Mi lesz 2090-ben?

A lap korábbi változatát látod, amilyen Linkoman (vitalap | szerkesztései) 2019. december 7., 23:10-kor történt szerkesztése után volt. (Mi lesz 2090-ben, új szösszenet)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

És még mondja azt valaki, hogy a mai fiatalok nem törődnek a jövővel!

Az alábbi sorok írója 2090-ről az alábbiakat jövendölte: "Magyarország Nagyhatalom lesz Kitőr a harmadik világháború amit az oroszok indított az usa ellen. De az usa és az egész NATO fel lép az oroszok ellen de az első támadást el söprik az oroszok. De másodikat és a harmadikat már nem tudják. A Román és a magyar meg az olasz királyság ki lép a NATO-ból és az Európai Unióból".


Ja, mi ebben a vicces? Min lehet itt röhögni? Tán a fogalmazásmód finom vonalú arabeszkjein? Tán Nostradamus mostantól lehúzhatja magát a klozetton? Avagy ennyi előrelátással rendelkezik már zsenge korában az új magyar vátesz?

Vagy tán azon röhögjünk, hogy Magyarország, ahonnan kétszer is elűzték az utolsó tényleges királyt, és az ország 73 éve papíron sem királyság, 2090-ben megint királyság lesz?

Vagy inkább szomorkodjunk azon, hogy nálunk a felnőtt társadalom nem tanítja meg a fiatal elméket arra, hogy világháborúval viccelni nem vall fennkölt ízlésre?