««Gyorshírek

A német különítmény retteg az iguánáktól és a franciáktól
Iguana.jpg
A nemzeti... tizenegy hetek óta súlyos Erasmiában szenved, amit a Pretória melletti luxusszállóban történő folyamatos összezártság okoz.
A játékosok igen feszültek, de egyelőre senki sem mer elmenni közülük.
A válogatott vezetősége attól tart, hogy valaki mégis felkerekedik és kimerészkedik a közeli Hennops folyó partjára, és bekövetkezik a tragédia, ami a német csapat szereplését és akár egész további pályafutását tönkreteheti.
A szakmai vezetés legnagyobb félelme, hogy a korzózni vágyók véletlenül meglátják a folyóparton sütkérező iguánákat, és azok hatalmas farkát. Az óriási szervvel rendelkező gyíkok látványa így egy csapásra összezúzhatja a férfias csapattagok önértékelését.
Az egyik német középcsatár amúgyis fejsérüléssel bajlódik, mert a franciák edzése alatt a stadionban sétálgatva valaki a fejéhez vágott egy addig kifogástalan állapotban lévő stoppert. Jules Du'verne tagadja, hogy ő lett volna az elkövető, és azzal védekezett, hogy már órákkal korábban elhajította a saját stopperét.
Du'verne állítását alátámaszthatja a kapu közelében talált labdaszedő holttestén talált stopper alakú lyuk, azonban maga a gyilkos eszköz akkor nem került elő, így lehet, hogy tulajdonosa időközben mégis magához vette, és elkövethette vele az újabb támadást is.
Új veszély a láthatáron!
Közvéleménykutatók szerint a nyár kezdetével egyre gyakoribb lehet a mérges balázscsípés.
A tavaly őszi tálib intézkedések igencsak kedveztek a balázsok elterjedésének a fodrászatokban, kozmetikusoknál, és általában olyan helyeken, ahol szőke nők találhatók, vagy készülnek.
Az egyoldalú verseny alatt, amikor az üres éterrel kellett nagyon keményen megküzdeniük, igen sok balázs szabadult ki a vadonba. Csípésük elsősorban a közvéleménykutatók józan eszére, látására, kezeinek mozgáskoordinációjára és számolási képességeire hat.
Független szakértők szerint azonban nem kell pánikba esni, a balázscsípés az esetek többségében enyhe lefolyású, és elfogultságtól függően néhány hét, vagy nap alatt egyszerű blamázscsípéssé mérséklődhet, és a sérültek maguktól visszatalálnak az Igaz Istenekhez.
Drogszínház alakul
A közeljövőben börtönbe vonuló színészek és médiasztárok nagy száma miatt a büntetés-végrehajtás a közeljövőben elindítja a Drogszínházat, és ha beesik még egy-két riporter és műsorvezető is, akkor a DrogTV indulása sem várat majd magára sokat.
A Drogszínház társulatvezetője szerint - aki terveikről egy embermagas vadkenderültetvény jótékony árnyékában beszélt - az első színre vitt darab a Tisztán és Izomba lesz.
Jogvédő szervezetek máris tiltakoztak, és felemelték szavukat a többi fogoly ily módon történő megkínzása ellen.
Új magyar utónév a placcon!
A magyar utónevek nyelvlingvisztikai döntőbizottsága gyorsított eljárásban elfogadta a Vuvuzellát, mint új magyar női személynevet.
Kijutottak a magyarok a Foci VBre
Most tudtuk meg tudósítónktól, hogy a magyar válogatott is kijutott a dél-afrikai helyszínű futball-világbajnokságra. T. Béla, K. Imre és P. József, az UTE válogatott karbantartó munkásai közösen vettek három jegyet a repülőútra és a VB-re abból a pénzből, amit totón nyertek még 2009-ben. Az utolsó forintig mindent elköltöttek, csak egy vuvuzelára tellett, amit felváltva fújnak azóta is a lelátón ülve. Megkérdeztük, kinek szurkolnak, azt felelték, ők nem szurkolnak, karbantartanak, de szerintük amúgy Portugália a király. (Így igaz, mivel királyság. Ahogy Spanyolország, Anglia és Dánia is az.) Nagyon örülnek neki, hogy sikerült kijutniuk a világbajnokságra, mivel távol lehetnek az asszonyuktól és a tévét sem kell kapcsolgatni – plusz gond nélkül feketézhetnek egész nap.
Lemondott az új magyar kormányfő
Hétfő reggel váratlanul lemondott szokásos reggeli kávéjáról a frissen megválasztott miniszterelnök. A parlamenti büfé üzemeltetője sem tudja az okot, de azóta a biztonság kedvéért beszerezte származási papírjait, melyek tanúbizonysága szerint ősei több nemzedékre visszamenően hétnarancsfás nemesek voltak, illetve az előző kormány idején rendszeresen csak egy cukorral kínálta a kávét az elnyomó erőknek.
Javul az időjárás
SCUBA.jpg
A Késő Esti Lények műsorában nyilatkozott egy arcát, nevét és hangját nem vállaló meteorológus, és előrejelzései szerint nem várható már komolyabb vízszintemelkedés.
A tampontévé székházának előcsarnokában található megfigyelőkamera felvételei alapján a szakértő távozás előtt használatba vette légzőpipáját és békatalpait, majd kiúszott a forgóajtón.
Az alvállalkozók bekeményítenek
Az alvállalkozói lánc pénzük után loholó tagjai megfenyegették a fővállalkozókat, hogy ha hamarosan nem fizetik ki jogos követelésüket, akkor taktikát változtatnak, és nem elbontják az általuk felépített létesítményeket, hanem olyan jól megcsinálják, hogy SOHA töbé nem kell egyetlen tatarozást, illetve újraaszfaltozást elvégezni, így a fővállakozók nem kapnak újabb megrendelést ugyanarra az útszakaszra, vagy épületre.
