Pécs/Pécsetti hírek

Hírek MiskolcrólSzerkesztés

2009. 01. 11.

Több lakó azonosított egy hatalmas baglyot, ami 70km/h sebességgel szelte át a várost[1]. Egyes észlelők szerint egy fiút vitt a hátán. 11 201 lakó erősítette meg a jelenséget. Még folynak a vizsgálatok...[2]

2009. 04. 30.

Híreket kaptunk egy nem publikus nevű iskolából, ahol állítólag Lenin-t látták néhány követőjével, amint egy óriási országreformot terveztek. A hatóságok értesültek a fejleményekről és várhatóan 72 órán belül likvidálják az illetőket[3].

2010. 06. 30.

A miskolci rendőrség 200/77/x3s/pindur - pandúrok fedőnevű alakulata egy kocsmából kifelé tartva meglátott egy 3 vagy 4 emberből álló csoportot akik egy táblát tartottak a kezükben ezzel a felirattal: I love David Hasselhoff 'n' his chest hair!!!(Szeretem David Hasselhoff-ot és az ő mellszőrét). Az egyik megrémült rendőr azt nyilatkozta, hogy a csoport tagjai egymás után felgyújtották saját mellszőrüket ezzel áldozatot mutatva be az isteni David-nek. Az ügyben nyomozás indult.

  Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Más sérültje eddig nem volt a heti gázrobban(t)ásnak.
  2. ...hogy melyik kocsmában pancsoltak azzal a borral.
  3. A bevett helyi szokás szerint természetesen a szemtanúkról van szó...