Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:OsvátA/Archívum 6

< Szerkesztővita:OsvátA

Egy csepp mézSzerkesztés

Kedves András !

Igazad van, max. öt szóban nem bírtam kifejteni, majd átteszem az álhírekhez, ahol papírtakarékosság miatt a hírek valószínűleg csak a forrásoknál maradnak...

Nagyon örülök, és köszönöm, hogy a söprendőket mindíg kitakarítod. Zlajos 2008. május 13., 06:25 (UTC)

AdminSzerkesztés

Kösz az értesítést, szavaztam. Valait elírtál a kiírásban, az van ott, hogy áprilisban fejeződik be a szavazás. :) a rettenetes zoknibáb 2008. május 31., 12:29 (UTC)

Hát a Karmelát még nem láttam itt szerkeszteni, ezért nem tudnám támogatni (Bocs Karmela). Egyébként nincs gondom vele. De a Gizmókát, vagy a Gubbot szívesen támogatnám. A Skypon meg azért nem vagyok, mert nincs bekapcsolva. Valamiért nem kapcsol be magától a számítógép bekapcsolásakor, mint ahogy eddig szokta. Wikidézetekbe máris megyek.--Immanuel   2008. május 31., 15:14 (UTC)

Csak ne én legyek. --User:Gizmóka   2008. május 31., 16:30 (UTC)

Ha a wikipédiából akarsz admint, olyant kéne válassz akinek jelentős technikai tudása van, mint pl. a Dani, vagy a Tgr. A Danit külön merem ajánlani, sokszor segített ki technikai kérdésekben és itt az uncin jelenleg sok technikai dolgot kéne javítani melyeket csak egy ilyen szakember ért. Például a szerkesztőablak felett hiányolom a wikipédiában található gombokat, a speciális karakterek sem működnek. Ezért nem tudok rendes idézőjelt írni. Plusz a Dani megoldana olyasmit is, mint pl. a wikied telepítése stb. Karmelát kiváló adminnak nem tartom, neki inkább az ötletessége kiváló. Nem tudom kérdezted-e Gubbot mielőtt Karmelát jelölted, hogy esetleg ő vállalná-e (Gizmóka közben nyilatkozott). Gubb admin a wikikönyvekben, tehát van jártassága. Végignéztem a friss változások lapot és jelenleg csak ezt a két embert tartom itt alkalmasnak a feladatkör betöltésére, na meg egy jó szakembert a wikiből. --Immanuel   2008. június 1., 11:07 (UTC)

Sajnos, az informatikához én sem értek anyit, amennyit kellene, és bár lenne kedvem adminságot vállalni (nemrég még gondolkoztam azon, hogy szólok Osónak, bocsássa szavazásra), az időm sajnos nem fogja engedni, ha elvállalnám, csak egy újabb inaktív admint kapnátok. Gizmókát alkalmasabbnak tartom. Gubbubu 2008. június 17., 18:49 (UTC)

Nincs forrás hozzáSzerkesztés

de jó mottó lenne: Kinek humora van, mindent tud, kinek humora nincs, mindenre képes. A néhai Kis szinpadon énekelték. Karmelaposta 2008. június 6., 21:46 (UTC)

AZ Unciklopédia nem sokat kukacoskodik. Fel lesz használva a Kezdőlapon. OsvátA Palackposta 2008. június 6., 22:02 (UTC)

FülügySzerkesztés

Megvannak az új füleim. Még mindig dögrováson vagyok. Karmelaposta 2008. június 17., 08:37 (UTC)

Unci szerkesztőSzerkesztés

Fájl:Unci.dat

Inkább töröljük. Kösz. --Gizmóka   2008. június 20., 16:23 (UTC)

Átneveztem. Tesztlapból nekem sosem elég. --Gizmóka   2008. június 21., 11:24 (UTC)

hm...Szerkesztés

most hívták csak fel a figyelmem arra, milyen alávaló merényletet akart itt elkövetni valaki. kösz, hogy rendet raktál :) a rettenetes zoknibáb 2008. június 26., 13:11 (UTC)

más. ide légyszi vésd be ezt: Új külső linket adtál a laphoz. A spambotok elleni védekezésül kérlek, oldd mege zt az egyszerű számtanpéldát és írd az eredményt a dobozba (további infó):

a rettenetes zoknibáb 2008. június 26., 13:37 (UTC)

