Szalacsi Sándor

Bouncywikilogo.gif
Azok számára, akiket a Wikipédia lefizetett: a Wikipédiának van egy elég gyenge kis szócikke a(z) Szalacsi Sándor témáról.
A jómunkásember óvatosan kilélegez
Szalacsy No1.jpg

Szalacsi Sándor egy magyar nemzeti hős, előadóművész, példakép, legendabeli, fikcionális, ugyanakkor a valóságban is létező személy, és mindez egyszerre. A legújabbkori magyar nyelvújítás meghatározó alakja. Örökös jómunkásember, önkéntelen mérvadó.

GyermekkorSzerkesztés

Szalacsi Sándor ezerkilenszáz...harminc... háromszáz... nem...ötven.., vagy mitt'om énben született Kocsordon. Mint a legtöbb mítikus alak esetében, Szalacsi Sándor gyermekkora is nagyrészt feltérképezetlen terület. Mint azt a Kocsord "B" ásatások során fellelt agyagtáblákról sikerült megállapítani, Szalacsi Sándor egy osztályba járt a Malvinnal a Zárpi nővérével. Ezek alapján egyes kutatók arra következtetnek, hogy a Zárpi egy évvel fiatalabb őtűle.

MunkásságaSzerkesztés

Nemcsak a Zárpi, hanem a Szalacsi Sándor is jómunkásember. A Zárpival közösen felismerte, hogy a vízbül ki lehet venni a zokszigént. Ezért megosztva kémiai Nobel-díjban részesültek. A róla elnevezett törvény kimondja, hogy az ojjektum az atomtámadás ellen nem véd. Természettudományos pályafutását megszakítva a jog területére is elkalandozott és maradandót alkotott, amikor felismerte, hogy az ojjektumokra a tanácstúl engedélyt kell kérni.

Lásd mégSzerkesztés

30 ill.300 ezer forintos‎

 
30 ill. 300 ezer forintos

c. szenzációs szócikkünket!

ZárszóSzerkesztés

Ez az életrajz nem teljes, és nem is lehet elegendő Szalacsi Sándor tetteinek és tevékenységének méltatására. Aki ennél több információt szeretne, annak a Zárpi kimagyarázza. Azután pedig tessék ide minden jómunkásembernek beírni. Semmi többet nem tudok elmondani, kérem kapcsojja ki.

Külső hivatkozásokSzerkesztés