Az FPÜ (Fussatok a Pénzetek Után) egyesület főtitkára közönséges terrorizmusnak bélyegezte az alvállakozók által kilátásba helyezett akciót.
Kapcsolódó hír, hogy a távozó kormány tagjai ünnepélyesen átadták az M6-os autópálya leállósávja alatti új vízmosást, kiemelve annak az átmenő gyalogosforgalomra gyakorolt kedvező hatását.
Utcára vonultak a bankárok
BSODATM.jpg
A bankszektorban tervezett megszorításokra válaszul az éhező bankárok és hitelközvetítők bankautomatákkal torlaszolták el a fővárosba vezető utakat.
Megfigyelők szerint értékpapírokat, készpénzt, és hitelkártyákat öntöttek a Pénzügyminisztérium elé, követelve, hogy vegyék le a napirendről a bankközi tranzakciókat sújtó adó tervét.
Hatalmas kínai megrendelést nyert el egy magyar cég
Tömeges munkalehetőség nyílt Kínában. Képzettség és nyelvtudás, vagy ezek teljes hiánya sem akadály.
A kiközvetített munkaerőt a Kínai Nagy Fal újjáépítése során szeretnék foglalkoztatni.
További részletek a Kőmíves Kelemen Bt. honlapján.
Kalózok támadták meg a Voyager-2 űrszondát
Aranylemez.jpg
Vészjeleket kezdett el sugározni a Naprendszer külső tájai felé távolódó amerikai űrszonda. A megszokott adatfolyam helyett kedd reggel óta magyar nyelvű üzeneteket , köztük népdalokat küld a pasadenai Jet Propulsion Laboratory irányítóközpontjába.
Az üzenet egy gondosan megtervezett védekezőmechanizmus eredménye, amelyet a szonda megalkotásában részt vevő magyar kutatók hoztak létre hazai kormányügynökségek hathatós nyomására.
A vészjelzés akkor indult be, amikor valakik a távoli űrben megpróbáltak hozzáférni a fedélzeten található aranylemezhez.
A másolásvédelemmel is ellátott eszköz adatainak illegális letöltésére indított kísérlet arra utal, hogy többé-kevésbé értelmes élet bukkant fel a szonda környezetében.
A védelmet elrendelő két kormányügynökséget ez a tény a legkevésbé sem hatotta meg, és mind a Magyar Harácsolók Szövetsége, mind az Adj Is Jusst nehézfegyverzettel ellátott csillagrombolókat küld a bűnöző elemek felkutatása, valamint az aranyozott aranylemezen található hologram épségének megvizsgálására.
Ha a letöltéssel próbálkozók nem hajlandók a megfelelő jogdíjakat kifizetni a kamujogfenntartó erőknek - akik természetesen a szokásos módon a beszedett összeg 150%-át azonnal továbbítják Chuck Berrynek és a 52. utca egy eldugott kis stúdiójában zenélő New Jazz formációnak -, akkor azonnal hozzáfognak az erkölcsileg amúgyis menthetetlen idegen civilizáció totális kiírtásához.
A műveletet némileg nehezíti az a tény, hogy a kormányügynökségeink nehézjárművei az autópályákat használnák felszállópályaként, de a felszállást már többször is meghiúsították magyar celebeszek. Egy alkalommal valaki keresztbe parkolt a kifutópálya elején, máskor pedig egy alig ittas személy szorította le a páncélozott konvojt az útról.
Amint sikerül végleg becsukni az összes hazai önjelölt médiaszemélyiséget, azonnal megkezdik a felszállást.
Akkor pedig Isten óvja Csubakkát!
Már mobillal is lehet fizetni a parkolásért
Parkoljmobillal.jpg
Egyre több budapesti kerületben vezetik be a mobillal történő fizetés lehetőségét.
A parkolóőrök a büntetés elengedése fejében elfogadnak mobilkészülékeket is.
Szobabiciklistát ütött el a kamion
A KRESZ megváltoztatása ugrásszerűen növelte a kerékpárosok által elszenvedett balesetek számát.
Múlt héten egy szigetleperdi társasházba hajtott egy, a közeli kanyart bevenni nem képes kamion. A jármű áthajtott a nappalin, és elgázolta a tévéje előtt gyanútlanul szobabiciklizgető Sudár Hajnalkát.
A fiatal nő nyolcvan napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Tudósítónknak elmondta, hogy teljes felépülése után felhagy az egészséges életmóddal és soha többé nem ül szobabiciklire, mi több, ezentúl csak a tömegközlekedési járműveket használja majd. Ez annál is könnyebb lesz számára, mert távollétében két távolsági busz szintén nem volt képes bevenni a kanyart és áthaladt lakása nappaliján.
A község polgármestere jelezte, hogy pályázni fognak uniós támogatásra, hogy megépíthessék a nappaliban létesítendő új buszmegálló járdaszigetét.
Fellőtték az első magyar űrsiklót
Hold körüli pályára állt első űrsiklónk.
Hanyag János, győri doktorandusz a Hydroglyna-3 műhold napelemeinek kalibrációja során őrizetlenül hagyta intézeti irodájában található terráriumát, amelyből három kockás sikló kiszökött.
Két állatot később megtaláltak, de a harmadiknak nyoma veszett egészen addig, amíg az időközben fellőtt műhold első adása közben a kutatók arra nem lettek figyelmesek, hogy a fedélzeti kamerán keresztül a hiányzó parlagi kockás sikló néz velük farkasszemet.