A szegény kisgyermek panaszaiSzerkesztés

András! A wikiforrásban végignéztem a szócikket. Több ismétlődést találtam. Íme a példák:

  1. 9.15 Lánc, lánc, eszterlánc
  2. 12.13 Lánc, lánc, eszterlánc
  3. 11.33 A húgomat a bánat eljegyezte
  4. 12.51 A húgomat a bánat eljegyezte
  5. 11.15 A napraforgó, mint az őrült
  6. 12.33 A napraforgó, mint az őrült

Mivel nem ismerem a ciklus szerkezetét, kérem nézd meg, ha nem a ciklus természete, akkor ne legyen ismétlődés.

József Attila versénél befagytam! Íme: "Ime, hát megleltem hazámat, a földet, ahol nevemet hibátlanul irják fölébem, ha eltemet, ki eltemet."

Köszönöm a javítást, a szegény kisgyermek panaszait pedig nézd meg! Köszönöm!

Zlajos 2008. július 19., 17:14 (UTC)

KategóriákSzerkesztés

Kicsit bővebben? Mit kellene csinálni a kategóriákkal? Összevonni, megritkítani, csoportosítani, egyelni? Milyen elvek szerint?--Gizmóka   2008. július 22., 15:25 (UTC)

A Kategória:Személyek elemeit átsoroltam a Kategória:Hírhedt alakok kategóriába, és a Kategória:Személyek kategóriát megszüntettem.
Jó ez így? Humorizálunk-e a kategóriák nevében? Jobb lett volna fordítva?
Ezenkívül Gizmóka kérdése is kérdés nekem.
Karmelaposta 2008. augusztus 10., 15:23 (UTC)

Kedves Mester!Szerkesztés

Szerk.össze.szídódra mit is mondhatnék? A Wikipédián csak Adam78, az Uncin pedig csak Te, kedves Mester, látod át a kategóriákat.
Én valahogy Gubbubu múltkori lelkizős visszakérdezése óta minden egyes zsengémre azt írnám kategóriának, hogy "Magam sem tudom, miért írtam ezt."
Hiszen mit kérdez itt kedves Karmelánk, fentebb? Nem kevesebbet, mint azt, vajha idétlenkedjük el a kategórianeveket felismerhetetlenségig vagy az utolsó röhögésig, avagy az "irónia", "szarkazmus", "persziflázs", "kroki" szavakat használjuk (a szösszenet az nem jó, az magyarul van, az nem guilt).
Mester, kérlek, mutass utat, hadd gondolkodjunk, Téged kövessünk-e, vagy pedig engedjünk a csábításnak és a "D.R.B.C.L.-i halottkémek" sorozat 18. évadjának 37. részét nézzük meg inkább a dobozban?
Quo vadis? (Kategória: apámnak is volt latin szótára, de a Q betűt gyerekkoromban kitéptem belőle).--Linkoman 2008. augusztus 26., 16:43 (UTC)

CsikicsukaSzerkesztés

A mindentudók kezébe tettem le az ügyet. Karmelaposta 2008. augusztus 27., 10:45 (UTC)

Az egyetlen különbség (az első soron kívül, de az amúgy sem számít), az a Common.css. Mi lenne ha visszaállítanád az eredeti defaultra? Talán most üti egymást a kettő? Gizmóka  Füstjelek 2008. augusztus 28., 18:40 (UTC)

Anyag és csüsszSzerkesztés

Nyersanyag: [1] Megyek wikiszabira. Kb. egy hónapon keresztül csak hébe-hóba látok internetet. Karmelaposta 2008. augusztus 28., 08:33 (UTC)

Archívfogyatkozás: Kérdeztem a Wikipédiás adminokat is, de nekik sincs ötletük. Karmelaposta 2008. augusztus 29., 10:01 (UTC)

Törlésre jelölésSzerkesztés

A buszos cikk tetejére ezt gondoltam:

 

Ezt a szócikket OsvátA törlésre jelölte.

