„Ruhat” változatai közötti eltérés

1 128 bájt hozzáadva ,  2013. július 22., 15:38
fitying
(Ne már, hogy csak ennyit tudtatok a ruhatról! :))
(fitying)
 
(13 közbenső módosítás, amit 4 másik szerkesztő végzett, nincs mutatva)
{{idézet|Lazíjjuk mán, még beszo' rúhat.|A pénzügyminiszter bejelenti a megszorítások végét.}}
A '''Ruhat'''ról nagyon keveset tudunk. Az egyetlen, ami elmondható róla, az egy közmondásból következtethető ki: nem eszik embert. (V.ö.: nem a ruha teszi az embert.)
{{idézet|Ruhat e tű vagyis This needle is ruhat.|Angol fordítóiskola kezdőknek}}
'''A ruhatról nagyon keveset tudunk'''. Az egyetlen, ami elmondható róla, az egy közmondásból következtethető ki: nem eszik embert. (V.ö.: nem a '''ruhat''' eszi az embert.)<ref> Nem lehet ugyanakkor kizárni azt az eshetőséget sem, hogy ezt az úgymond "közmondást" csak a ruhat meghatalmazott védőjeként eljáró [[sztárügyvéd]] találta ki, ez esetben pedig egy [[fabatka|lyukas garas]]t nem mernék tenni a ruhat ártatlanságára.</ref>
 
==Ősei==
A ruhat könnyen eshet áldozatul parazitás fertőzésnek. A főbb kórokozók a ruhatka és a ruhatetű. A ruhat természetes ellensége a ruhatolvaj, amely álmukban rabolja el a fiatal ruhatokat.
Feltételezzük, hogy a velejéig ruhadtak lehettek az őseik. A ruhatok hite szerint az első ruhatot a [[Isten|Nagy Ruhatervező ]] alkotta meg még az idők kezdetén.<ref> Nem tévesztendő össze az [[Idők vége|Idők Végével]]</ref>
[[Kategória:Blődli]]
 
== Elterjedése ==
: Bárhol előforduhat.
 
== Ellenségei ==
A ruhat könnyen eshet áldozatul parazitás fertőzésnek. A főbb kórokozók a ruhatka és a ruhatetű. A ruhat természetes ellenségeEzektől a ruhatolvaj,ruhatisztító amelytudja álmukbancsak raboljamegszabadítani ela aszegény fiatalkis ruhatokat.
 
: A ruhat természetes ellensége a ruhatolvaj, amely álmukban rabolja el a fiatal ruhatokat. Ez - sajnos- igen gyakori, mióta drága a ''ruhat ár''.
: A férfiak erős ellenszenvvel viseltetnek a ruhatokkal szemben, amit az is bizonyít, hogy inkább a ruhatlan nők iránt táplálnak fokozott érdeklődést.
 
{{L}}
 
[[Kategória:Blődli]][[Kategória:Állatok]]