„Doktor House” változatai közötti eltérés

egy bájt törölve ,  2008. december 19., 18:20
nincs szerkesztési összefoglaló
a
{{nincswiki|Doktor_House}}
:''Mottó: Aki orvost ragad, orvos által vész el.''
 
|}
 
{{nincswiki|Doktor_House}}
'''A Dr. House egy tévésorozat''' egy sánta orvosról.
 
Ez kifejezetten jó időzítés, hogy a tévé előtt éppen magukhoz térő szülők első pillantása a képernyőre elősegítse újabb pihenésüket egészen a következő reklámblokkig.
House közben visszatér a tárgyalóba, hogy előszedje a nagy táblát.<ref>EredetilegEredeileg digitális táblát kapott volna, de mivel sikeresen meggyógyított pár [[madárvész]]est, az egészségügyi vezetés megorrolt rá.</ref>Felírják az eddigi tüneteket. Ebben a fázisban House már odafigyel arra, milyen új ötletekkel hozakodnak elő kollégái.
 
Amikor a pénteki party részleteinek megbeszélésével végeznek, ejtenek pár szót az epizódszereplő gondjairól is. House ismerve Foreman bűnözői múltját, elküldi, hogy törjön be a páciens házába.<ref>A fedősztori szerint azért, hogy megtudják mi okozhatta az epizódszereplő megjelenését a kórházban, de valójában arra kíváncsiak, milyen értékes dolgokat lehetne a Kórház House Alapítványa részére rekvirálni abban az esetben, ha a beteg sajnálatos módon mégsem érné meg az epizód végét.</ref><ref>Mondjuk, mert egy bottal sántikáló ember az infúziójába fecskendez egy nagyobb adag káliumot az éjszaka közepén.</ref>