Ezt a szócikket OsvátA törlésre jelölte. Az OsvátA elleni szankciókra javaslatot tehetsz a szavazás lapján, ahol a részleteket is megtalálod. Itt adhatod le a törlés elleni tiltakozásodat vagy itt tudod jelezni, ha inkább OsvátA törlését helyesled.

De így estefelé már nem is tűnik olyan jó viccnek... - Beroesz 2008. augusztus 29., 20:04 (UTC)

Bambamaca: alternatív képajánlat a hírhezSzerkesztés

 
Az újságírónő kutyája nem bírja olyan jól a piát, mint a gazdája.

--Gizmóka  Füstjelek 2008. szeptember 19., 16:10 (UTC)

Nem is értem. Egy szóval sem mondtam, hogy találjuk ki/írjuk le etc., kiről lehet szó. Mindössze javaslatot tettem egy képre (jól funkcionáló szócikkben nem cserélgetek öntörvényűen képeket), hátha tetszik. (Noé)No, és ha nincs kutyája? Mióta tartjuk tiszteletben a tényeket  Gizmóka  Füstjelek 2008. szeptember 20., 15:02 (UTC)

Link törölve. Szerintem végleg törölheted a hírt is, és ezt vitalap bejegyzést is. Gizmóka 2008. október 4., 06:18 (UTC)

Allapok, youtubeSzerkesztés

Az allapokról is, a youtube-ról is üzenetet hagytam itt: Complaints and Problems - UnMeta.

Nagyon gyéren vannak ott, nem tudom mikor reagál valaki, ha egyáltalán.

Karmelaposta 2008. szeptember 24., 14:31 (UTC)

A LocalSettings.php és a extensions/YouTube.php lennének illetékesek, azt tudom. Itt a leírás: Extension:YouTube (Iubito) - MediaWiki. Csakhogy ezek csak központilag elérhető dolgok. A kérvényt benyújtottam. Karmelaposta 2008. szeptember 24., 15:14 (UTC)

Amikor éppen itt vagy a google-on a kvantumjellegű allapjaid valamelyike éppen felbukkan, másold le szerintem sebesen, vagy a gépedre, vagy egy wikipédia allapként.
Az unciközpont alig-alig létezik már, olyan hajó képét mutatja, amiből már csak a kapitányi hídból van valami a víz fölött, a kapitány pedig csak a fejét csóválja és miközben a térdéig áll a vízben azt mondogatja: millen idők, millen idők.
Karmelaposta 2008. szeptember 29., 21:21 (UTC)

GyurcsánySzerkesztés

Meglehet. Én azért írtam külön cikket, mert ha beletenném a magam elképzeléseit az eredetibe, azt talán nem tetszene a szerkesztőjének. Talán az volna a megoldás, ha más is akar saját unciklopédiás cikket írni Gyurcsányról, hogy: Gyurcsány Ferenc (user:xy). RepublicofTaktaközvita

Nem ugyanazSzerkesztés

Mester, ha Te teszed ki a kategóriát, az nem ugyanaz.
Akkor a kategória ki van téve annak, hogy ki van téve.
Én meg annak, hogy megint mások dolgoznak helyettem. (Nem rossz érzés, egyébként.)--Linkoman 2008. október 27., 07:33 (UTC)

BlogokozóSzerkesztés

Azért csak jobb ötlet a homokozóba irányítani a blognyitást ígérő hivatkozást. --Beroesz 2008. október 27., 14:29 (UTC)

Akkor 1-etértünk. Kösz. OsvátA Palackposta

HírarchívumSzerkesztés

Lassan már hosszabb lesz, mint maga a szócikk.--Gizmóka  Füstjelek 2008. november 2., 10:31 (UTC)


Fekete Pákó‎Szerkesztés

Átírva. Van benne egy Zizis kép, amely nyugodtan eltávolítható. Akár a cikkel együtt is. --Beroesz 2008. november 2., 18:57 (UTC)

