Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:OsvátA/Archívum 2

< Szerkesztővita:OsvátA

KöszönömSzerkesztés

Most is váratlanul ért és most sem igazán érdemlem meg, de ha ilyen kedvesen adtad, hát örülök neki. Köszönöm!

Az első ilyen dícséretet a Wikikönyvekben kaptam NCurse és Gub uraktól, meglepetésemben először nem tudtam mit kezdjek a dologgal, viccnek gondoltam, még egyszer elolvastam,de semmi félreérthetőt nem találtam benne. Tehát akkor ezt komoly, - nem viccelődés és nem gúny.

Aztán kaptam persze a hozzá járó gratulációt is, ezt megköszönve éreztem a plecsni valódiságát, hogy valóban elismerik a munkámat, pedig én nem ezért dolgozom, mégis jólesett az elismerés. Még akkor is, ha úgy érzem nem igazán érdemlem meg. Ez utóbbiról az idő majd meggyőz, és már tudom hogy nagy munkát végeztem a "semmiért". De olyanok vagyunk mint a gyerekek, szóval jól esik egy kis dícséret. Még akkor is, ha nem szolgáltunk rá.

DD rászolgált már korábban is, de elfelejtették, hiányolta, dühöngött egy kicsit, majd háborúzott csunyán, ekkor már nem lehetett átadni. (hiszen szavazás volt ellene kiírva, - hogy jött volna ki, hogy egyik lapon díjat kap, a másikon meg eltiltást). De a tüske benne maradt. Igérték neki, hogy később gondolnak rá, de ez is elmaradt. Miközben mások örülhettek egy-egy plecsninek. És a tüske csak tovább fúródott...

Tudom, hogy ennek kapcsán jutott eszedbe, hogy díjat adj, én mégis örülök neki. Olyan könnyű egymást félre érteni, vagy hallgatással elidegenedni. Ez nem félreérthető, ez dícséret, ez egy perc öröm, még akkor is, ha különben van már egynéhány a vitrinben is.

Bocs hogy ilyen hosszadalmas voltam, hogy magyarázkodom, de szeretném, ha értenéd az indokaimat, amit a Wp-ben is elég hosszasan ecseteltem. Ma szómenésem van, mert oldalakon keresztű olvastam DD felháborodását. (amit mellesleg jogosnak tartok). Lejáratjuk magunkat, mert nincs megfelelően kialakult gyakorlat, és nincs rá szabály. Burumnak azt irtam, ha egy páciensnek minden lelete negatív, de betegnek érzi magát, - azt az orvosának kezelnie kell! Hát DD- is így van vele, kérlek, hogy neki is adjunk egy díjat. Nem az a fontos, hogy milyet, hanem az, hogy hogyan. Örülnék, ha ebben egyet tudnánnk érteni. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. november 3., 13:55 (EST)

Re:DDSzerkesztés

Megértelek, és nem kívánom hogy részt vegyél benne, de éppen ez igazolja az általam elmondottakat. Ő egy alapjában igen érzékeny, és érzékenységében megsértett személy. Ne vagyok pcihológus, de most szerintem nem neki kell újra értékelni az elmult eseményeket, mert erre nem képes - éppen a sértetségénél fogva. Nekünk kell lépnünk feléje, eloszlatni a félreértéseket, megbocsájtva a vélt és valós sértéseit, hiszen Te is látod gyerekes kiszólásait. Legyünk mi a felnőttek, nőjünk fel a feladathot, tegyük félre a sértüdőttséget, közeledjünk felé jószívvel, bizalommal, mit nem mondok tisztelettel és szerettel. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. november 3., 14:23 (EST)

Vers sablonSzerkesztés

Nem tudom nálad mi okozhatja, nálam minden rendben van. Próbáltam kicsit javítani rajta, ha most is fennáll a probléma, akkor nem tudok vele mit kezdeni. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. november 5., 09:38 (EST)

Én ugyan ilyen felbontást használok, Windows, tűzróka, nálam minden rendben. Lehet hogy a böngésződ beállításánál, vagy a .ccs, ill. .js fájlokban kell keresni a hibát. Ehhez én sem értek, ezért javaslom, hogy kérd meg NCurse kollégát, hogy nézze át ezeket a fájlokat. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. november 6., 03:35 (EST)