Száj(t)ról olvasók szerint a szerencsétlenül járt állat kényszeresen azt ismételgeti, hogy „Houston, van egy kis problémánk...”
Vérposta indult Debrecenben
Üzembe helyezték az egyetemi központ területén létesített csőpostát, amely a vérmintákat szállítja az épületek között.
Civil szervezetek attól tartanak, hogy az új létesítmény komoly veszélyt jelenthet a város számára.
A jelek szerint a félelmek nem is alaptalanok, mert független kutatások kimutatták, hogy az elmúlt hetekben ugrásszerűen megnőtt a környéken a vámpírpopuláció, és a csővezetek több pontján is csapolási kísérletek nyomaira bukkantak a környéken járőröző polgárőrség Van Helsing alakulatának karókkal felfegyverkezett tagjai.
Körvonalazódik az Egyetlen csapás koncepció műszaki háttere
Az alakuló kormány kiírta első közbeszerzési pályázatát.
A pályázati kiírás szerint a rendőrség technikai megerősítése kiemelt prioritást élvez, így a Három csapás törvény ellen vétkezőket egyetlen csapással szeretnék ártalmatlanítani, és rács mögé juttatni.
Kiszivárgott információk alapján bár a tenderen elindult Robotzsaru, Iron Man 1 és 2, valamint a Terminátor is; a győztes pályázó nagy valószínűséggel az utóbbi, vagyis a Skynet Rt. lehet, amelynek producere és vezetője nemrég drámai gyorsasággal hazánkba települt.
Sikeres szoftverfrissítés
Tegnap a Wikipédia és a YouTube átállt az Unciklopédia szoftverére. Azóta őket sem lehet elérni...
Nemzetiszínű tortát sütött Kérész Enikő!
A Billog süttetik sztárja egy háromszínű tortával kedveskedett családjának, és a Habartorkán stábjának tegnap este élőben, főműsoridőben, a nemzeti ünnep tiszteletére.
A trikolor-torta alsó része spenótos, középső része tejszínes, felső része pedig paradicsomos piskótából készült csokoládétöltelékkel, az összeragadt, alternatív receptkönyv elve alapján; a különlegesség pedig az volt, hogy speciális módszerrel készítették a tésztáját: az aznapi megmozdulások során eldobált és felszedett tojásokat sütötték meg.
A meghitt családi ünneplés részeként felkínált édesség (?) láttán este nagy volt az öröm: a résztvevők minden tagja boldogan vágott bele a tortába, és vette ki a maga szeletét. A stáb tagjai is csomagoltattak maguknak és családjuknak. A receptet a tévéképernyőn is megosztották a nézőkkel. Azt nem tudjuk, hogy ízlett a vendégeknek a torta, de annyi bizonyos, hogy a stábtagok most is kínálgatják a tortaszeleteket az utcán éppen arra járó -kelőknek. A család további sorsa ismeretlen…
Váratlanul hazánkba érkezett egy igen ritka vándorsólyom
Sólyom szárnyán magyar holló száll honunkba
A madárkutatók legutóbbi nemzeti ünnepünkön egy egészen ritka példányt kaptak lencsevégre. Egy szakember tájékoztatása szerint az utóbbi négy évben egyszer sem fordult elő, hogy ez a meggyűrűzött egyed Magyarország területén töltötte volna bármelyik nemzeti ünnepünket. A kutató szerint a klímaváltozás lehet a háttérben, míg Nostradamus ismerői a 2010. év végére előrehozott világvége előhírnökét látják az eseményben.
Az ünnephez kapcsolódó hír, hogy a tüntetőket és randalírozókat több helyen békés megemlékezők zavarták meg. A rendbontókat a rendőrség elszállította.
Még soha nem volt ennyi vitorláshajó a Balatonon!”
A gazda(g)ság csak úgy siklik.
Dugó alakult ki az északi parton, annyi busz érkezett az Alföld déli megyéiből, amivel a bankok és egyéb pénzügyi maffiavállalkozások által kilakoltatott családokat hozták, hogy ők is láthassák, amint elindul az önkormányzati és parlamenti képviselők 10. Öszödi Regattája.
A bámész naplopó népek szájtátva győződhettek meg arról, hogy hány olyan talpig becsületes embernek telik saját vitorlásra, akik még a képviselői költségtérítésüket is inkább az általuk kisemmizettek számára ajánlják fel. Sokan még a helyszínen magukévá tették az öngondoskodás eszméit, és a látott példa alapján villámgyorsan nekiálltak kizsebelni egymást.
Váratlan eredmény
Nem várt sikerrel végződött a közösségi közlekedés párhuzamosságainak felszámolására indított első kísérlet. Szombathely lakói megtapasztalhatták, milyen, amikor nem egymással párhuzamosan közlekednek a buszok...
Lejárt a türelmi idő!
Jegyeket, bérleteket, vagy...
A BKV új ellenőrei ezentúl még keményebben csapnak le a bliccelőkre. A bírságokból remélik finanszírozni a végkielégítéseket.
Változik a tolvaj- képviselőjelölt állítás finanszírozása
A nagy érdeklődésre és az ország nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel a következő(?) évi választásokon indulni kívánó jelöltek anyagi támogatási rendszere kisebb módosításokon esett át. A jelöltek továbbra is megkapják a választók pénzéből az 1000000 Ft-os hozzájárulást a választók meggyőzésére. A legfontosabb változás az lesz, hogy azok a jelöltek, akik NEM kerülnek be a parlamentbe kötelesek KAMATOSTÓL visszafizetni a felvett támogatást, valamint a vadászterületükön választókerületükben elvégezni legalább 200 óra közmunkát.
