„Grizzly Dulakodók BajOrszága” változatai közötti eltérés

nincs szerkesztési összefoglaló
(Visszavontam 176.241.63.60 (vita) szerkesztését (oldid: 80627))
Címke: Visszavonás
 
== Története ==
 
Boog egy medve volt valaha, aztán jött Eliott, akit kitagadtak a [[Szarvas Csapások, és Ösvények Szövetsége|Szarvas Csapások, és Ösvények Szövetségé]]ből és elkezdte bosszantani. Ekkor jött Boogietta a GDBO mostani elnökasszonya. Kidobta Eliottot és Boog beleszeretett. Végül Boogietta fejéből pattant ki az országalapítás ötlete. Mivel a grizzly minden országban volt, de mindenütt kisebbségnek számított. így Boognak könnyű volt országot kovácsolni a dühöngő kissebségekből. Az ország 1634-ben alapult, akkor még csak hercegségnek számított. 1700-ban nagy nehezen rátették a királyság jogot. 1976-ban ellopta, és jóváhagyta a császársági pecsétet. A területe ugyan nem különösebben nagy, de az egész állatvilágot rettegésben tartja. Vetekszik a [[Hiénakutyák Császársága|HCS]]-vel, mert az is császárság, és a világ nagyhatalmaival, többek között a [[Blöki Birodalmak Főigazgatási Birodama|MEK]]-kel, a [[Blöki Birodalmak Főigazgatási Birodama|BBFB]]-vel, meg a szövetségeseivel. Egyedül az [[Oroszlán Főderációval]] egyenrangú.
 
== Elhelyezkedése ==
 
*'''Micimackó''' egyike a híres medvéknek. Mézet bármi áron szerez, ezzel néha életét kockáztatja. A [[Százholdas Pagony Elmegyógyintézet]] legaljára csukták.
*'''A Buci-macik''' - [[Garfield]]nek, a [[Blöki Birodalmak Főigazgatási Birodama|MEK]] elnökének bosszantása a feladatuk.
*'''Megdermedve''' - Teljesen mozdulatlan.
*'''A Medve''' - Tele van velük a G.Medveország.
*'''[[Tojer bär]]''' - Egy német reklám főszereplője. Kedvenc mondata: „Sájszemal!”. Olyan béna, hogy a tejet mindig melléönti, csak a kávéba nem.
*'''Medve László''' - Ismertebb nevén Maci Laci, megrögzött piknikkosártolvaj.
*'''Bear Grylls''' - A túlélés mestere, a [[Chuck Norris|Chuck Norris-érdemérem]] tulajdonosa. Lételeme a túlélés, ezért járja az országokat kihívásokat keresve.
*'''Gondos bocsok''' - A szeretet hírnökei, az ország depressziószintjének csökkentése az ő érdemük.
 
[[Kategória:Állati országok]]