MTV szerkesztése

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
52. sor: 52. sor:
 
* Esti mese = Tévéhíradó
 
* Esti mese = Tévéhíradó
 
* Rabszolgasors (rabszolgáknak szóló műsorfolyam, hetenkénti ötperces jótanácsok Izé Urától)
 
* Rabszolgasors (rabszolgáknak szóló műsorfolyam, hetenkénti ötperces jótanácsok Izé Urától)
* Szombat esti filmkoktél - egy [[Menő Manó|menő manó]] szombat esténként addig megy egy rajzfilmsorozatban, míg beesik a [[Muppet Show]] díszletei közé és énekelni nem kezd a még nálánál is kisebb angolul beszélő állatoknak csak azért, hogy énekével felbosszantsa a páholyban ülő két lordot, majd ezt követően az Amerikai Egyesült Államok [[Nagyon különleges ügyosztály]]ának képviseletében Leslie Nielsen egy óriás és egy cipőtisztitó segítségével [[Meghökkentő mesék|meghökkentő mesék]]et mesél el és ad elő
+
* Szombat esti filmkoktél - egy [[Menő Manó|menő manó]] szombat esténként addig megy egy rajzfilmsorozatban, míg beesik a [[Muppet Show]] díszletei közé és énekelni nem kezd a még nálánál is kisebb angolul beszélő állatoknak csak azért, hogy énekével felbosszantsa a páholyban ülő két lordot, majd ezt követően az Amerikai Egyesült Államok [[Nagyon különleges ügyosztály]]ának képviseletében Leslie Nielsen egy óriás és egy cipőtisztitó segítségével [[Meghökkentő mesék]]et mesél el és ad elő
   
 
== Részei ==
 
== Részei ==

A szöveg elküldésével tanúsítod, hogy nem sért szerzői jogokat, és hozzájárulsz a GFDL alatti közzétételéhez.

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)

Különleges karakterek: á é í ó ö ő ú ü ű Á É Í Ó Ö Ő Ú Ü Ű ··· | # »« ··· „” ’’ <> ··· ° × µ ² ³ ½ ¼ ¾ ··· § © ® ··· · ··· ~~~~ ···

  • Amit mentesz, az azonnal látható lesz. Ezért jobb, ha használod az Előnézetet. Ha csak próbálgatni akarsz, használd a Homokozót!
  • Csak ellenőrizhető információkat írj (azaz, ami megfelel a fake news, vagy alternatív valóság definícióinak) és nevezd meg a forrásaidat!
  • Csak olyan szöveget küldj be, amit saját magad írtál, vagy megfelel a Unciklopédia felhasználási feltételeinek. A weben található szövegek nagy része nem ilyen, akkor sem, ha nincs külön feltüntetve, hogy jogvédett. Ne küldj be másolt anyagot, ha nem győződtél meg a jogtisztaságáról! Úgyis törlésre kerül.
  • Ha nem akarod, hogy az általad írtakat könyörtelenül átszerkesszék vagy a CC-BY-SA licenc feltételei szerint terjesszék illetve felhasználják (akár üzleti célra is), ne küldd föl az Unciklopédiába!
  • A szócikkek mániákus kiegészítése egyesek és nullák bármilyen kombinációjával destruktív szerkesztésnek minősül.
A lap eredeti címe: „https://unciklopedia.org/wiki/MTV