Mit lépsz erreSzerkesztés

Ha még nem tetted, kérlek olvasd el: [1] Ez a látszat ellenére nem vicc, és nem is volt kedvem ezen nevetni. De így leírva a kívülállók számára, valószínűleg nagyon is vicces. A feltett kérdéseimre persze van logikus válasz, de kétlem, hogy egy országos vetélkedőn - bárki le tudná írni - az érintetteket kivéve. Mit szólsz s cikkhez? - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. november 9., 01:31 (EST)

Ez tuti?Szerkesztés

OA mondja: "ez itt nem a Wikipédia, és mindent fordítva kell csinálni, mint ott"

Kérdés: ld fent. (nem annyira fenn, te!)

Mer akkor elengedem a bolondot... (Nem fenyegetőzés - ígéret. Ha télleg minden fordítva...)--Gúd & Schőn 2006. november 9., 04:31 (EST)

De hát hogyan rajta, amikor máris meghasada? Gúd van, Schőn nincs... Hova lett a másik felem???

Követelem, hogy --Gúd & Schőn 2006. november 9., 11:27 (EST) --Gúd & Schőn 2006. november 9., 11:27 (EST) lehessen!--Gúd & Schőn 2006. november 9., 11:27 (EST)

És kevésbé hektikus szerkesztésszámláló nincsen is? Honnam tudjuk akkor, ki érdemesül a Zománcozott Wikibili reggelenkénti kirakására?--Gúd & Schőn 2006. november 10., 03:05 (EST)


NézettségSzerkesztés

Az Unciklopédia Kezdőlapjának fennállása óta eddig a percig 7958 látogatója volt. Ebből 7949 én voltam. (kábé). [2] Fúúúúú! Júzer:Én

HungarikumSzerkesztés

Hát nem tudom, azért raktam rá csonk sablont. Először globalizáció cikken gondolkoztam. Szándékoztam még egy képet tenni, de nem találom sehol: volt itt a Dunaparton (Budafokon) egy tábla kirakva: "Szabadidőközpont". Mögötte vagy három-négy pad asztallal, egy karóhoz kötött ló, egy napernyő alatt italokat árusító pult, meg egy rakás ittas ember. Lefényképeztem de sajnos nem találom, melyik mappába tettem. Ezértt választottam a hungarikum címet, hátha előkerül az a kép is. Lehetne még ilyen képeket gyűjteni város szerte, sajna nem kell sokat keresgélni.--Immanuel 2006. december 16., 06:53 (EST)

Még egy gyors kérdés: nem kéne-e a wiki kezdőlapjára kitenni az unciklopediát is, a társprojektek közé? Azért nem látogatják elegen, mert nem tudnak róla, én is a kedvencekbe tettem, hogy idetaláljak néha, a wikin nincs "hivatalos" link ide.--Immanuel 2006. december 16., 06:57 (EST)

Itt tényleg jó helyen lesz, ha valaki kedvet kap majd további olvasásra--Immanuel 2006. december 16., 07:16 (EST)

Nézd meg ezt, tök jó képek vannak hungarikum témában, és nem is jogvédettek, szerinted átvehetó egy pár? A letojt tyukostól majdnem leesem a székről a röhögéstől.--Immanuel 2006. december 16., 13:37 (EST)

Nem ellopásra gondoltam, hisz azt írja a szerző jogok részben, hogy a forrás megjelőlésével felhasználhatók a képek. Amelyekből egyik másikat igen szellemesnek találtam. De ne aggodj, nem fogom elsülyeszetni az unciklópediát, egy perc és már itt se vagyok, szándékom jószándék volt, sajnálom, hogyha neked ez nem így jött le. További jó szerkesztést.--Immanuel 2006. december 17., 04:30 (EST)

UP:ÉSZ#TSzerkesztés

Visszaállítottam az IP cimemen írt változatot, mert csak így van értelme: pax=béke Miközben a következő mondat pontosan erre utal. Vagyis arra, hogy Német József László feltalálta a golyóstollat, melynek egy későbbi, de elhíresült változatát nevezzük Pax márkanév alatt. Remélem így már érthetőbb vagyok. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. január 4., 08:40 (EST)