SzofiSzerkesztés

Nem, nem szerkesztő. Sophiát nevezem így, a szervert, és a megtestesített Unciklopédia szoftver/szolgáltatásrendszert. A vitalapom , és a felhasználói lapom sem létezik, piros szócikként jönnek elő, de mégis léteznek. Monobook nem menthető a másodfelhasználóhoz, a beállításokra fittyet hány, wikiEd döglött etc. --Gizmóka  Füstjelek 2008. november 15., 11:01 (UTC)

Szakadás?Szerkesztés

Gyere szkájpniSzerkesztés

Karmelaposta 2008. november 23., 09:22 (UTC)

SzinuszgörbeSzerkesztés

Lelkesedésem tetőfokán száguldozom a Commonson. És épp a kategorizálatlan képek közt rendeztem mikor User:OsvátA (ismerős?) nevű szerkesztő képeivel is találkoztam mivel nem voltak kategorizálva. Ejnye-bejnye.

Na és nagypapi vagy már? Megérkezett az unoka? Ha jól emlékszem azt mondtad őszre volt bejelentkezve.--Immanuel   2008. november 23., 13:43 (UTC)

Na ez szuper! Gratulálok, meg egyúttal kívánok neki hosszú boldog életet (ha majd megtanul beszélni add át :))!--Immanuel   2008. november 23., 14:24 (UTC)

CserebereképSzerkesztés

Ez a sablon magyarításra vár, vagy szándékosan maradt fricc-unci linkes?--Gizmóka  Füstjelek 2008. december 5., 11:14 (UTC)

Tárgytalan kérdés. Ott van a válasz a friss változtatásokban. --Gizmóka  Füstjelek 2008. december 5., 11:17 (UTC)

MatekSzerkesztés

Nálad is minden szerkesztésnél kéri a számtanpéldát a rendszer? (Arról nem is beszélve, hogy még bejelentkezve sem látom a módosításokat a szócikken purgálás nélkül...) Gizmóka  Füstjelek 2008. december 19., 19:24 (UTC)

BelepancsoltamSzerkesztés

Vettem magamnak a szabdságot, és feljebb vittem az emailre vonatkozó üzenetedet, mert nem hagyta, hogy a tartalomjegyzék fölélebegjen a lenntebbi szövegek jobboldalának. Ha nem tetszik így, akkor elnézést kérek tőled, és egyszerűen nyesd vissza ezt a szerkesztést. 2008. december 19., 21:48 (UTC)

ÁtnevezésSzerkesztés

Annak ellenére, hogy félévente egyszer szerkesztek szeretném ha a más wikikben használt nevemre (Gothika) átnevezne itt is valaki, de nem birok rájönni, hogy ki itt a bürokrata. Gondoltam te csak tudod.--Immanuel   2008. december 22., 17:14 (UTC)

Közben megtaláltam...--Immanuel   2008. december 22., 17:25 (UTC)
Karmela is bürokrata...Gizmóka  Füstjelek 2008. december 22., 18:01 (UTC)

Talán elég adminnak lenni, talán még az se kell hozzá. Kipróbálom. OsvátA Palackposta 2008. december 22., 18:10 (UTC)

Nem lehetne átnevezni Télanyónak? Ő is csak évente egyszer jön...   Gizmóka  Füstjelek 2008. december 22., 18:24 (UTC)
Én negyedévente jövök, hadd legyek inkább A visszatérő lidércnyomás :)))--Gothika 2008. december 22., 18:31 (UTC)
Tényleg Karmela is az, nem vettem észre. Végül is jó lesz egy redirekt is ahogyan András csinálta, majd regisztrálok újra. Én eredetileg olyan átnevezésre gondoltam, mint a wikipédián anno...--Immanuel   2008. december 22., 18:26 (UTC)

Ellen-sablonSzerkesztés

Létezik az alábbi pszeudosablon sablonként is a Wikipédiában, vagy csak Sie használta egyedül? Mi az ottani álláspont, átlinkelnek hozzánk szócikkeket, vagy ellenzik az ilyesmit?

A magyar Unciklopédia is szóbahozta Amerika történelmét.

