Disambig gray.svg.png Ez egy kétértelműsítő lap, ami a különböző szócikkek közötti megzavarodást segíti.
Britney spears 149682a.jpg

Egy, megérett a meggy...Szerkesztés

britney albániában született, egy kecske volt az apja. (József Béla) anyja egy erszényes medúza volt, de már meghalt tütőhomárban. születése után elütötte egy jegesmedve, ezért lett kövér. énekelni azért nem tud, mert négy segge van. keresztneve peti. akkor lett híres, mikor belefingott a mikrofonba egy iskolai eloadas alatt, szerencsere ott volt egy hires muvesz, zámbó jimmy, aki felfedezte tehetseget. 8éves koraban bezartaka bortonbe, mert véletlenul. szerzodest kotott jimmyvel, aki megszervezett neki par koncertet es hatalmas siker talalta elfelé. 1 evre raja kijott az elso albuma,a "kecske a fater" nevvel. elsopro sikert aratott, ez arra buzditotta, hogy elkeszitsen meg par albumot roston sutve is.

idemost kihagyok egy sort mert igy kellemes. egyszer csak britni fogsora beragadta parketta alá. 40 eves koraban3 gyereket szult, akik 5 evesen jotteka vilagra(2fiu 1 lany)akiket ferjevel (ferenc jozsef) janinak, janinak es janinak neveztek el. ezutan visszavonult a nyugdijas eveibe aztan nyirta a fuvet, de meg mast is.


Jegyzet:

Szerk. megj.:

  Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


Kettő, csipkebokorvessző!Szerkesztés


Három, te nem leszel a párom...Szerkesztés

Britney Spears egy amerikai, zene- és boldogtalanságipari humán termék.

SzlogenjeSzerkesztés

„Igen, én is pártolom a halálbüntetést, mert akkor legalább megjegyzi az illető, hogy legközelebb nem csinál olyat!”
~ ő

IsmertetőjegyeiSzerkesztés

 • Kb. 165 centi magas, fehér bőrű, szőkésbarna (szőke) hajú, kékesszürke szemű, humán nőstény egyed.
 • DNS-e különleges, mert idiotint tartalmaz, emiatt IQ-ja 80-90 körül van.
 • A torkában van egy különleges hanggenerátor, ami kinyitása óta klónhangokat generál, és azóta szerte a világon Britney-klónok születnek (ld. Király Linda).
 • Rövid élete során bebizonyosodott, hogy fő tápláléka az elnyújtott élvezet, és szociális tevékenységei közé tartozik a folyamatos botránykeltés, szépségrombolás és képszerkesztő programokat használóknak munka biztosítása, börtönök nyitva tartása és az anyasági depresszió piedesztálra emelése.
 • Párkapcsolatai a Timber-tavi hirtelen affértól (ld. Just in Timber Lake) egészen a Féder-vonali liezonig (ld. Kevin Federline) tartanak.
 • Két utódja van.

KiegészítőkSzerkesztés

 • Szűzhártya-gipszöntvény
 • Műkörömgyűjtemény
 • Botox-kúra kuponok
 • Hajszőkítő zselé
 • Piros pénztárca hevenyészett belsővel és két, rongyosra fogdosott kiskölyök-portréval

Gazdaságpolitikai és környezettudatossági rizikóSzerkesztés

Britney Spears határozottan környezetkárosító elem.
Az égvilágon senki nem emlékszik már a dalaira, de talán ha a cikk szerzője kettőt fel tud sorolni: a Jáájj, már megin' megtettem (Oops I Did It Again = megint a vécébe dobálta a csikket) és a Mérgező (Toxic = egyértelműen környezetszennyező).
Ezekkel mindenképpen bizonyítható a tény.

Lehetséges megoldás a felvetett problémáraSzerkesztés

Britney Spearst ezennel küldjék a Tavilakó világ partjára, hagyják ott egy mikrofon, egy karaoke-állomás, egy liter palackozott víz és három halas szendvics társaságában egy hónapra.
Utána vizsgálják felül a döntést.