Finisébe ért a H1N1 pánikkeltés
Köhögtél?!?
Súlyosan bántalmaztak két utast az egyik pesti villamoson, mert viselkedésük alapján tévedésből debreceninek nézték őket.
D. Károly és D. Zita elmondásuk szerint nem adtak különösebb okot az atrocitásra, mindössze lefejeltek egy titokban köhögni próbáló nőt, zsebkendőt vágtak hozzá, és ritmikusan a korláthoz ütögették a fejét. A felháborodott utasok azonnal a nő védelmére keltek, és Debrecen városát gyalázó szavakkal lefogták a támadókat, majd szalmiákszeszt szagoltattak velük. Amikor elkezdtek tőle köhögni, megismételték a debrecengyanús elemeken a köhögő embert látok! protokollt (lefejelés, papírzsebkendő és korláthoz csapdosás).
A véletlenül egy forgatócsoporttal épp a villamoson tartózkodó pszichológus szerint az agresszív viselkedést kiváltó H1N1 vírus mellett más okai is lehettek a támadásnak: főként a tampontévék által mesterségesen keltett influenzahisztéria okolható a primitív ösztönlények felbukkanásáért.
Aggodalomra ad okot, hogy egyre szaporodnak a hasonló esetek. A múlt héten Miskolc egyik ritkábban lakott külvárosában, Martalócpalócon bántalmaztak egy vérző orrú, ebolásnak hitt utast.
Nálunk először a műsorvezetőnő új melleiről készült kép!
Hát nem gyönyörűek?
Sosem látott szenzációval örvendeztetjük meg az agyonplasztikázott tehenek rajongóit!
A sztárműsorvezetőnő meztelen melleiről készült kép csak nálunk, csak most, csak Önöknek! Semmi photoshop, csak a csupasz valóság!
Kapcsolódó hírünk, hogy szerkesztőségünkben még kapható egy másik sztárműsorvezető dedikált útikönyve a „Szexárd és környéke négykézláb”!
Civilek küldtek segélycsomagot török egyetemistáknak
Gyakorlatoznak
A lakosság bevonásával soha nem látott nagyságú cipőszállítmány indult Törökországba. A cipőkkel rakott kamionsor miatt nőtt a várakozási idő a röszkei átkelőhelyen. A gyűjtést több civil szervezet is támogatta, mert a híradóban látták, hogy egy török egyetemista nem találta el cipőjével az IMF vezérigazgatóját. A szállítmány cipők mellett életnagyságú George W. Bush figurákat is tartalmaz, hogy az ifjúság kedvére fejleszthese célzótehetségét.
Gáz Kaposvárott
Eltévedt pécsi munkagép vágta át a Somogyországi település egyik gázvezetékét. Az illetékesek kábítólövedékekkel leterítették az elszabadult nagyvadat, és visszaszállították eredeti élőhelyére, Pécsre.
Bealkonyul a sünözőknek és a sünüldözésnek
Sünöztél?!
Változik a rendőrségi nómenklatúra.
Soron kívüli rendeletet adtak ki a sün szó törlésére a rendőrségnél. A továbbiakban a sün akció kezdetét a Petrolacosaurus kansensis! Petrolacosaurus kansensis! felkiáltással jelzik egymásnak az intézkedő egységek. A hosszabb szó nem lesz hatással az intézkedés hatékonyságára..., viszont a jövőben elkerülhetők lesznek az olyan kisebb incidensek, amikor a lakosság egy-két tagját promt agyonverik, mert sünt kiáltott a rendőrök után. Mire valaki kimondaná, hogy Petrolacosaurus kansensis, a megszólítottak már messze járnak!
Ismét szóla a petéző ember!
Itt már lepetézett.
Amíg a világ a HxNy vírusok lázában ég..., Alien visszatért és újra petézik!
Az első petézési rohama után közel negyven utast, és utaskísérőt kellett az orvosoknak és exobiológusoknak kimenteni Ferihegyről.
Pete Sunshine azonban ismét petézni akar. Többnyire kamerák jelenlétében szokott lepetézni, ezért nyomatékosan felhívjuk az újságírók és riporterek figyelmét, hogy ne tartózkodjanak a közelében amikor ez a kerozinszájú lény beszélni kezd, mert az olyan cinikus és kisstílű, de általa baromira humorosnak hitt kommentárok előadása közben, amihez még Andrew Matiz Bácsinak sem volt gyomra, bármikor elszólhatja magát, hogy „én megint lepetézek!” Ezután előugrik a szájából egy kisebb fej a másodlagos állkapoccsal, illetve a lény másik végén a tojócső, és haladéktalanul belepetézik mindenkibe, aki a hatósugarán belül tartózkodik.
Kiszivárgott a jövő heti névsor
A meglepetésül hívott vendég sem lesz akárki.
Több ügynökünk életét adta azért, hogy megszerezze a „Szilárdan áll benned a fakanál” című, népnevelő esztrádműsor következő heti fellépőinek névsorát:
 • Usama Bin Laden
 • Daniel Andreas San Diego En Espanol
 • Isnilon Totoni Hapilon
 • Ilich Ramírez Sánchez (Carlos)
 • Brigitte Mohnhaupt
Itt szeretnénk felhívni a tudatlan közvélemény figyelmét arra, hogy nehogy a terrorista jelzővel illessék eme szereplőket az emberiségellenes cselekményeket elkövető kifejezés helyett, mert azonnal beperelnek mindenkit!
Hasonlóképp óva intjük az emberiséget, hogy a gazdasági bűncselekményeket elkövetőket egy lapon emlegessék a gyilkosokkal! Ilyesmi csak Kínában fordulhat elő, ahol nem tesznek efféle különbséget a büntetés megállapításakor...
