Blockbusterek előkészületben

„Telefonokra letölthető filmkölcsönzéssel próbálja egyre csökkenő bevételeit kipótolni a Blockbuster amerikai videotéka-hálózat.”

~ Stressz
Ebből a szócikkből 118 alcím még hiányzik.

Sikerült megszereznünk néhány blockbuster címét, amely ugyan még nem készült el teljesen, de mérget merünk venni rá, hogy kas(s)zasiker lesz. Ismertetjük a filmek címét és a szinopszist.

Piszkos Harry 8Szerkesztés

Potter feltámad (ha meghalt), vagy egyszerűen otthagyja Rokfortot (ha nem halt meg) és rendőrnek áll. Brutális akciómozi, sok-sok capitulatussal.

A kút és az inga 4Szerkesztés

A Császár kimászik a Halálcsillag reaktoraknájából és jazzkarrierbe kezd. Emiatt a lélektelen szadizmus miatt még több lesz a hulla, mint az előző részekben.

A Gyűrűk Ura 4. és bef.: A Körút közepén állok!Szerkesztés

Szauron ismét erőt gyűjt és magát kopasz sumer rokkernek álcázva zálogházat nyit a Nagykörúton. Minden idióta odaviszi a varázsgyűrűit, mire hirtelen betörnek az intézménybe és az ékszerek eltűnnek. A rendőrség nyomozást indít, de eredmény híján lezárja. A világ végérvényesen a gonoszoké.

Die Hard 8Szerkesztés

Történet (még mindig) nincs, de Brúszvillisz trikóján és gatyáján húsz literrel több lesz a vér, mint az összes eddigi részben.

Halálos fegyver 7Szerkesztés

Murtough 85 évesen a szoci otthonban tengeti életét. Míg Riggs 12 gyerekével egy lepukkant lakókocsiban lakik és segélyekből él. Egy ősi ellenségük felbukkan, aki a legnagyobb japán mesterektől tanult. Az ellenség megöli Riggs 35 éves kutyáját, erre felszívja magát, és egy-kettő-háromra kitolja kerekesszéken Murtogh-t a szociból. Bár ő tiltakozik, miszerint: „öreg vagyok én már ehhez”. Hatalmas autós üldözések, verekedések és lövöldözések árán a gonoszt nyolcszor meglövik, három vasrúdon áthúzzák, kétszer elégetik, háromszor autóval elgázolják, majd ezek után Murtough rátüsszent, így a gonosz belehal a fertőzésbe.

Beverli Hillszi Zsaru 6Szerkesztés

Eddie Murphy szerint nincs elég hús a tejbepapiban, az öregek otthonában. Senki sem hisz neki. A kedves néni a harmadikról el akarja hallgattatni a nyomozót, de ezt senki sem tudja. Még ő sem, mert szegényke mindig elfelejti. Amikor a film végére hősünk odaér az ételszállítók kocsijához, előveszi a tipikus Eddie Murphy-s széles mosolyát, a protkója kiesik, az ételszállítók pedig azon nyomban mindent bevallanak, hogy ők hígították a tejbepapit kutyatáppal. A világ megint meg lett mentve, mindenki boldog, vége.

Tekerd vissza, haver 2Szerkesztés

Blockbuster werkfilm véletlen bekapcsolva maradt ipari kamerával felvéve. Ha már minden kötél (és adás) szakad...

AkármiSzerkesztés


Ez a lap sajnos még   sonka. Segíts te is, hogy igazi hemendex lehessen belőle!