(  Megjegyzés: Egyébként messze nem önjáró ez a sablonféle. Kézzel kell beleírogatni a belsejébe a teljes linket.) Gizmóka  Füstjelek 2008. december 22., 18:50 (UTC)

Azért nem látjuk a Wikia logót, mert minket nem kebelezett be. Csak Carlbhoz van közünk valamilyen szinten. (You Tube könyörgés) Gizmóka  Füstjelek 2008. december 23., 07:35 (UTC)

2009?Szerkesztés

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!

Gizmóka

 
Boldog és sok szeretettel teljes Karácsonyt és sok ajándékot kívánok --Gothika 2008. december 23., 15:47 (UTC)

LétszámjelentésSzerkesztés

Jelentem megvagyunk. Karmelaposta 2009. január 26., 17:37 (UTC)

Az angolok practical joke fogalma jól idepasszol. Viccelődik velünk a rendszer.
Karmelaposta 2009. január 26., 17:54 (UTC)

Re: JelSzerkesztés

De, igazad van... Sajnos kopik az orosztudásom, egyre kevesebbre emlékszem. De legalább még olvasni tudok...

Egyébként az normális, hogy nálam az User:Gaja és a Szerkesztő:Gaja különálló életet él? Az userben van a beírt szövegem, de a Szerkesztő időnként üres lapként látható. Jobb felső sarokban az apróbetűsek viszont jól viselkednek mindig. Vagy ez nem hiba, hanem feature? :-) - Gaja    2009. január 28., 14:02 (UTC)

SzámlálásSzerkesztés

Ha van egy kis időd, válaszolj!

Hogyan kell látogatás-számlálót készíteni?
Még jobb lenne ha megcsinálnál egy mintát a Wikiforrás egyik lapján, hogy a második tízezerre indulásból feltehessük, és az első tízezer lapra beszúrhassuk!
Előre is köszönöm:Zlajos 2009. február 2., 07:08 (UTC)

Szégyen a futásSzerkesztés

de hasznos. Szerintem költözzünk. Megpróbáltad már megkörnyékezni a megkörnyékezendőt? Karmelaposta 2009. február 11., 22:39 (UTC)


Jó estétSzerkesztés

Ez az oldal meg az én érdeklődésemet keltette fel, de azt hiszem utoljára akkor voltam így összezavarodva, amikor megszülettem. Mindenesetre köszönöm a gyors üdvözlést, és próbálom minél gyorsabban ideontani a tudásomat, de először még meg kell tanulnom hogy működnek az itteni szerszámok. Általában gyorsan tanulok, de megijedek ha olajos lesz a kezem, és amúgy remélem hogy éppen nem rossz helyre írogatok, mert az ÉGŐ lenne.

Zsoalt64 gomb 2009. február 16., 20:15 (UTC)

Mi van?Szerkesztés

Szia. Mi történt itt. Nem enged be a felhasználónevemen az unci, de nem is ez a baj, hanem, hogy hova lett az Ecser szócikk??? Biztos emlékszel rá :) Vagy megváltozott az unci? - Eino81

Az Unciklopédia ezerszer fogyatékos. Mintegy kéthétnyi szerkesztés eltűnt belőle valamikor a múlt év vége felé. Mostanában pedig nem ismeri ki magát a szerkesztői névtérben. A vitalapokat utálja legkivált. Látja/nem látja/rakosgatja őket ide-oda. Néhány frissítés után néha megjelenik az, ami máskor pedig nem. Röhögcsélünk ezen, jobb híján, széttárva karunk. OsvátA Palackposta 2009. február 26., 12:17 (UTC)

Írj ide, itt látom. Nem akarok addig újra regisztrálini, amíg nem tudom, mi történt. - Eino81
Szörnyű, pedig milyen jól megírtam :( Ez van... - Eino81

ViharsarokSzerkesztés

Azért csak szólok, hogy már tegnap akartam írni többet a Viharsarokról, csak aztán az unciklopédia nem akart bejönni. Vihar sarok

Szedlacsek RezsőnéSzerkesztés

most már békében nyugodhat. Béke poraira! Mumi-fikáltam!

