„Tíz parancsolat, hogyan legyél valódi antirasszista” változatai közötti eltérés

a
# A valódi antirasszista az első adandó alkalommal (ld. 1.) kirabolja a helyi Nike boltot, hiszen nem engedni valakinek, hogy birtokoljon egy Nike cipőt, a rasszizmus maga!. Egyeseknek szabad, másoknak meg nem, hogy van ez? Komolyan ezt kellene tűrni?
# A valódi antirasszista köteles felégetni a tartózkodási helyéhez legközelebbi hétemeletes épületet, hiszen hétemeletes épületben élni nyilvánvalóan egy nagyon súlyos formája az elvetemült rasszizmusnak;
# A valódi antirasszista meglincsel és haladéktalanul agyonver minden bolttulajdonost, aki megpróbálja megakadályozni, hogy az üzletét a valódi antirasszisták kirabolják. (A lincselés során elhunyt fehér boltos halála bónuszpontot ér! Lehet, amitesó, hogy te úgy gondolod, ez egy sajnálatos és megengedhetetlen esemény, de hát az a rasszizmus rendszerszerű velejárója, pajtáshogy egyesek rosszkor vannak rossz helyen, bónuszpontothát érminek ment oda!) Ugyanis nyilvánvaló, hogy boltot birtokolni és a benne tárolt javakat pénzért árusítani nagyon, de nagyon rasszizmus, pajtás. Az egész rendszer rossz, nem mi tehetünk róla, hanem a belekódolt rasszizmus! ez van.
# A valódi antiraszista köteles nyájban megtámadni a valódi rasszistákat, akik mindenféle szimbólumokat (elsősorban horogkeresztet vagy nemzeti zászlót, másodsorban vaskeresztet, keltakeresztet, körkeresztet, kardkeresztet, fehér cipőfűzőt stb. ) hordanak. Ez nyílt provokáció és potenciális gyilkosság, az ilyet már csecsemőkorábasn vízbe kellett volna foly(!)tani. Bármilyen zászló vagy jelvény hordozása és mutogatása a sarlós-kalapácsosson kívül, nyílt és provokatív rasszizmus!
# A valódi antirasszista minden lehetséges fórumon hangoztassa - minél hangosabban, annál jobb -hogy a többi rassz, vallás és ideológia tagjai és képviselői születésüknél fogva - jaj, kimondani is szörnyű - PRIVILEGIZÁLTAK!!!!!!! Minden ilyen rassz, vallás és ideológia képviselőinek kuss van, nekik azt kell hallgatniuk, mondaniuk és tenniük, amit a valódi antirasszisták mondanak, különben ELNYOMÓK !!!!! Az elnyomóknak nincsenek szabadságjogaik! Ideje mindenkinek felismernie, hogy az elnyomók és az elnyomás olyan probléma, ami évezredek óta el van hallgatva! A problémákat pedig kezelni kell. Ököllel, vagy még jobb késsel, tesó. Ne késs a késsel, haver, mert a kés az mégiscsak kés! Mert minden ember testvér, tesókám, és a szeretet az szeretet! Mi ebben hiszünk! És ti abban hisztek, amiben mi, különben baj lesz, akarom mondani, jaj, elnyomnak!
megjegyzés: Hasonló tízparancsolat fektethető le a valódi elemkereskedő béték, a valódi méhjogvédők, a valódi antifasiszták, a valódi feminyisták, a valódi zsendőr-testületek satöbbik számára. Well, CEU on next week Everybody!
 
(Robin Kutshcera Bitschbeard (404040.hu), kortárs filosofőr & zsendőr-passzivista, [[Szerkesztő:Ewill B. Killedbitsch|Ewill B. Killedbitsch]] kórtárs pénzköltő jóbarátja).
 
[[Kategória:Kopasz sumérok idétlenkedései]]
2 853

szerkesztés