Vita:A hülye nyúl

Nincsenek megbeszélések ezen a lapon.
A lap korábbi változatát látod, amilyen Hidiraaaa (vitalap | szerkesztései) 2020. június 3., 07:41-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Tanulságos pár sor ez! Ezek szerint: aki nincstelen, az hülye. Hülye, mert azt az egyszerű feladatot sem tudja megoldani, hogy életveszélyes a választás a "éhen halok, de nem fagyok meg" és a "nem éhen halok, hanem megfagyok" között.

Hiszen lehetne annyi esze a nyúlnak, hogy ne csússzon le ennyire - mindig legyen télikabátja és ugyanakkor maradjon kellő mennyiségű sárgarépája.

Hát nem?--Linkoman (vita) 2020. június 1., 19:26 (UTC)

Hát de! Bár szerintem azért hülye, mert meleg télikabátját egyszer használatos sárgarépákra fecseréli el. No meg aztán ahelyett, hogy elmenne a munkaközvetítő irodába, inkább számára is kedvezőtlen árucserét folytat, amivel csak még mélyebbre süllyed. Hiába, a nyúlnak ehhez van tehetsége. Hidiraaaa (vita) 2020. június 2., 06:37 (UTC)

Lásd még: a Tücsök és a Hangya. Vagy fordítva. OsvátA Palackposta 2020. június 2., 08:18 (UTC)

Remélem, ifjú barátom, egyszer megérted majd a szavaimban rejlő iróniát...--Linkoman (vita) 2020. június 2., 21:54 (UTC)

Megnyugtatlak; értem, amiről te azt hiszed, nem értem, egyszerűen csak nem pendülök véle egy húron. Hidiraaaa (vita) 2020. június 3., 07:40 (UTC)

Visszatérés a(z) „A hülye nyúl” laphoz.