A fél-állatok azok – amik, fél állatok.

Különböző módon jöttek létre, de a jóízlés nevében inkább nem írom le, hogyan. [1]

SzármazásSzerkesztés

A fél-állatok egy Likantrópia nevű országból származnak (tudod Tiszán innen, Pirézián túl), ahol hasonló torzszülöttek élnek, csak rondábbak, de ők nem mernek elmenni Likantrópiából, mert bár ott is rondák[2], de máshol még jobban. A másik ok, hogy Likantrópiában nem üldözik a kisebbségeket.[3]

FajtákSzerkesztés

 
Classic

Homo Sapiens Lupus

Farkas kinézetük van. A zord, vérszomjas külsőt sokan félreértik, pedig zord, vérszomjas szívet takar. Úgymint más fél-állat, ő is szeret yiffelni[4], bár nem térnék ki arra, hogy mi az, mert fogalmam sincs. Szereti a csontot, és nem szereti ha kutyának hívják.

Homo Sapiens Equus

Olyan patások ők, akiknek nincs patájuk, azonban szerszámuk hatalmas. Ez általában balta, puska, vagy csak egy sima farönk (Lásd, World of Warcraft, Tauren). Még a Fél-állatok között is különösen csúnyácskák, sokan nem is szeretik őket, mások meg...[5]

Homo Sapiens Catus

Sokak szerint aranyosak, mások szerint édesek, a japánok szerint viszont kawaiiiiiik. Azonban a kedves külső sokszor kedves belsőt, valamint visszahúzható karmokat takar. Ha boldogok dorombolnak, és ehhez még doromb se kell nekik.

Homo Sapiens Canis

Hasonlóak a "Homo Sapiens Lupus[6]"-hoz, ám nekik kutya kinézetük[7] van, és szeretik, ha kutyának hívják őket.

Homo Sapiens Pokemonus

Likantrópia vallási kisebbsége, hitük szerint piros-fehér labdákból keltek ki.[8]

Homo Sapiens Dracos

Egyesek szerint csak a legendákban élő népcsoport, ami azért érdekes, mert naponta lehet őket az utcán látni Likantrópiában. Némelyikük tüzet is tud lehelni[9], és akkor még csak nem is ittak. Legalábbis sokat.

Homo Sapiens Alcoholus

A marha szomszédod, az a részeges disznó! [10]

Lásd mégSzerkesztés

Egy tipikus példány.

  Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Szeretnéd, mi?!
  2. A politikai korrektség jegyében: esztétikailag kihívásokkal küzdők.
  3. Inkább megeszik őket.
  4. A yiffelést a legkönnyebben úgy lehet elsajátítani, hogy megkérsz valakit, üssön össze két féltéglát előtted...
  5. Kezelés alatt állnak, szóval nem számít.
  6. Ha tudni szeretetted volna, mit jelent az a kifejezés, ami átlag tíz percenként elhangzik a Dr. House-ban. Na, hát most megtudtad.
  7. Bárki képes kutyául kinézni négy óra hullámvasutazás után.
  8. Valahol Csernobil környékén.
  9. Ezért a likantrópok nem teszik fel azt az ostoba kérdést, hogy „Hé, öreg, van egy kis tüzed?” Mármint, ha élni akarnak.
  10. Ők azonban furcsa mód nem lehelnek tüzet. Általában.