Leesett az első hó.
A zuhanástól erősen beütötte a fejét és néhány órai szenvedés után teljesen elolvadt. A szakemberek minden erőfeszítése ellenére már nem lehetett rajta segíteni. Temetéséről később intézkednek.
Csatlakozás
Kipróbálták a Regressz teherűrhajó új automata dokkolórendszerét.
A nemzetközi űrállomás újjáépítéséről később intézkednek...
Meghozta első döntését a tálib egységkormány!
Átvették a hatalmat a tálibok Magyarországon.
A nemzetközi megfigyelők megdöbbenésüknek adtak hangot, mert ők sem értik, hogyan sikerült a tálib harcosoknak csaknem észrevétlenül elfoglalni hazánkat, miközben a világ szeme Afganisztánra szegeződött. A tálib egységkormány magába olvasztva valamennyi korábbiparlamenti pártot példátlan politikai konszenzusra jutott. Rögtönítélőtáblájuk azonnali hatállyal megszüntette MINDKÉT rádiót amelyik zenét mert sugározni. Gondoltak mind a jobboldali, mind a baloldali érzelmű hithű választókra, és egységesen megszivattak mindenkit.
A továbbiakban a világi zene betiltása után a következő, az afgán nép körében már jól bevált és méltán népszerű intézkedéseket tervezik:
 • A filmkészítés, filmszínházak, televízió és a világháló betiltása.
 • Ünnepségek betiltása.
 • A nők számára a kerékpározás és motorozás, sportegyesületbe és múzeumokba történő belépés, rádióműsorban való megszólalás, hangos nevetés, kopogós cipő, ékszer és élénk színek viselésének, illetve saját házuk erkélyére való kilépésének megtiltása.
 • A férfiaknak kötelezővé teszik a tálib öltözet (turbán, szakáll, a mellükön, - a bal felső sarokban - egy sárga tizenkettes karikával) viselését.
 • Tilos a férfiszabók számára a női ruhák készítése
 • Testi fenyítés azon férfiaknak, akiknek nem elég hosszú a szakálluk.
Újabb változatát azonosították az influenzának
A libavész és a sertésinfluenza után a kutatók a Kossuth téren olyan vírusváltozatra bukkantak, ami testületi tagról politikusra, illetve akár emberre is átterjedhet. Az uralkodó elit körében máris kitört a pánik, mert a vírus hatására egyre több választópolgár teste kezd el hatásos immunválaszt mutatni...
Bombasiker a perui világszabadalom
Leszívásra várva
Egy limai orvoscsoport bebizonyította, hogy a zsírleszívás során kinyert emberi zsírral készült chipsek nem növelik a vér koleszterinszintjét, gátolják az elhízást, mi több, a fogyasztók számos előnyös hatásról is beszámoltak: javult az általános közérzetük, csökkent a vérnyomásuk és az éhségérzetük.
Lamafia Kenja, a kutatók vezetője elmondta, mindössze két mellékhatást tapasztaltak: a termékek íze enyhén hónaljszagú volt, illetve a tesztalanyok úgy lefogytak a chipstől, hogy a közeljövőben akadozhat majd az alapanyag előállítása.
Véres leszámolás a fitnesspiacon
Akcióban
Így könnyű a fogyókúra
Elkeseredés lett úrrá hazánk legsikeresebb fitnessgurui körében, miután drasztikus csökkenést tapasztaltak az általuk forgalmazott DVD-k, fogyikazetták, könyvek és mikrózható ételek forgalmában.
Napokig keresték az okát, még a Peruból esetlegesen idecsempészett új chipset is gyanúba fogták, míg rá nem jöttek, hogy a többfrontos támadás mögött egyetlen személy áll.
Az elkövető pedig nem más, mint a dunai tutajos néven elhíresült politikai szélkakas: maga a Csokipápa.
Miután lezüllesztette a humor valamennyi nagy és kiságyúját, a magyartálibok által meghurcolt rádiósok ellen fordult, azzal vádolva őket, hogy sokkal nagyobb csapást jelentettek a hazai könnyűzenei életre, mint a Debil Rulez.
Az említett formáció azzal vált hírhedtté a fül-orr-gégész szakorvosok körében, hogy hatására azelőtt soha nem látott mennyiségben kellett kezelni a saját dobhártyájukat késsel átszúró betegeket.
A Csokipápa jelenlegi offenzívája a fogyókúrázni kívánó vásárlóközönséget célozza. Amióta a fogyasztók tudják, hogy ő reklámozta a csokit, márkára való tekintet nélkül megundorodtak az általa reklámozott termékektől. A fogyiiparból élők válságos helyzetét tovább súlyosbítja, hogy sok gyanútlan ember néz vasárnap esténként tampontévét, és amikor a Csokipápa váratlanul feltűnik a képernyőn, kezelhetetlen hányinger és anorexia tör rájuk, aerobic és diéta nélküli rohamos fogyást produkálva.
A dunai tutajos pusztítását jelzi, hogy új reklámját követően a bojkott miatt már a kábeltévé-, telefon-, és az internetpiacon is zuhanást jeleznek az eladási statisztikák. Több gazdasági szakember azt javasolta a kormánynak, hogy a tutajos születésnapját nyilvánítsák ezért minden évben nemzeti gyásznappá.
Sokkoló statisztika
A legfrisebb felmérések alapján drámaian megnőtt hazánkban a pécsiek száma! A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a pécsiek aránya a környezeti hatások miatt akár még tovább is nőhet. Felhívják a figyelmet a helyes, vitamindús táplálkozás fontosságára azon szülők számára, akik gyereket vállalnának. A nyomelem- és vitaminhiány csak az egyik hajlamosító tényező, ami azt eredményezheti, hogy pécsi gyereke születhet a veszélyeztetett pároknak.
