A Wikipédia zagyvasággyűjteményében teljes nevén szerepel D. Á., de mi nem írjuk ki a nevét, mert hátha kiskorú, vagy/és még nincs jogerős ítélete.

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


ÉleteSzerkesztés

1993 májusában megszületett Nagyszalontán az ifjú bajnok, vitéz és nem utolsó sorban Herkules méltó utódja.

Tanulmányait az Olümposzon kezdte meg, és itt ismerkedett meg a hű paripájával, Babával. Zeusz volt a mesterük és megtanította nekik a villámidomitást. És 1992-ben világgá indult a paripájával, hogy felfedezze a VILÁGOT. Pár nap múlva megismerték Obit, a hű bolti eladót, aki az Obiban dolgozott. Obi vér szerint egy bolt de a teste inkább egy bová volt. Mivel unalmas volt neki a bolti eladóskodás, ezért velük tartott. 1994-ben Baba átfejlődőtt SZUPER CSILLAGHARCOSSÁ és Songoku volt az anyja. 2000 átlagos évnek indult de mégse volt az, és hogy mért? Mer mért ne! 1998-ban megtudták hogy 10 év múlva középiskolába kell járni, ezért vissza akarnak menni a múltba, hogy megváltoztassák a jövőt. De ez nem sikerült nekik, mert Obi megtalálta szerelmét egy óriás amőbában és nem akarta elveszteni. Elérkezett a várva várt nap nem és ezt honnan tudták? Sokkal többet szartak aznap, mint máskor. 2001.szept.11-én a terrortámadás napján ez a 3 ember éppen a szexturájukon volt, és ezért nem tudták megmenteni a világot. 2002-ben a Messzi messzi galaxisban Darth Vader megmondta hogy Baba az ő fia. És utána levette a sisakját és meghalt. Baba miután megtudta hogy az apja Darth Vader az apja ezért elmentek hogy megmérkőzzenek a Naruto által vezetett csapattal. Hát és nyertek!!! De a győzelemnél fontosabb, hogy találtak egy kismalacot, akit meg akartak enni de rájöttek hogy egy kis stréber a disznó ezért megtartották hátha segíthet majd nekik.