üdv: Zlajos 2009. március 20., 05:17 (UTC)


Re:SzínekSzerkesztés

Bocs! Úgy gondoltam a színek kódjai itt is jó szolgálatot tesznek a szerk.társak hasznát veszik. Az általad kifogásolt részt és a kategóriákat légyszi töröld ki, mert nekem nagyon lassan nyílnak meg a lapok itt. Köszí! és Elnézést kérek, amiért nem takarítottam ki ezeket! - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2009. március 21., 06:41 (UTC) Szerk ütk.: Már több mint 5 percet vártam ennek az üzenetnek a mentésére, amikor kiírta a szerk.ütk.-t Most újra mentek. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2009. március 21., 06:48 (UTC)

BegyorsultSzerkesztés

Már teljesen letettem arról, hogy bejelentkezzem itt, mert mindig lepattantam a túl lassú reakció miatt. Ma este meg (majdnem) simán sikerült bejelentkezni. Csodálkozom. Karmelaposta 2009. március 28., 22:03 (UTC)

A legerőltetettebb szóvicc, amit valaha is kiötlöttemSzerkesztés

Ukrán iskolában a félénk Igor földrajzból felel a barátságos tanárnéninél.
Mi Ukrajna legnagyobb folyója?
ÖÖÖ..nem tudom, az a baj...
Baj? Na, Igor - Don!
Bocsánatot kérek, többé nem fog előfordulni.--Linkoman 2009. március 30., 11:26 (UTC)


Re:KépekSzerkesztés

Ma egy kicsit gyorsabbnak tűnik az Unci, de nem lehetne valamilyen más helyet találni neki? A képekkel azt tehetsz, amit akarsz. Én csak az érdekesség kedvéért tettem fel, egyéb elképzelésem, tervem nincs vele. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2009. április 1., 06:36 (UTC)

CoitoSzerkesztés

Én pedig a tiédet javítottam vissza. Ismeretlenünknek volt igaza. Coito Gizmóka  Füstjelek 2009. április 3., 18:59 (UTC)

Alternatív KezdőlapSzerkesztés

Kérhetnék egy félig védettet erre a „ szócikkre?”? Gizmóka  Füstjelek 2009. április 11., 11:45 (UTC)

Azt hiszem mindkét verziót sablonná kellene minősíteni, és amikor az új esetleg időlegesen elszállna valamiért, még mindig be lehetne tenni az eredetit a Kezdőlapra. Gizmóka  Füstjelek 2009. április 11., 13:43 (UTC) Itt az eredmény:

User:Gizmóka\sablonteszt2.

Ha a {{Eredeti kezdőlap}} sablont írod be, a hagyományos kezdőlap jön be,
ha a {{Alternatív kezdőlap}} sablont írod be, akkor pedig az Alternatív.

Ha váltani szeretnél, a jelenlegi Kezdőlap tartalmának a helyére csak e két sablon valamelyikét kell beillesztened, semmi mást.

Szerkeszteni csak a két sablon valamelyikét kell (bár az alternatív kezdőlapnál általában elég az őt alkotó mai sablonokat frissíteni). Gizmóka  Füstjelek 2009. április 11., 14:04 (UTC)

UI: a két kezdőlap sablonra is majd szükséges lenne a részleges védettség. Kösz.Gizmóka  Füstjelek 2009. április 11., 14:21 (UTC)
Jobban meggondolva, az összes sablonra ugyanez kellene. (Amiket a fontosság szakaszban felsoroltál magadnak...)   Kellemes Ünnepeket!Gizmóka  Füstjelek 2009. április 11., 15:17 (UTC)
+1: {{mairecept}} Főként a jobb oldali nagy üresség ellensúlyozására szolgál. Lehet, hogy többfogásos menüsor kellene, vagy még egy dobozka, például a nap lebőgése címen.Gizmóka  Füstjelek 2009. április 12., 11:16 (UTC)
Kettő kész. Talán a harmadik is. Két link is van a hírekre... Gizmóka  Füstjelek 2009. április 19., 11:03 (UTC)

SumiSzerkesztés

Köszi, örülök, hogy fel tudtad használni. Üdv.--Linkoman 2009. április 21., 14:52 (UTC)

