A pszichopatás

A rettegett patás alapjaibanSzerkesztés

A rettegett patás rohadtul hasonlít lóra, pont olyan a járása mint a lónak, és olyan büdös mint a ló, csak éppen kecske hangja nincsen. Ehelyett inkább lóhangja van. A pszichopatás olyan egy idegbeteg állat, hogy a tekintetével ölni tud. A szájával is vigyázni kell, mert elég rég nem mosott fogat, és épp emiatt nem olyan kellemes megtapasztalni "üde illatát".

A pszichopatás lakhelyeSzerkesztés

Régebben a hobbitkákkal élt együtt, de el kellett válniuk, mert a patás szájszagától szétrohadt a ház. Ezért inkább Los Angelesbe ment celebnek. De ott meg a többi celeb rohadt el, úgyhogy azóta a 4-es metró készülő alagútjában tölti mindennapjait.

Kedvenc időtöltése, a táplálkozásSzerkesztés

Ez az állat nagyon szereti az emberhúst, főleg ha még köretnek vannak hozzá munkavédelmi eszközök, pl. építész sapka, uv mellény stb. gondolom kitaláltátok, hogy a négyesmetró dolgozóit zabálja fel, de ha nem, akkor most mondom. Ne legyél a közelében, mikor látja a fúrópajzsot, mert akkor úgy viselkedik, mint egy kezeletlen idegbeteg, azaz seggbesípos guminyulakat, meg pisiarcú gumitejbegrízeket fog a fejedhez vagdosni. Gondolom már értitek miért épül ilyen lassan az a rohadt metró...