. A vanwiki-sablon tök jó, amikor valaki az adott témáról nem tud sokat, és ezért nem találja annyira viccesnek a cikket, és akkor van egy 'direct link' a wikipédiás lapra, ahol ismereteit bővítheti, majd miután ez megtörtént, azonnal mehet vissza az uncira, ahol most már halálra nevetheti magát a fergeteges paródián. Arra pedig, hogy a wikipédia minden szócikkében reklámozza az uncit igen kevés esély van, nem is lenne jó. De persze ráderőltetni senki sem akarja, ízlés dolga :). Jó szerkesztést! Szentkiralyi Roland (vita) 2014. június 10., 09:53 (UTC)

A vanwiki sablon az angol unciból származik. Nekik jó. Akinek nem tetszik, annak meg nem tetszik. Én mindenesetre nem játszom el a visszaállítósdit. Elég (önként vállalt) feladatot ad nekem a vandál-, spammer-űzés. A humorunk meg nem egyforma. Akinek nem humora, ne vegye magára. OsvátA Palackposta 2014. június 10., 10:11 (UTC)

Rendben. Akkor én soha többé az életben nem leszek hajlandó bővíteni a magyar Unciklopédiát. Viszlát. --Kardhal Miksa (vita) 2014. június 21., 10:46 (UTC)

Vicces vagy. Tényleg ez volt az utolsó poénod? OsvátA Palackposta 2014. június 21., 14:03 (UTC)

Üdv...Szerkesztés

...ismét a magyar nyelvezetű unciklotronban! OsvátA Palackposta 2014. július 24., 11:14 (UTC)

KépekSzerkesztés

Szia! Az általad belinkelt képek egy része nem jelenik meg. Pl. ez: Image:Zombie idol.jpg. Nem tudom, miért? OsvátA Palackposta 2014. július 30., 06:17 (UTC)

MarsSzerkesztés

Csupa öröm az életem most, hogy ha valamit kihagyok, van más is, aki észreveszi, rárepül, és megteszi. Üdv! OsvátA Palackposta 2014. augusztus 8., 08:11 (UTC)

Kiszel TündeSzerkesztés

Szia! Kiszel Tünde a való világban már nagyon unalmas. Ez a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy elmondani ennek-annak-bárminek: nem túl komilfó. Asszem törölni kell. Sorry! OsvátA Palackposta 2014. augusztus 11., 15:49 (UTC)

Igazad van. Anettkát, is Győzikét is törölni kellene. Lejárt lemezek. Rosszízlésű cikk mind a három. (A „hülye indok” kifejezésedet elengedem a fülem mellett). OsvátA Palackposta 2014. augusztus 12., 06:20 (UTC)
Plusz Mónikát. Senki nem rúg döglött kutyába. Másrészt ki akarja, hogy egy ccc... celeb magához és a kapcsolataihoz nyúljon. Három dolog történhet:
  • Találsz egy
    • ... dús szemöldökű lófejet az ágyadban.
    • ...Őzikét a konyhádban a hűtőszekrényed előtt, amint megpróbál leszokni a zabalásról. Sikertelenül.
  • Kidobja a számodat a Gép..  
Gizmóka  Füstjelek 2014. augusztus 14., 16:15 (UTC)

HagyománySzerkesztés

A hagyomány esetünkben annyit tesz, hogy így csináljuk, mióta van magyar nyelvű Unciklopédia. A praktikum ugyanezt jelenti. Meg azt, hogy kézre esik a legtöbb cikket tartalmazó és a legtöbb ember által érthető nyelvű változat. Maradjunk abban, hogy maradjon csak az élen az angol az iw-ben. Rendben? OsvátA Palackposta 2014. október 23., 18:46 (UTC)