Busz infoboxSzerkesztés

Pihentessük egy kicsit.Gizmóka  Füstjelek 2009. május 10., 09:29 (UTC)
Kialudtam magam... Most megy. Gizmóka  Füstjelek 2009. május 10., 15:03 (UTC)

LaptörlésSzerkesztés

A merevség szócikk sértett valamit? Most akartam tovább írni... - Xbspiro 2009. május 24., 15:34 (UTC)

Vala MaldoranSzerkesztés

A' lehet. Középkoriasítom vela a szócikket, sablont. A lényeg az eltúlzott, felesleges használat.Gizmóka  Füstjelek 2009. május 25., 19:05 (UTC)

KategóriákSzerkesztés

Elnézésedet kérem,valóban nem létező kategóriát írtam.
Most viszont a Miegymást nem értem, ugyanis számomra a Személyi súlyadó? ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a Sumi miniszter lesz, vagyis az álhírek közé. Üdv.--Linkoman 2009. május 26., 21:46 (UTC)
Köszi a válaszd, de inkább visszadobnám a "lapdát". A Miegymás jó a "vegyes" értelemben, csakhogy én úgy gondolom, hogy az "álhírek", amelynek műfajában Te szoktál jelentőset - jó, legalább olvashatóat - alkotni a a főlapon, tehát az álhírek megérdemelnének egy külön kategóriát, feltéve, ha aktuális jelenségen alapulnak. A Sumi ma már nem aktuális, felállt a kormány. Az adó aktuális, még nincs vége a folyamatnak.
Javasolom, hogy "aktuális álhírek" v. hasonló címen nyíss egy külön kategóriát. mit gondolsz erről?--Linkoman 2009. május 27., 07:30 (UTC)
Most látom a Twiggyt. Örülök, hogy volt képed hozzá.--Linkoman 2009. május 27., 07:34 (UTC)

GizmómerénySzerkesztés

Köszönet a merényelt duplikátum ikonok törléséért. Gizmóka  Füstjelek 2009. május 31., 11:04 (UTC)

LétemSzerkesztés

gyermekkori eltévelyedések... (Aláíratlan hozzászólás, szerzője Akorsos (talk • közreműködései) )

CsicsaSzerkesztés

Ne terjesszük el a többi városnál is? (Kivéve persze Miskolcot, és Pécsettet. Az a kettő nem város). Gizmóka  Füstjelek 2009. június 9., 16:31 (UTC)

Hősvér reloadedSzerkesztés

Köszönöm, nagyon megtiszteltél. Persze látszik, hogy én olvastam valaha F. D-t és nem ő engem...--Linkoman 2009. június 10., 08:58 (UTC)

Rövid hír v. Politbüro?Szerkesztés

Nem tudom.
"Az eurőpai választásokon a Fisherland-szigeteken a lakosság nagy része jobb-ikra szavazott. A bal-ikra nagy része nem ment el." --Linkoman 2009. június 10., 19:11 (UTC)

AnekdoktaSzerkesztés

Sajnálom, Mester, nem volt szándékos, csak tájpou. De ha egyszer lehet vele kezdeni valamit...--Linkoman 2009. június 15., 13:53 (UTC)

KelésSzerkesztés

Kedves Mester! Nem önreklám, de némiképpen átdolgoztam ezt. Üdv.--Linkoman 2009. június 16., 09:17 (UTC)

Szervusz!Szerkesztés

Most kibővítettem az ANPSZ Kft. szócikket, de ha akarsz, többet is írhetek a vállalatról. Legalább hány mondatnak kell lennie egy unciklopédiai szócikkben?

