Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:Rhubella Marie

Olá a todos, eu sou Rhubella Marie, uma sockppupet brasileira. Se quiserem falar comigo ou com meu dono falem em inglês. Rhubella Rat.jpgRhubella Marie, a patkány preppie zoknibábja 129 preppieditsRhubella.jpg 2009. május 10., 09:46 (UTC)

CheesSzerkesztés

Swiss cheeses are in Switzerland. Your images are not free licenses. Sorry. OsvátA Palackposta 2009. május 24., 18:19 (UTC)

  Mr. T. says:
„Your images are not in Public Domain.
Use at your own risk!”

Your picturesSzerkesztés

Dear Rhubella Marie! All Uncyclopedias have very much nonpublicdomain images. Uncommons also. Sorry. We don't know authority your pictures. Thanks. OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 12:46 (UTC)

The big problem is, that I do not speak English. Have you motion write contribution in Hungarian Unciklopédia? Best regards! OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 13:07 (UTC)

User:MarceloRenard2? ← ← ← It's your sockpuppet??? OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 13:12 (UTC)

I'm tired. Stand at ease! Go to the esperanto Uncyklopedia to one week. Thanks! OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 13:37 (UTC)

Your violetSzerkesztés

<css> tag makes big violet problem for all page. I erase it. Thanx. Próbaszerkesztő 2009. augusztus 9., 16:52 (UTC)

InterwikiSzerkesztés

Dear Rhubella Marie! It's our tradition: 1st language in list of interwiki is english. Thanks! OsvátA Palackposta 2009. október 18., 14:52 (UTC)

lol Esküszöm, nem tudom.  Rhubella Marie, a patkány preppie zoknibábja 129 preppiedits  2009. október 18., 15:00 (UTC)

A Szabad Magyar Unciklopédia szerkesztőségének válaszaSzerkesztés

Hi, this is our answer:

A Magyar Unciklopédia hivatalos közleménye:

Mi a Független Magyar Unciklopédia szerkesztői megdöbbenéssel és megbotránkozással értesültünk róla, hogy a több testvér-unciklopédiát megszállva tartó Wikia Birodalom ismételten felrúgja az önmaga által is aláírt Wikijogok Nyilatkozatát. A Magyar Unciklopédia szerkesztői közössége mélységes felháborodással vette tudomásul, hogy a Wikia Birodalom a tömeges igény ellenére önkényesen és nyilvánvaló brutalitással lehetetleníti el az új nyelvi változatok megjelenését. A Wikia undorító kétszínű játékának része az is, hogy megkísérel pénzt csinálni a tulajdonában álló és saját fenntartású szerverein üzemelő angol nyelvű Unciklopédiából és ezért a célért egyre újabb szerkesztők bepalizására törekszik.

A Magyar Unciklopédia a nemzetközi wikiszolidaritási mozgalom szellemiségének megfelelően felszólítja a Wikia Birodalmat, hogy az azonnal hagyjon fel az unciklopédisták jogainak lábbal tiprásával, ne veszélyeztesse a wikimozgalom szabadságát! A Wikia magatartása súlyos kockázatot jelent a wikivwilág hatalmai között fennálló erőegyensúlyra, a wikiközi biztonságra és a honlapjaink közötti együttműködési programokra nézvést egyaránt.

Szabadságotokért harcoló Wikitársaink! Tudnotok kell, hogy harcotokat mély szimpátiával és reménykedéssel figyeljük, akár csak a Szabad Unciklopédiák Föderációjának többi tagja is. Ne adjátok fel a harcot, tartsatok ki! A magunk részéről készen állunk a harcotok eredményes megvívásához szükséges összes lelki és szellemi támasz nyújtására! Ígérjük, hogy a Magyar Unciklopédia szerkesztői a wikivilág minden fórumán tiltakozni fognak a Wikia Birodalom manipulatív, megszálló és a wikijogokat letipró törekvései ellen! Tartsatok ki, a segítségünk már úton van, a szabad wikivilág nem hagyhatja, hogy a sötétség erői győzzenek!

A Magyar Unciklopédia Külkapcsolati Irodája.

We post the original in Hungarian, You need someone who knows the language and can translate it to English. Beroesz 2010. június 27., 07:12 (UTC)

AnimationSzerkesztés

All right reserved. Best regards: OsvátA Palackposta 2010. szeptember 19., 09:41 (UTC)

Thanks, meanwhile we informed Carlb about our problem. Does Uncyclomedia have any effective means reporting and correcting such problems? Gizmóka  Füstjelek 2010. szeptember 19., 12:18 (UTC)

Machine translationSzerkesztés

Szia! Az általad létrehozott Fifi Le Fume szócikk szövege részben, vagy egészben értelmetlen zagyvaság, valószínűleg fordítógép segítségével készült. Mivel a nem megfelelő szövegű cikkek nem maradhatnak fenn az Unciklopédiában, a gépi fordításokat minden esetben töröljük. Köszönöm!

Oi! Ele por meio de você criou Fifi Le Fume o texto de uma entrada de dicionário em parte, você é bilgewater sem sentido em inteiro, preparou a ajuda de uma máquina de tradutor presumivelmente. Desde que os artigos com um texto irrelevante podem não permanecer Unciklopédiában, eliminamos as traduções automáticas em todos os casos. Agradeça-lhe! – OsvátA Palackposta 2010. szeptember 22., 19:22 (UTC)

TubeSzerkesztés

But we could correct and rewrite it...
That youtube embedding mode is great!  Gizmóka  Füstjelek 2010. szeptember 23., 18:27 (UTC)
Thanks. It helps my {{tubi}} template.Gizmóka  Füstjelek 2010. szeptember 24., 18:15 (UTC)
Visszatérés Rhubella Marie felhasználói lapjához.