Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:OsvátA/Archívum

< Szerkesztővita:OsvátA

<<<Jöjj vissza hozzám

Kísérlet járta be Európát...

Mondták már, hogy egy kicsit hasonlítasz Iggy Poppra? Nos, most már mondták.

mmámétürülném? a képen nem én vagyok, hanem a karesz, még újhegeliánus korában. slusszpassz
arra a négyfázisú képre mondtam, ami a lapodon volt, nem a marxosra.
az más.

NagypapiSzerkesztés

Kiesett, mint Enver Hodzsa. A keleti gondolatok jók, de Pakisztántól Nyugatra, Törökországtól keletre vagyunk. Ott, ahol az ország költségvetése ennek az embernek a bankszámláján került elhelyezésre. Ott, ahol a hét és a hónapok neveit mind családtagok biztosítják. Megvan? NCurse tudja, de a kezére csapok, ha elárulja... :) --213.145.137.134 2006. június 13., 09:28 (CDT)

Egyértelműen közepesen elfogadható szintű a dörgés (Pakisztántól Nyugatra - ez nem Kirgizsztán). Az illető neve Sz-szel kezdődik és aparmurat Nijazov-ra végződik, Türkmenisztán ura :))) --Burumbátor 2006. június 13., 12:18 (CDT)

Nyertem! OsvátA

FiregirlSzerkesztés

 
Tüzes leány

GodsonSzerkesztés

Nem, ha érzelmeket sértene, azt mondanám (amint látod, magam is írok olyan vicceket, mint "Priusz pápa", "püspökki-palota" meg hasonlók, nem erről van szó). Egyszerűen nem tartom szerencsésnek, hogy egy "Wikipédistából csináljunk viccet", azon egyszerű oknál fogva, hogy aki nem ismeri Godsont, meg angolul se tud, fogalma se lesz, hogy mi az izé ez a bejegyzés. De nem zavar annyira, csak szerintem egyszerűen nem vicces, sőt igazából nem is érthető. De persze ezt csak én mondom, ha szerinted mások számára vicces lehet, akkor elfogadom a véleményed, nem fogok erről többet szólni. Gubbubu 2006. augusztus 12., 04:05 (EDT)

IgyekszemSzerkesztés

Mindent elkövetek, hogy a kedvedbe járjak, van még valami kívánságod? Óh Magasságos Fő Guru, Alah növessze meg a szakáladat... - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. június 10., 23:53 (CDT)

--- Megjegyzés: Azt hiszem, hogy már sejtem miért ilyen alacsony a szócikkek száma: egyesek szerint ha valami nekik nem vicces, akkor az nem is illik ide.

Pedig a humornak is számtalan fajtája van, és ahány ember, annyi ízlés. Azonban ha ebben a szabad játszótérnek szánt virtuális térben csak olyan játékot szabad játszani, ami elnyeri bizonyos emberek tetszését, akkor az azt jelenti, hogy már nem is annyira szabad a játék.

Ne csodálkozzatok hát, ha a kreatívabb emberek elmennek inkább máshová játszani... Flatline hun 2006. augusztus 9., 07:50 (EDT)

Erre keltemSzerkesztés

Ahogy felkeltem, meg nem mondom miért, egy gondolatom támadt, és nehezen fogsz lebeszélni róla. Ez nem a Wikimedia egy projektje, ez nem hordoz akkora felelősséget, mint a wikik. Ez egy vicces honlap, és te vagy a motorja, mint a WIkidézetnek is. Vállald el kérlek az adminságot, csináljuk együtt, nem tudok annyi helyen lenni egyszerre, és benned tökélesen megbízom. NCurse 2006. szeptember 7., 02:40 (EDT)

De én ragaszkodnék hozzá. Legalább próbáljuk ki, és ha nem jön be neked, akkor visszaveszem. Bürokrata is vagyok itt. NCurse 2006. szeptember 7., 03:18 (EDT)
Na ennyit a mellébeszélésről. Gratulálok! :) Jó munkát! Ha bármilyen kérdésed van az új munkakörrel kapcsolatban, ne habozz. NCurse 2006. szeptember 7., 04:35 (EDT)

A régi az közkincs. De miért nem törlöd azt a tesztet? Nem tűnt fel az új gomb a felső fülekben? :)) Admin vagy... NCurse 2006. szeptember 7., 11:48 (EDT)