Nemo kiszabadult az óbudai shoppingcenterből
Hatalmas vízrobbanás kíséretében ma délelőtt Nemo és számos másik hal megszökött. A szökevények egy lantművész-feleség által az akváriumukba hajított eljegyzési gyémántgyűrűt felhasználva lyukat vágtak az egyik oldalfalon és angolosan távoztak. A biztonsági őrök mintegy százhúsz pontyot a helyszínen letartóztattak, közülük a rögtönítélő bíróság a háromszoros visszaesőket a műszaki osztály grillsütőin azonnal kivégeztette.
Amikor utoljára látták, Nemo és néhány szerencsésebb társa a sok száz veszteglő BKV járat egyikére kapaszkodott fel, majd eltűnt.
Az esetről készült videót megnézhetik új weboldalunkon, a Későbben.
Súlyos beteg a tampontévé sztárja!
Akut lábikrásodás lépett fel Emőkénél, a szobabiciklistánál. Az orvosok sajnos azt jósolják, hogy nem fog kijutni a törökországi válogatóra, hacsak nem szerez egy olyan biciklit, aminek kerekei is vannak.
Az esetről készült videót megnézhetik új weboldalunkon, a Későbben. Csak erős idegzetűeknek!
Kellemetlen vendégek a Fehér Házban
Sorozatban már a harmadik súlyos biztonsági indicens történt Washingtonban. Két magyar turista a titkosszolgálat erőit kijátszva egészen az elnöki tárgyalóig jutott ahol a pénzügyminiszter és a külügyminiszter székébe telepedve résztvett az Egyesült Államok kormányának soros ülésén. Számos javaslatukat el is fogadták. A dolog még hetekkel ezelőtt történt, de csak mostanra derült ki, hogy ők a felelősök az időközben kirobbant oregoni polgárháborúért, a nemzetközi pénzrendszer összeomlásáért, valamint Franciaország amerikaiak általi elfoglalásáért.
Elfogatóparancsot adtak ki a két férfi ellen, de még nem sikerült a nyomára akadni Csúnyánnézek Nagycsendőr Lajosnak, és Henry Snowynak.
Az esetről készült videót megnézhetik új weboldalunkon, a Későbben.
Tolvajok lopták el a tampontévé sztárjának gyermekkori koponyáját!
A megtört sztár tudósítónknak elmondta, hogy éjszaka vihették el házi oltáráról a koponyáját, amikor az erkélyről küldözgette a kiszavazása elleni sms-eket. Személyes bosszúra gyanakszik, mivel aranylemezeit érintetlenül hagyták. A Sztár zokogva mesélte, ő szereti az emberiséget, és ezért újabban már nem is énekel. Annyit.
Az állatbőrszőnyeg szeretetéről is jól ismert vegetáriánus férfi az eset óta többször is levágta hosszú hajtincsét, és még inkább aszkéta életet él: reggelente kifényesíti saját magáról faragott kerti istenszobrát, nem eszik húst csak halat, – az nem érző lény, hiszen még lába sincs a nyavalyásnak –, aztán minden órában kivág egy ötméteres fenyőfát a közeli parkerdőből – amikor az erdészek nem látják – és a rászorulóknak adja (el) – ötszörös áron –, utána esténként csak vár, hátha mégis előkerül gyerekkori koponyája.
A karácsonyi vásárokon közben a hatóságok már tucatnyi neppert tartóztattak le, de náluk csak olcsó hamisítványokat találtak, az eredeti koponya továbbra sincs meg.
Az esetről készült videót megnézhetik új weboldalunkon, a Későbben.
Baleset érte a tampontévé sztárját!
Fényes Elek fővilágosító lefejelte Vadász Buci egóját. A sztárt a tampontévé saját halottjának tekinti. Sajtos Buci egója jól van.
Az esetről készült borzalmas videót megnézhetik új weboldalunkon, a Későbben.
Felfutott az Országház keresleti piaca!
Gazdasági elemzők szerint akár a válság végét is jelentheti a láncostömörtei kerámiaüzem sikere. Naponta ezer darabot adnak el az Országház makettjéből. Még nem sikerült kideríteni, a lakosság hirtelen miért szeretett bele a termékbe, de számos politikus attól tart, látták az olasz híradót...
Világrekordot ért el a tampontévé sztárja!
ZZ. Wiki tegnap mellmutogatás és a 19/C buszról való leszállás közben hét méter kilenc centiméteres eredményével megdöntötte a szabadstílusú lesiklás és lezuhanás világrekordját.
Az esetről készült videót megnézhetik új weboldalunkon, a Későbben. Csak felnőtteknek!
Megdöbbentő! Szemmel verték a Szupernóva születik sztárját!
Dj. Turka elmesélte, éppen egy buszmegállóban állva, egy szemeteskuka fölé hajolva szabadult meg pár üveg sörtől, amikor megérezte, a megállóban várakozó öregasszonyok közül többen is rosszallóan méregetik. Másnap azt tapasztalta, hogy merevedési problémái vannak. A tampontévé sztárja pert fontolgat a boszorkánysággal gyanúsítottakkal szemben.
A kormányszóvivő szerint ezen a héten nem vetkőzik Lipicai Klaudia!
Az ünnepekre való tekintettel idén már nem riogatja a férfilakosságot a neves vetkőzőnő. Az anonim alkoholisták klubja megkönnyebbüléssel fogadta a hírt, mert a legutóbbi két lapszám óta már nem bírták a rohamot, a közös foglalkozásokra az összes hely két évre előre elkelt.
