„Tíz parancsolat, hogyan legyél valódi antirasszista” változatai közötti eltérés

 
# Az igazi, valódi és jó antirasszista minden közéleti esemény kapcsán zavargást rendez. Különösen, ha fekete esik áldozatul rendőri erőszaknak, ami akkor is rasszizmus, ha az esetnek semmi köze az áldozat bőrszínéhez. Fehér ember halála viszont semmiképp sem rasszizmus, sőt ennek felvetése a rasszizmus.
# A valódi antirasszista az első adandó alkalommal (ld. 1.) kirabolja a helyi Nike boltot, hiszen nem engedni valakinek, hogy birtokoljon egy Nike cipőt, a rasszizmus maga!. Egyeseknek szabad, másoknak meg nem, hogy van ez? Komolyan ezt kellene tűrni?
# A valódi antirasszista köteles felégetni a tartózkodási helyéhez legközelebbi hétemeletes épületet, hiszen hétemeletes épületben élni nyilvánvalóan egy nagyon súlyos formája az elvetemült rasszizmusnak;
# A valódi antirasszista meglincsel és haladéktalanul agyonver minden bolttulajdonost, aki megpróbálja megakadályozni, hogy az üzletét a valódi antirasszisták kirabolják. (A lincselés során elhunyt fehér boltos halála, ami sajnálatos esemény, de a rasszizmus rendszerszerű velejárója, pajtás, bónuszpontot ér!) Ugyanis nyilvánvaló, hogy boltot birtokolni és a benne tárolt javakat pénzért árusítani nagyon, de nagyon rasszizmus, pajtás. Az egész rendszer rossz, nem mi tehetünk róla, hanem a belekódolt rasszizmus! ez van.
2 853

szerkesztés