Mi értelme van így ?Szerkesztés

Ha nem a kezdőlapon van, akkor még nincs nagy baj, de nem is elérhető onnan. Így nem látom értelmét az egésznek. Elképzelésem az volt, hogy a látogató ebben a dobozban tallózva, kikeresheti az öt érdeklő szócikket és ha kedve támad egy új cikk megírására, akkor az alatta lévő dobozba beírhatja a cikk címét, - és máris szerkeszthet. Ez tulajdonképpen (véleményem szerint) a Kezdőlapon teljesítené a funkcióját. Ha más lapra kerül, akkor a Kezdőlapról legyen elérhető és tegyük oda az új cik kezdésének lehetőségét. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. január 5., 15:21 (EST)

Üdvözöllek OsvátA/Archívum 2, a Magyar Unciklopédiában!
Ha még nem tetted, nem is érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A Unciklopédia-szövegek formai lehetőségeiről itt nem olvashatsz. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. További útmutatókat a Kategória:Unciklopédia tartalmaz. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Társalgó-Kocsmafalon érdeklődhetsz. Írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ( ~~~~ ).(Alt+126)x4

Eddigi írásodból már látom, hogy Neked van humorod, hát jelentkezz be, és ne fogd vissza magad...!

Kérésed teljesítve, de tévedésből létrehoztam egy lapot user talk:OsváthA néven kérlek töröld. - KeFe

OsvátA/Archívum 2

Új felhasználók üdvözléseSzerkesztés


Üdvözlet
Ezt a sablont tedd a felhasználói lapodra (ha így tetszik), vagy változtasd meg kedved szerint. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. január 7., 02:07 (EST)

KekésvárostárojvaránytokajkerénycsukanagyhekétékpatákyulvárosSzerkesztés

I do not understand what on cs.uncyclo did your noticement mean :-) But never mind, I hope the article is enough funny. cs. Aktron

LimerickSzerkesztés

[3] Köszönöm, fenomenális :-)). (Te írtad? Nagyon jó). Gubbubu 2006. június 18., 00:35 (CDT)

EszperenteSzerkesztés

Örülök, hogy tetszik. Mielőtt feltöltöttem, nem tudtam, hogy jó lesz-e, illik-e az Unciklopédiához. De végre megvilágosodtam. Már értem, hogy miért harcolsz. Egy kellemes, szellemes, humoros oldalt szeretnél összehozni, és elkerülni, hogy trágársággal meg rossz poénokkal teli borzalmas trágyadombbá váljon. És nekem csak két hét intenzív tanulmányozás kellett, hogy ráébredjek. Előre hát a (majdnem) szent célért! Majd segítek én is, ha futja energiából meg szellemességből. Dyrob 2006. december 17., 11:41 (EST)

MiskolcSzerkesztés

köszi, hogy vigyázol rá :)

jót nevettem, amikor az unciba benézve a legfelső, amit meglátok, hogy „Ez a szócikk Zoknibáb védelme alatt áll” :D

és persze boldog karácsonyt továbbra is :)

a rettenetes zoknibáb 2006. december 25., 19:06 (EST)

LábjegyzetSzerkesztés

  Ez a jegyzet: lábjegyzet. Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Ne is olvasd el.

VálaszSzerkesztés

Az eddigi tapasztalataim szerint minden új cikk megjelenik benne, sajnos az angol ÁBC-t követve. De nem kell karbantartani, az már biztos. Persze megkérdezheted a többi szerkesztőt is, de kik azok? :-))) Neked is könnyítse meg allah, a mindennapjaidat 2007-ben. :-) - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. december 30., 04:23 (EST)

VandálSzerkesztés

Dani22‎ -öt blokkolni kellene. Unciklopédia:Pöcs névre nevezte át a homokozót, a hülyeségeit tudtam törölni, de visszamozgatni nem tudom. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. január 3., 09:56 (EST)

NévelőSzerkesztés

Igen a képen szereplő névelő nem egy mondat kezdete, hanem a lap neve, amibe beletartozik a névelő is ezért kellene nagy A betűvel írni, Lehet hogy én tévedek? Te hogyan látod ezt a kérdést? KeFe KeFe 80.99.141.51 2007. január 18., 02:42 (EST)

KépfelíratSzerkesztés

Egy kis elírás történt: nulkeinsav - nukleinsav. Lehet ezt korrigálni?  

