No Wikipedia.png
A Wwikipédisták, eddig még túl lusták voltak ahhoz, hogy szócikket írjanak a(z) AT-AT témáról. Persze próbálkozhatsz keresgélni.

Keveset tudunk az AT-AT lépegetőkről.

Első felbukkanásaSzerkesztés

Az AT-AT-k első felbukkanása már az ókorra tehető. Akkor a spártaiaknak volt néhány szelídített darab, mellyel sokakAT legyőztek és mindenféle agresszív, törvénybe ütköző dolgot csináltak. Aztán a perzsáknak sikerült elfogni a spártaiak AT-AT-it. Egészen addig nyomultak előre, míg Leónidasz (valami ismeretlen spártai király) 300 kATonájával valamilyen kicsi szorosban (ahova nem tudtak az AT-AT-k bemenni) távolról lelődözték őket. Ekkor nyomuk veszett. Nem tudtuk honnan kerültek ide.Talán nem is fogjuk megtudni.

Második felbukkanásaSzerkesztés

Egyszer a semmiből megint felbukkant, de a német hadigépezet irányítása alatt.

Valami fasiszta diktátor (nevét nem említjük, mert Hitler megkért, hogy ne tegyem) az uralma alá hajtotta a fél világot. Aztán egyszer csak öngyilkos lett, mert agyára ment a a sok gyilkolás, meg az élet egyéb nehézségei. Senki nem siratta meg. Ekkor az AT-AT-k egy amerikai garázsban dekkoltak sok éven át, mert egy turista megvette és hazavitte szuvenírnek.

A Birodalom szolgálatábanSzerkesztés

Évekig porosodott a garázsban míg egyszer egy tolvaj, aki betört oda, el nem vitte a mélytelepre. Nem tom miből volt, de 76 tonna bármilyen fémből százezreket ért. Egyedül azért nem sikerült beolvasztani, mert 76 tonnát elég nehezen lehet mozgatni, mármint olyan eszközökkel melyek egy mélytelepen megtalálhatóak. Sokáig volt ott. Talán örökre ottmaradt volna, ha erre a sárgolyóra nem jöttek volna a birodalmiak. De eljöttek. Sokan jöttek és az után, hogy valami Pálpatiny, vagy ki a franc, sörpuccsal (pont mint Hitler [a töri ismétli önmagát]) átvette a hatalmat. Akkor sok-sok hajót gyártott, hogy az űrben uralkodhassák (Tisztára, mint Pán Péter, akinek a hajója szintén repült), de még hiányzott a földi csapásmérő erő. Katonák voltak dögivel, döglöttek is százával. De még hiányoztak a tankok. A nagy tankok. A bazinagy tankok. Nos, amikor ide jöttek, mindent feldúltak, hogy használható dolgokat találjanak. Abban a mélytelepben találták meg ezt a tönkrement AT-AT-t. A tudósok megpróbálták beindítani, sikertelenül. Akkor a császár eldöntötte, hogy eme gépet újra kell teremteni. Nem építeni, teremteni. Összefogdostak csomó nagy, meg kemény páncélzatú állatkát, meg ilyen tűzköpő hogyishívjákot. Ezeket összekeverték és mutánsokat csináltak belőlük. Ezekről a gigantikus állatokról aztán a suttogó propaganda módszerével elterjesztették, hogy legyőzhetetlen gépek. Sok csatát megnyertek a segítségével, de aztán a Halálüstökös megsemmisülésekor (Ez volt Pálpatiny főhadiszállása, melynek megsemmisülésekor ott volt maga Pálpatiny és tanonca Tört Véber), mivel a főnök is meghalt, irányítás nélkül maradtak. Az agyukba épített szonda-izé nem kapta többé a jelet, ezért szimplán eldőltek és/vagy szakadékba, folyóba estek.

A mutánsok testeSzerkesztés

  • Gyártó: Kuvait Drive
  • Magasság: 15000 mm
  • Hossz: 20000 mm
  • Tömeg: 76 t
  • Hajtómű: a kajából elégetett energia
  • Fegyverzet: nagyjából 12000 fog és 4 bazinagy mancs + tűzokádás

SzaporodásSzerkesztés

Nagyjából emberi módon szaporodik a kutya pózt használva. Ezután kis at-at-k lesznek.

Évek múlva kifejlődik a nagy AT-AT. Ez aztán megint nőstényt választ és megint szaporodik, amíg el nem pusztul.

EllenségeiSzerkesztés

Aki olvasta cikkem, tudhatja, hogy az ilyen monstrumok egyedüli ellensége Chuck Norris, aki híres körbepörgőrúgásával akárhányat leterít ezekből.

Ima Chuck NorrishozSzerkesztés

Ó, Chuck Norris add, hogy a cikkemet ne töröljék ki az adminisztrátorok, mert két órát dolgoztam vele. Ámen.

Nem kell adminisztrátornak lenni egy cikk törléséhez. Elég törlésre jelölni. (Chuck Norris)