KérésSzerkesztés

Kérlek, ne gyilkold a poénokat, különben kihalás szélére kerülhetnek a Kárpát-medencében. Hidd el, én is szeretnék értelmes szócikket írni az Unciklopédiába, de nincs értelme, mert az emberek és a sajtós (igen hosszú ó, nem rövid!)-szalámis-uborkás szendvicsek sajna a wikipédiából tájékozódnak. Beleértve a Sandwichek egy részét is. Ez van.

Azt egyébként tudtad, hogy létezik sonkásszendvicstétel is? Apród (vita) 2017. május 17., 21:41 (UTC)

Nem tudtam.
89.133.181.240 2017. május 23., 08:36 (UTC)
Nem gyilkolom a poénokat. „kihalás szélére kerülhetnek” A POÉN NEM ÉLŐLÉNY!Hogy híják a függvényszimultánt?
???
SZINULTÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 2 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az Unciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik. Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorralA blokk részletesebb indoklása: értelmetlen megjegyzések, halandzsa beillesztése a cikkekbe és a lapok tartalmának eltávolítása. Gizmóka  Füstjelek 2017. május 23., 16:13 (UTC)

Milyen gyorsan eltelt a két hét. Ripsz-ropsz. Apród (vita) 2017. június 6., 17:54 (UTC)

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 hónapra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az Unciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik. Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral. Gizmóka  Füstjelek 2017. június 9., 17:02 (UTC)