SzomorúságSzerkesztés

Oly szomorú vagyok:((( régebben dölt belőlem a marhaság, imádom az abszurd humort (különösen az angol humort). Annyi ilyen írást olvastam, gimis koromban a baráti társaságomban hasoló írásokat alkottunk bulikban, kocsmákban, és most itt ülök a monitor előtt és üressen bambulok...hogy mit tesznek az évek az emberrel, én vagyok rá a példa, túl komoly lettem, monthatni kiüresedtem. Na mindegy remélem összeszedem magam. --Immanuel 2006. szeptember 17., 13:13 (EDT)

Ne haragudj, hogy most nem válaszolok, egy időre "wikiszabira" megyek, egyre rosszabúl viselem a wikin a támadásokat és annyit nem ér nekem ez az egéssz, főleg, hogy újabban olyanoktól is kaptam "hidegzuhanyt" amit sehogy sem értek, hogy miért. --Immanuel 2006. szeptember 18., 04:06 (EDT)

hibabejelelentésSzerkesztés

szia! te ugye admin vagy itt (nem csak a gaz debreceni az egyetlen? :) az olyanokba bele tudsz nyúlni, mint ami akkor jelenik meg felül, amikor piros linkre kattintunk? az van ott, hogy „Egy olyan lapra jutottál ami még nem létezik. A lap létrehozásához kezdd el írni a szövegét lenti keretbe (a segítség lapon lelsz további információkat). Ha tévedésből jöttél ide, csak nyomd meg a böngésző Vissza/Back gombját.” A „jutottál” után kéne egy vessző, a Segítség meg nagybetűvel, mert a címe a lapnak. tudnád javítani? a rettenetes zoknibáb 2006. október 12., 12:14 (EDT)

most már jó, köszi. látod, nincs szükség a debrecenire :D

Viszont most a segítség link nem azt hozza be, amit írtam... :( a rettenetes zoknibáb 2006. október 13., 10:54 (EDT)

"Világegyetem" kaucsuksarokSzerkesztés

SegítségSzerkesztés

Úgy gondolom, hogy mégis csak szükség van a "segítő" lapokra, ezért létrehoztam. Abban már nem vagyok biztos, hogy ezt a túl bőre méretezett (terjedelmes) leírásokat kell-e megtartani, vagy csak a legszükségesebb részeket meghagyni ezekben. Hiszen a Segítséglap elején mindjárt hivatkozom a Wikipédiára, ill. annak a kezdők részére írt lapra.

Tudom, hogy ez nem volna elég az ide tévedők számára, ezért itt is kellenek ezek a lapok. De nem szeretném én eldönteni, hogy mik a legszükségesebb információk a kezdő számára. Ezért kérem, hogy segíts lerövídíteni a lapokat. Nem az összes lapot kívánom áthozni, hanem az általam "fontosabbnak" tartottakat, de ezeket is lehetne rövídíteni. Neked erről mi a véleményed? - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. október 16., 04:21 (EDT)

PolitikaaSzerkesztés

Szerintem nem szerencsés, és nem is tartom túlzottan viccesnek a Szovjetunió, vagy a Djugaswiliről szóló cikket. Azért nem, mert az idetévedőket arra fogja ösztönözni, hogy hasonlókat gyártsanak. (elszaabadulhat a pokol). Helyette javaslom, hogy a lapodon lévő gyerekverset tedd az uncikkek közé, az aranyos, van benne humor, és nem volna baj ha több ilyen is volna. Szerintem. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. október 17., 00:34 (EDT)

FigyelőlistámSzerkesztés

Rajtam kívülálló okokból a figyelőlistámra került egyik elemet nemtudom eltávolítani.

Ezt írja ki: Probléma a 'À�rtelmező szótár' elemmel: érvénytelen név... Done.

Tudsz segíteni? - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. október 26., 00:47 (EDT)


Valóban! Még az elején történt, hogy az ékezetes betűket átalakította, de a többit tudtam törölni, ez az egy nagyon ragaszkodik hozzám - mert hogy én vagyok a szülőanyja :-) Nem baj, ha neked sem sikerült, mert nem foglal helyet, csak később se legyen belőle probléma. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. október 26., 10:27 (EDT)

OK ! KeFe

IGeSzerkesztés

Pedig amiket ő meg a Viola írt annak idején, azok pont ideillenek :) a rettenetes zoknibáb 2006. szeptember 13., 14:29 (EDT) tök hülyeség mind OsvátA 2006. szeptember 13., 14:35 (EDT)

Visszatérés OsvátA/Archívum felhasználói lapjához.