Országszerte leállt a hóesés
Hazánk valamennyi útja erősen havas. Az újságíró kimerültségre panaszkodva félbehagyta munkáját. További havazás ezért csak az ünnepek után várható. Kérjük az érintettek megértését.
Amerikai kérésre az UncAir is megszigorítja az utasok ellenőrzését.
Az utasok és csomagjaik átvizsgálását megszigorítják. Az ellenőrizetlenül hagyott gyanús csomagokat azonnal megsemmisítik. Ellenőrizetlen gyanús csomagnak minősül valamennyi kézipoggyász, ami nincs a tulajdonosa csuklójához láncolva, valamint minden más csomag, illetve a gazdátlan, fültépő hangon csokiért visító kis undok.
Az amerikai légtérben a felszállás utáni és a leszállás előtti négy órában az utasoknak már ülve kell maradniuk, nem nyúlhatnak fel nem robbantott kézicsomagjaikhoz, és semmit – még ellenkező nemű utastársaikat – sem tarthatnak az ölükben.
Az aggodalmak ellenére nem tervezik a testszkennerek bevezetését, mert egyrészt nagyon drága, másrészt többé egyetlen utas sem léphet a gépek fedélzetére felöltözve.
A szilikonnal vagy egyéb anyaggal felfújt mellek tulajdonosai továbbra sem repülhetnek, miután a múlt héten két Pamela Anderson jellegű utas melle is megpróbált felszállás közben szétdurranni, nagy riadalmat okozva. A merényletkísérletek szerencsére nem sikerültek, így személyi sérülés sem történt.
Tudományos siker!
Whale burger.jpg
A Japán Bálnavédő Intézet kutatónaszádja újabb szenzációs tesztet végzett, amelynek során sikeresen elsüllyesztett egy környezetvédő hajót. Az intézet szóvivője elmondta, hogy immár nem csupán a bálnák tanulmányozása érdekében ölnek, hanem kiterjesztik tevékenységüket a környezetvédők tudományos vizsgálatára is. A mai teszten továbbá rengeteg adatot gyűjtöttek a hajótestek kettészelésének legkorszerűbb megvalósítása tárgyában, így a közeljövőben már a megerősített kutatóhajókkal tudják majd végrehajtani gyilkossági kísérleteiket. A szóvivő ezután körbekínálta az újságírókat a ház specialitásával, a tudományos célú bálnaburgerrel.
Újra szól a hat háromlövetű!
Váratlan csapás érte a tálib egységkormányt, visszatértek a rádiózás istenei. A Pápa feltápászkodás közben már éppen elítélte volna a rádiózás dicsőítéséhez kapcsolódó spiritualizmust, de ekkor egy újabb rajongója ismét a földre teperte.
Egy pécsiséggel alaposan gyanúsítható Balázsovits-rajongó is megemlékezett a visszatérésről, de őt azért sem linkeljük ide.
Tiltakozási hullám
A hajnövekedési téren kihívásokkal küszködők, a BKV ellenőrök, az endori cserediákok, és a súlyproblémákkal küszködők után a pirézek is felháborodásuknak adtak hangot, amiért nem szerepeltették őket az Avatarban.
Sztrájkba léptek a BKV ellenőrök!
Ma reggel, minden ok nélkül sztrájkba léptek a BKV ellenőrei, ez abban nyilvánult meg, hogy egyetlen jeggyel rendelkező utast sem próbáltak félholtra verni.
Tudósítónk rábukkant a vállalat egyik még szabadlábon bujkáló vezetőjére, aki felháborodásának adott hangot, amiért valaki megtalálta, de megígérte, hogy ilyen botrányos esemény többé nem fordul elő. Személyesen fog gondoskodni a vétkes ellenőrök továbbképzéséről: ezentúl nem hagynak maguk után olyan élő tanút, aki beköpheti őket a tampontévéseknek.
Klausztrofóbiás világtalálkozó Dubaiban
Útacsúcsra.JPG
Megtartották idei közgyűlésüket a bezártságtól rettegők. A 2010. évi eseményre a Burdzs Kalifa meghibásodott liftjében került sor, a kilátószint alatt pár méterrel.
A közgyűlés napirendje sikoltozás, ájulás, és mintegy 15 új tag könnyített eljárásban történő felvétele volt.
A klausztrofóbok képviselőit létrán menekítették ki az áram nélkül maradt liftből, annak a nőnek a kivételével, aki liftakna- és magasságiszonyban is szenvedett. A nő liftkezelői állást kapott, és a továbbiakban ő fogja kezelni a liftet. Amint az újra elindul.
Klafatéria
Az Unciklopédiához eljutott a melegétel-utalvány elfogadóhelyek teljes listája:
 • Tisza-tó: Pötyike strandbüfé (csak lángosra)
 • XXXX ételkihordó futárcég (X)
 • Észak-Korea (forró fűlevesre váltható)
 • a pilisborzasztói Eztnektekutalványt Kft. üzemi konyhája
 • Parlamenti büfé (csak képviselői igazolvánnyal!)
 • olyan éttermek, ahol nem szórakoztatják a vendégeket:
  • nincs ablak, ahonnan az utcán zajló eseményekben gyönyörködhetnének
  • nincs élőzene
  • nincs kiszolgálás
  • tilos a beszélgetés
Súlyos baleset érte a tampontévé sztárját
Tóthágassy Benedek egyik lábujja bekékült, miután hólapátolás közben beütötte. A hómunkás állapotáról folyamatosan tájékoztatni fogja a csatorna a lakosságot. A fél ország megdöbbent a példa nélkül álló eset hallatán.
A nagyhatalmak súlyosan megfenyegették Iránt!