Hová lett Adolf Hitler?Szerkesztés

Heló! Miért törölted az Adolf Hitler lapot? Légyszi küldd már el emailben vagy valahogy a tartalmát. Köszi,

-- Nyenyec 2007. január 21., 20:07 (EST)

elküldtem. OA

Gyurcsány pikcsörSzerkesztés

Ha az angol uncin is fent lehet, akkor itt is, én onnan szedtem. Számsor 2007. január 26., 03:36 (EST)

TovábbáSzerkesztés

Ne gondolj semmi bonyolultra, csak annyi, hogy az o betű is félkövér:). Amúgy meg se szólaltam:). Scootergoblin 2007. március 4., 11:14 (EST) (tuti, hogy még mindig nem a pontos időt fogja mutatni...)


ÜdvözletSzerkesztés

Üdvözöllek OsvátA/Archívum 2! , a Magyar Unciklopédiában!
Ha még nem tetted, nem is érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A Unciklopédia-szövegek formai lehetőségeiről itt nem olvashatsz. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. További útmutatókat a a projekt nem tartalmaz. Ha bármi kérdésed lenne, a logika segíthet, amire nem találsz választ, azt a Társalgó-Kocsmafalon megkérdezheted. Írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ( ~~~~ ). (Alt+126) x4

Eddigi írásodból már látom, hogy Neked van humorod, hát jelentkezz be, és ne fogd vissza magad...! - Hiszen bármit leírsz, úgyis a körmödre nézünk! :-)))


Mint látható kissé módosítottam az üdvözlést, talán neked is megtetszik. :-) - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. március 9., 00:56 (EST)

Sablonj: többertSzerkesztés

Van egy diszkrepancia a Diszkantista cikkben. Légyszi, javítsd a megfelelő sablon betételével. Gubbubu 2007. március 22., 06:55 (EDT)

Nem értemSzerkesztés

Mi sért téged?

Az, hogy azt írtam a kislányod örömében romakereket fog hányni, hát ha a cigány szót nem lehet használni, akkor a cigánykerékből - romakerék lesz, a cigánypecsenyét pedig - romapecsenyének kell eztán mondani?

Több cigányszármazású ismerősöm, munkatársam is van/volt. Amikor ezt a kérdést szóbahoztam, szinte egyöntetűen nevettek rajta. Ők ma is cigányszármazásúnak mondják magukat. Ismerőseim foglalkozsára nézve van köztük gépkocsi vezető, autóbusz vezető, tanár, mérnök, ellenőr, takarítónő, a cigány önkormányzat elnőke, titkárnő stb. Ők elsősorban nem tartják romának magukat, lehet hogy ez csak helyi sajátosság? Nem hiszem. Viszont nem szeretik, ha boxosnak, boxinak, csokinak, vagy magyarországon belül gipsy-nek nevezik őket.

Én sokat és sokszor beszéltem ezekkel az emberekkel, akik sok mindent próálnak kiharcolni, de a cigány szót eltörölni, vagy romára változtatni, azt nem kívánják. Mondhatnám, némelyek büszkék a cigányságukra. Ezt pedig csak meg kell érteni és elfogadni. Nekünk "magyarok"-nak.

És ha már itt tartunk, ki a magyar? - Válaszolok, hogy ne törd rajta a fejed: Aki magyarnak valja magát!!! Így adódott, hogy Orsós József - magyar cigánynak mondja magát, míg Egerszegi Imre (régebben: Kalányos Imre), úgy válaszolt, hogy cigányszármazású magyar. De van olyan is, aki simán magyar-ként aposztrofálja magát. Bocs hogy raboltam az idődet, de gondold át még egyszer a fentirtak fényében. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. március 27., 03:22 (EDT)

u.i.: Ja, és ez itt az unciklopédia, ahol a nem durva vicceket is el lehet sütni, a nép ajkán keletkezett átirat, pedig egyáltalán nem durvaság, csak tény, vagy szókimondó népitélet, humor. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2007. március 27., 03:27 (EDT)
Visszatérés OsvátA/Archívum 2 felhasználói lapjához.