„Doktor House” változatai közötti eltérés

egy bájt hozzáadva ,  2008. december 19., 18:30
talán így elfér.
(talán így elfér.)
{{nincswiki|Doktor_House}}
:''Mottó: Aki orvost ragad, orvos által vész el.''
 
| '''Hálózat:''' Ér.
|}
 
 
'''A Dr. House egy tévésorozat''' egy sánta orvosról.
Ez kifejezetten jó időzítés, hogy a tévé előtt éppen magukhoz térő szülők első pillantása a képernyőre elősegítse újabb pihenésüket egészen a következő reklámblokkig.
House közben visszatér a tárgyalóba, hogy előszedje a nagy táblát.<ref>EredeilegEredetileg digitális táblát kapott volna, de mivel sikeresen meggyógyított pár [[madárvész]]est, az egészségügyi vezetés megorrolt rá.</ref>Felírják az eddigi tüneteket. Ebben a fázisban House már odafigyel arra, milyen új ötletekkel hozakodnak elő kollégái.
 
Amikor a pénteki party részleteinek megbeszélésével végeznek, ejtenek pár szót az epizódszereplő gondjairól is. House ismerve Foreman bűnözői múltját, elküldi, hogy törjön be a páciens házába.<ref>A fedősztori szerint azért, hogy megtudják mi okozhatta az epizódszereplő megjelenését a kórházban, de valójában arra kíváncsiak, milyen értékes dolgokat lehetne a Kórház House Alapítványa részére rekvirálni abban az esetben, ha a beteg sajnálatos módon mégsem érné meg az epizód végét.</ref><ref>Mondjuk, mert egy bottal sántikáló ember az infúziójába fecskendez egy nagyobb adag káliumot az éjszaka közepén.</ref>
A tévénéző kiskölykök szülei is magukhoz térnek egy időre, majd a H-gombás nőt megpillantva inkább tesznek egy kispárnát a készülék elé.
==A House összeesküvések==
{{nincswiki|Doktor_House}}{{fekete}}
===House és a gyógyszeripar===
Dr. House nem csak azért került a képernyőre, mert nem akarták, hogy a Helyszínelők című sorozat kimaradt számítógépes animációi kárba vesszenek, hanem azért is, mert a gyógyszeripar és az orvosbiznisz bevételei jelentősen növelhetők általa.