UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Dr.Garfbob10 (vita) 2018. április 5., 14:41 (UTC)

re:TőlemSzerkesztés

Hello!

Szóval te voltál Lione! Örvendek a szerencsének és annak is, hogy sikerül megköszönnöm azt, hogy az általam kitalált 1-2 állati országot továbbiakkal bővítetted, ezzel komplett világokat teremtve. Hálás vagyok érte. :) --Dr.Garfbob10 (vita) 2018. április 16., 16:46 (UTC)

re:Ideiglenes üzenetSzerkesztés

Hello!

Kösz hogy szóltál, észre se vettem. :D --Dr.Garfbob10 (vita) 2018. április 21., 10:30 (UTC)

HejesírássSzerkesztés

Vannak vicces helyesírási hibák is. Ám önmagában nem mindegyik elírás vicces...--Linkoman (vita) 2020. május 13., 23:08 (UTC)

RókafogtaSzerkesztés

Bocs, nyilván tévedés volt. Nyugodtan állítsd vissza. Belekerülhetett a nagytakarításkor... OsvátA Palackposta 2020. május 24., 04:19 (UTC)

Rendben, köszi, hogy szóltál. Hidiraaaa (vita) 2020. május 24., 09:13 (UTC)

Viszlát!Szerkesztés

Szia!

Az unciklopédia vicces szoftvere egy-két hónapja már nem engedi be a nicknevemet. Ez így nem adminság, de kapóra jött nekem, mert „100 év magány” után már amúgyis marhára beleuntam az unciba. A covidról már nem is beszélve. Közönség nélkül viccelni: az nem vicc. Magamon röhögni meg az unci nélkül is tudok.

Keressetek valakit helyettem a projekt kezelésére (vagy elfelejtésére).

Köszönet mindenkinek, aki csinálta, még inkább annak, aki (ha) fölemeli az általam eldobott stafétabotot (bizakodom, hogy ez nem képzavar, és megüti a slágerszövegek szintjét).

Viszlát mindenkinek!

OsvátA.
Rendben hát. Tartom a frontot, amíg a veteránok visszatérnek. :) Ha egyáltalán lesz ilyen. Hidiraaaa (vita) 2021. február 27., 18:01 (UTC)
Azért ez egy kicsit szomorú... Hidiraaaa (vita) 2021. február 27., 18:03 (UTC)


Köszi!Szerkesztés

Lehet nem jó helyre írom, mindenesetre köszönöm, hogy átrágtad a Kerenbattyámat, nagy türelemről tanúskodik :D

Szia! Jó helyre írtad, és nincs mit.   Hidiraaaa (vita) 2021. május 21., 15:40 (UTC)