Kis problémám van -- a te felhasználói lapod a nyelvtudásadról (hu, ru-2) szól és szeretném ugyanezt tenni az enyémre, csak a következőkkel: fr, de-4, hu-3. Miért nem működik? Hiszen a francia és a német is nyelv, ugye ;) ? Köszönöm szépen a segítségedet és szép estét kívánok! ---83....  écris-moi  2009. június 24., 16:23 (UTC)

Categoria...Szerkesztés

non conosco... :-| --Bifidus essensis 2009. június 28., 11:52 (UTC)

почему? Gizmóka  Füstjelek 2009. június 28., 12:02 (UTC)

Mer még nem szaporodtam el. --Bifidus essensis 2009. június 28., 12:27 (UTC)

Sablon:OrszágSzerkesztés

A Svájc lapon sajnos nem működik. Hátha nem szereti a kantonokat, csak néhány kantonban lehet látni (jelenleg Svájcban vagyok a Bern kantonban, talán nem szereti ezt a kantont? ;-) ... üdv, ----83....  écris-moi  2009. július 6., 09:11 (UTC)

Látszólag a sablon neve rossz volt a cikkben. Most javítottam. Mes excuses pour cette faute! ----83....  écris-moi ~

LecterSzerkesztés

Ha a képen lóbetűkkel szerepel ifjabb Lecter homlokán a site neve, ahonnan származik, és nincs igazolható engedélyünk... Ja , és ez egészen elrettentő: "A weboldal, és annak részeit képező képek, videók, szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, előzetes engedély nélkül a weboldal bármely részének felhasználásának díja 10,000,000 Ft. A weboldal, illetve annak tartalmának bármely részletét felhasználva, a felhasználó automatikusan elfogadja a szerződési feltételeket, és a felhasználás díját."

-83....  écris-moi  2009. július 7., 18:18 (UTC)

Gizmóka  Füstjelek 2009. július 7., 18:29 (UTC)


Ez hogyan történt?   Négy hullámvonalat írtam, és máris svájci lettem?! Gizmóka  Füstjelek 2009. július 7., 18:29 (UTC)

elnézést, én vicceltem: a <!--- használtam, mentettem, az ~~~~ maradt, ma töröltem az <!...-t és az ~ ~ ~ ~ az én aláírásommá váltott. Quelle honte, excusez-moi ! (de én nem svájci vagyok, hanem francia, de két hónap ezelőtt még Svájcban laktam :) ) ---83....  écris-moi  2009. július 7., 18:36 (UTC)

ps: mi ez az állat/ember (?) aláírásadban? ----83....  écris-moi  2009. július 7., 18:36 (UTC)

SchwiiizSzerkesztés

Szia,

köszönöm, de nem értem pontosan - át kell neveznem a képet, például "Schwiiiz zaszlaja" és utána látható lesz a szócikkben és újra hásználhatom? De buta szoftver, quelle honte! üdv, ---83....  écris-moi  2009. július 7., 18:18 (UTC)

Most újra feltöltöttem és remélem, hogy megfelel. Hogyan töröljek a rossz képet? Köszönöm a segítséget, ---83....  écris-moi  2009. július 7., 21:51 (UTC)

NémetekSzerkesztés

Szia,

abban a mondatban nem humorról van szó. A probléma az: a német nyelvű Unciklopédiában is írtam szócikket. Valaki törölte, de igazi okat nem adott -- én megkérdeztem tőle, mit csinált és miért, ő barátságtalan módon reagált és - rövid (!) vita után blokkolt. Elhiheted nekem: én három év alatt Svájcban laktam és sem ott, sem Németországban találkozhattam kedves emberekkel ... Magyarországon mindenki kedves (kivétel csak a szomszédom :)) Felejtsük el ezt a szomorú történetet, mindenesetre már nem szerkesztek a német Unciklopédiában. ---83....  écris-moi  2009. július 8., 15:30 (UTC)

PostaládaSzerkesztés

Alaposan betelt a postaládád - delivery system izé. --Vadszederke 2009. július 18., 12:46 (UTC)

Csak egy percreSzerkesztés

Csak egy percre ugrottam be, mert a Pató Pál Párt cikket írtam a wikiben. Hadd legyen ott is egy kis humor:)) Hát majd bepisiltem az Ajtony vitéz Petőfi Sándor párostól. Van egy két ötletem még, hogyan bontakozhatna ki a Szörényi görény, de mára már elég. a Wikipédiás cikket javaslom nevezzük el Wicckipédiának:)) Jó éjszakát! --Vadszederke 2009. július 19., 20:17 (UTC)

Halálos dolgok vannak itt, összeütköztem magammal:))

Visszatérés OsvátA/Archívum 6 felhasználói lapjához.