A tiltott atomkísérletekkel vádolt országot Obama és Putyin közös nyilatkozatban figyelmeztette, ha nem állnak le az urándúsítással, Magyarországról Iránba helyezik át Raszputyin Lajost, hogy ezt az országot is porig rombolhassa. Az ENSZ főtitkára a hír hallatán a békés megoldás mellett emelte fel hangját, és a diplomáciai tárgyalások folytatását kérte.
Őrizetbe vették Alice Abernathyt Budapesten
A veterán harcosnő a néhány órás kihallgatás során tisztázta személyazonosságát A félreértésre azért adott okot, mert napokig követte Zombi Anyót, ugyanis a külső jelek alapján tévesen azt hitte, hogy a hatáskörébe eső, T-vírussal fertőzött személyről van szó.
Az eset nagy port kavart fel, mert az előző héten az egyszemélyes, nagyon gyors reagálású Hellboy osztag szállt ki az ismert rejtekhelyre, Raszputyin Lajost keresve. A vörös ördög ezúttal sem tudta nyakon csípni szőrös kis kedvencét, de a forró nyomot követve Brüsszelbe, majd onnan Iránba utazott.
Tovább dagad a BKV-botrány!
A BKV vezérkara és a Parlament teljes Éhenkórász Szárnyának letartóztatása után nemcsak a buszsofőröket verték bilincsbe, hanem a hármas metró mozgólépcsőin álló, megrökönyödött utasokat is.
Az illetékes főkapitány sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a hatóságok senkit nem hagynak futni, aki érintett a BKV ügyében.
Példaként hozta fel a tampontévé sztárját, Berényi Miklóst, akit a forgatásról kommandósok hurcoltak el, mert munkába jövet autója visszapillantó tükrében meglátott egy villamost.
A főrendőr egyúttal a rivális tévécsatorna nézőinek elnézését kérte, amiért emberei először téves címre szálltak ki, és terroristának nézve lelőtték a Csillag Születik virág Klinika tavalyi éves nagy mészárlásának valamennyi túlélőjét.
Az OEP súlyos pénzekkel támogatja a Koraesti Diszkoszt!
Mosogatógép Péter főnixként viselkedő műsora újabb csatornán pusztít.
Szakértők a Lagzi jelenséghez hasonlítják a műsor sajátos túlélési technikáját: ha csak egy kicsi darabka is megmenekül, képes újra osztódva létrehozni a teljes műsor felnőtt, kifejlett klónját.
A Kétheti Héthetedes állítólagos megverése után a Diszkosz az ipekakuána szirup eladási statisztikáit is legyőzte.
Az OEP azonban nem a szirup keresletének zuhanása miatt vette fel a támogatott termékek listájára a halászlécsillag levakarhatatlan műsorát.
Az egészségbiztosító vonalai vasárnap este szinte izzottak, mert az ország minden pontjáról érkezek a jelentések, hogy egynapos műtétek tucatjait sikerült elvégezni mélyaltatásban, gyógyszerek segítsége nélkül, pusztán azért, mert a beteggel öt percig nézették a Koraesti Diszkoszt.
Hazatért a vadkenderszelídítő
A híres olimpiai hosszútávra futót családja, a média, és teljes régi vevőköre várta. A hatóság szóvivője elmondta, hogy illusztris vendégük megkapja a VIP cellát, és minden valószínűség szerint Bartha Zsolt lesz az élettársa lakótársa. A kommandósok távolabbi terveikről szintén nyilatkoztak az egybegyűlteknek. A farkas után szeretnék hazahozni a nagymamát és Piroskát is.
A nagy Ő már megint eltűnt
Az ismerősök szerint Andorrába ment, megkeresni egy ott bujkáló olimpikont. A család sem tudja, hová távozott a kebelcsoda. A legrosszabbtól tartanak. Attól, hogy egyszer még nekiáll dolgozni...
Magyarország kilábal a válságból!
Délújberlin hangulatos kis utcácskáin
Szenzációs ötlettel állt elő a vérből és fizetésből élők és a melegutalványok jogaiért küzdők élharcosa, a nagy magyar pénzügyminiszter. Intenzív tárgyalássorozat eredményeként a német kormány átvállalja a teljes magyar államadosságot, sőt talán még a négyes metró, vagyis a „Pénznyelő 3.0” fedőnéven futó lyukásási akció finanszírozását is. Mindezt természetesen nem ingyen. El kellett adnunk mintegy 2000 görög szigetet.
A görög lakosság számunkra érthetetlen módon némileg felháborodott a kezdeményezésen, és az athéni pénzügyminisztérium épületének ostromát azonnal félbehagyva buszokra szállt, hogy személyesen látogassa meg hivatalában a neves melegutalványjogi harcost.
A németek eközben már birtokukba is vették a magyarok által eladott első szigeteket. Közleményben tolmácsolták köszönetüket amiatt, hogy Görögország elfoglalására tett legutóbbi kísérletükkel ellentétben most milyen gördülékenyen sikerült megvetniük szandálos kommandós lábaikat a mediterrán szigetvilágban.
Ráleltek a meteoritra!
Willamette.jpg
Egy kazincbarcikai színesfémkereskedő értesítette a tampontévé újságíróját, hogy helyi lakosok egy csoportja nem sokkal korábban eladott neki négy Ady mellszobor kíséretében egy másfél tonnás, magas vas-karbonát tartalmú kődarabot.
A kutatók jelenleg is vizsgálják a leletet. A négy mellszoborról máris sikerült megállapítani, hogy azok nem egy kisbolygóról származnak, hanem miskolci terekről.

Gyorshírek/1»» Gyorshírek/2»» Gyorshírek/4»» Gyorshírek/5»»