Jövőkép
Avult időmérce

"A Jövő mindig csak jön, de úgy is elmegy" (Rutkai Bori)

Az időutazás az emberiség képtelen vágyainak egyike.

Gondoltuk korábban. Mígnem Dr. Emmett Brown felfedezte a módszert az idő előre, vagy hátra történő eltolására.

Az időutazást az általa feltalált a fluxuskondenzátor teszi lehetővé, melynek működési elvét a fluxuskondenzátor szócikk tartalmazza.

IsmeretmorzsákSzerkesztés

Bizonyos kutatók szerint kis távolságú, hátrafelé történő időeltolódás megtapasztalható a tartósan kelet felé haladás közben. Ehhez fluxuskondenzátorra nincs szükség, csak bátorságra és kitartásra.

Analóg és digitális inerciarendszer közötti idődilatáció képe.

Moaréként jelentkezik a fluxuskondezátorból és kakaós tekercsből felépített lötyögőkör elemei közötti fázisdiszkrimináció.

Jelen áramkör ellenállást nem tartalmaz: Borg óta tudjuk: Minden ellenállás hasztalan!

CéliránySzerkesztés

Az időutazás fő célja a jövő heti lottószámok megismerése (cognition). Ez azonban mindezidáig nem vezetett eredményre, ugyanis a Szerencsejáték Rt. az időutazó lottójátékosok semlegesítése céljából időzsarukat alkalmaz, akik minden számhúzás előtt alaposan átnézik az időutazók játékba küldött szelvényeit, majd direkt olyan számkombinációkat húzatnak ki a számgömböt vezérlő titkos processzorral (kézi húzás esetén pedig a teremben ülő androidok lépnek a képbe), amelyek nem szerepelnek az időutazók szelvényein.

Ezért olyan ritka a telitalálatos szelvény.

Lehetséges lenne ugyan a múlt heti lottószámokat visszavinni magunknak a múlt hét előtti hétre, de ha a múlt héten nyert volna valaki a lottón, hülye lenne most időgéppel szórakozni... inkább azt mondja, hogy paradoxon.

Híres időutazókSzerkesztés


  1. Valószínű, hogy a távoli jövőből utazott vissza, ugyanis több, mint száz év alatt semmire se tudtuk felhasználni a relativitáselméletet.