Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Tumblr girl

Ahogyan a Bibliában a világot, úgy az élet Magyarországot is csapásokkal sújtja. Mondjuk... Abban a könyvecskében, csak 10 csapásról volt szó, ráadásul, ami itt folyik az felér minimum egy vérözönnel vagy egy sáskajárással!

Tartalomjegyzék

BemelegítőSzerkesztés

Oké, hogy vannak pávák, meg überkirály garázsbolyok... Vagyis, nem oké, de hát ez ellen nem tudunk mit tenni. Mindegy... Haladjunk!

MegnevezésSzerkesztés

Azt hiszem, hogy az Evolúciós Zsákutca csoport kibővült még egy fajjal, az úgynevezett: Támblör Görlökkel.

Általános adatokSzerkesztés

Furcsa egy állatfaj, testmagasságuk nemigen haladja meg a 170cm-t, azonban súlyuk így is elérheti a 80-85kg-t! Egész egyszerűen káprázatos! Erre nincs más szó!

TáplálkozásukSzerkesztés

Étvágyuk csillapítása érdekében mekdönelces, börgerkinges, de akár a kéjefszís kaják is szolgálhatnak. Természetes élőhelyük a bevásárlóközpontok és a városok legforgalmasabb terei. Általában 3-4, helyenként 6 fős csoportokban tartják fel a mögöttük haladó embereket a telefonjaik segítségével.

ÖltözködésükSzerkesztés

Öltözködésüket és gondolkodásukat azonos szó jellemzi: egyszerű.

Kedvelt és egyben egyetlen ruházatuk a trikó szoknyával/ picsanadrággal. Lábbeliként adidas/ nike cipőt hordanak, ám így is fenn áll a cink veszélye, miszerint hamisítvány!

A Plázacicusz Kurvusszal ellentétben retikül helyett tornazsákot hordanak magukkal, azonban a táska tartalmáról a mai napig csak legendáink, illetve apokrif irataink vannak, így semmi biztosat nem tudunk róluk. Kilógó "melltartó"pántjaik sugárfertőző energiával rendelkeznek, amik magukhoz vonzzák leginkább a férfi egyedek tekintetét.

JellegzetességekSzerkesztés

Nagy valószínűséggel a fajnak kb. 60%-a fényérzékenységben szenved, hiszen éjjel- nappal napszemüvegben vannak. Tradicionális jelképük a két felé fonott haj. Szaporodásukról sincs különösebb információnk. Feltehetőleg, ahogy az egysejtűek, ők is osztódnak, bizonyos találgatások szerint az is elképzelhető, hogy csaját magukat teszik vemhessé. (Pl.: South Parkban Cartman anyja.)

Társas viselkedésSzerkesztés

Ártalmatlan teremtmények, nyugodtan megközelíthetjük őket, ám etetni, esetleg szóba elegyedni így sem ajánlott, hiszen ha feldühítik őket képesek akár a saját társuk torkát elharapni röptében! Alkalomadtán megkímélik a másik életét, könyörületesek lesznek és ilyen esetben letiltják fészbukon!

Ha hozzájuk hasonló egyedekkel találkoznak, úgy tűnhet, hogy megenyhül a szívük, de a figyelmük még így sem lankad, nem válnak sebezhetővé egy percre sem. Megsemmisítésükhöz 2 szót szoktak alkalmazni: "Tömeg vagy!"

Ennek a kifejezésnek a hallatán agyvizük felforr, kezdetét veszi az izomsorvadás, majd nekiállnak toporzékolni, hisztizni és ordibálni. Nem sokkal később a földre hullanak, majd amikor az ember azt hinné, hogy megfulladt a taknyában és a könnyeiben vergődik még egy- kettőt, s végelgyengülésében elhalálozik.

FIGYELMEZTETÉS, ÉLETVESZÉLY!!!Szerkesztés

Műsorunk megszakításáért elnézést kérünk. Most értesültünk legújabb fejleményekről, miszerint egy-két mutálódott egyednek, már-már annyira élesen ki van húzva a szemtusa, hogy akár egy kifejlett elefánt torkát is képes átvágni vele!

FIGYELEM! ÉLETVESZÉLY!!! Az ilyesféles tumblisz görlusz fanuszokat mindenki a saját felelősségére közelítse meg!

U.i.: Megfigyelhető, a csapaton belüli ellentmondást nem tűrő viselkedés is. Bal szélső egyedet, máris elkezdték kiközösíteni "furcsának" titulált hajviselete miatt! Láthatóan elkezdték saját sorsára hagyni, mit sem törődve az egymáshoz fűződő kötelékekkel.

KöszönetnyilvánításSzerkesztés

Nagyon szépen köszönjük az összefoglalót Gyuri barátunknak, aki félelmet nem ismerve, életét kockáztatva bemutatta nekünk ezt a nagyon veszélyes állatfajt...Köszönjük :)