Spongyabob Kockanadrág

Spongyabob Kockanadrág
Spongyabob minden oké!-t mutatva
Szülinap: 1986 július 14.
Születési hely: Bikinifenék
Politikai párt: Bikinifenéken ugyan nincsenek pártok, de gyakran jár a SzDSz[1] üléseire és igazából ő az elnöke is
A párt korábbi elnöke: Szivacsházi Attila
A párt következő elnöke: biztos lesz valamikor 2100-ban, mivel a szivacsok rendkívül hosszú életűek

Spongyabob Kockanadrág (angolul Spongebob Squrepants[2]) egy amcsi mesehős, a világ legtöbb illegális pálinkafőzdéjének tulaja. Nem tévesztendő össze pornósztár ismerősével, Pongyolabob Basznadrággal és drogos ismerősével, Spanglibob Kokainnadrággal. Spongyabob egy lukas szivacs, aki képes a víz alatt hamburgert sütni. Spongyabob egy ananászban él. [3] Ősi ellensége(i) Garfield [4] és a tenger gyümölcsei pizza készítői.

A karakternek saját sorozata és brandje van ami a nevét viseli. A Spongyabob Kockanadrág a legnézettebb műsor a Nickelodeonon, a TV2-n, a Cartoon Network-ön, az M1-en, a Holdon, a Marson, a Szaturnuszon, a Jupiteren és úgy ámblokk az egész galaxisban.

TörténeteSzerkesztés

Spongyabob atyja korábban tengerbiológus volt, így volt ideje a tengermélyi állatokat megkefélni megvizsgálni és így elkészíteni a sorozatot. Később Spongybob a képernyőre került rendszeresen. Egy időre levették a képernyőről, de később [5] egy pörgőrúgás hatására visszatették.

ÉleteSzerkesztés

Spongyabob egy ananász(nak álcázott illegális pálinkafőzdé)ben lakik csigájával, Csigusszal.[6] Szomszédja egy goromba tintahal, Tintás Tunyacsáp, aki éjszakánként egy klarinéttal szexel. Másik szomszédja és barátja Csillag Patrik, akinek nincsen agya a fejében.[7] Barátja még Mr. Csöves Szandi Csöves, a karatézó mókus, aki 120-szor verte szét Steven Segalt, 245-ször a Karate kölyköt [8] valamint 2343125346765434623425437654744325446345634653-szor a Pedomacit[9], ezzel megkapta a Bud Spencer-díjat, amit eddig csak Bud Spencer, Terence Hill, Chuck Norris[10], Sylvester Stalone és Orbán Viktor[11] kaptott meg. Spongyabob egy étteremben, a Rozsdás Rákollóban [12] dolgozik Tunyacsáppal és a főnőkével, Rák úrral, ahol Herkentyű burgerek(nek álcálzott illegális pálinkával átitatott húsokat vagy hamburger kínézetű fűvek)et készít, Tunyacsáp pedig a kasszában várja a vendégeket és olvas.[13] Az étteremmel szemben van egy másik étterem, a Veszélyes Vödör, melyet Plankton működtet és nem sokan látogatják. [14] Emellett Spongyabob jár egy hajóvezetői iskolába, mivel az iskolában szexi tanárnők vannak nem tud vezetni, és a rendőrök megunták a folytonos karamboljait. Spongyabob kedvenc szuperhősei Erőberő és Kobaka, aki kicsit kiöregedtek és néha elfelejtenek dolgokat.[15] Spongyabob a SzDSz[16] elnöke, habár ez a párt nem Bikinifenéken van. Spongyabob szeret a medúzamezőre járni és medúzákra vadászni.[17] A szivacsnak van saját mozifilmje is, aminek folytatását 2014-ben mutatták be.

Az illegális pálinkakészítés kezdeteSzerkesztés

Mit érdekel téged az, hogy mikor és miért kezdett illegálisan pálinkát termeszteni? Örülj, hogy van és igyad.[18]

MiniszterségeSzerkesztés

Az illegális pálinka iránti tisztelet jegyéből kétezerfrancsetudjahányban kinevezték szakács- és pálinkaügyi miniszternek, majd hamarosan ö lett a király helyettese is.


LábjegyzetekSzerkesztés

  Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. Szivacsok Demokratikus Szövetsége
 2. örök rejtély, miért olvasnak az angolok magyar unciklopédiát
 3. Egyszer már próbálta a MEK megszerezni az ananászos pizzájához.
 4. Azt hitte sajt.
 5. akárcsak Garfieldet
 6. Akinek háza nagyobb mint amekkorának kívülről látszik, hiszen valahova kell rejteni azt az illegális pálinkafőzdét.
 7. Hiszen a helyére lett rejtve az illegális marihuánatenyészet(mondjuk a marihuána egyébként is illegális, úgyhogy ennek nem sok értelme)
 8. Mindhármat és egyszerre.
 9. Aki rosszul látta, és azt hitte Szandi kölyök mókus. A bíróság felmentett Szandit a vád alól, mivel nem szerettek volna ők is pár pofont
 10. Amióta tudja hogy van ilyen díj, azóta folyton ő nyeri.
 11. Jól kiütötte Magyarországot
 12. Ami igazából egy kocsma, néha sztriptíz bár és természetesen itt is működik illegális pálinkafőzde, mellesleg Spongyabob is itt passzolja el a frissen főzött házi pálinkáit, alaposan fellendítve a hely feketepiacát.
 13. 3 féle magazint és könyvet szokott olvasni:
  1. Pornómagazinok
  2. Hogyan készítsünk illegális pálinkát? (kötelező olvasmány)
  3. 101 dolog a tökéletes lerészegedésre.
 14. Igazából sokan látogatják, csak titkolják a rendőrök elöl, mert itt is illegális pálinkafőzde működik
 15. Nem memóriazavar és nem Archeimer kór, hanem túl sok illegális pálinka ivás.
 16. Lásd első lábjegyzetet
 17. Persze csak mutáns medúzákra, akik különleges nedvet adnak: naná hogy illegális pálinkát!
 18. Az, hogy az otthonában annyi pálinkafőző van, hogy az már retardáltságot és naivitást okozott nála az ne zavarjon egy picit se.