Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:Biborkek

Üdvözlet!
Üdv a Magyar Unciklotronban! »Szem nem marad szárazon.« (Goethe, vagy ki. Mondta) OsvátA

kosz. az idézet józsi bátyámtól származik, mikor a pohár fenekére akart nézni... --Biborkek 2006. november 7., 14:26 (EST)

Szia! Bele fogok majd javítgatni, ne vedd rossz néven, de vannak wikinyelvi problémák. Tanulmányozd a Segítség lapokat. Az (is) segít. -) OsvátA 2006. november 7., 14:28 (EST)

Jobb, ha itt böngészed a hogyanokat OsvátA 2006. november 7., 14:32 (EST)


kérlek, könyörgök, esdeklek, amúgy ha rám hallgatsz, ....azt csinálsz amit akarsz... :) nem veszem rossznéven. most azt kerestem, hogy mikepp lehet berakni egy fenyképet, hogy az ne olyan marha nagyban jelenjen meg, hanem csak olyan piciben, és ha akarsz rakattintasz. a kep amit igy meg akarok cájgolni a_mu.jpg ha neked sikerul megoldani, megköszönöm. na megyek akkor tanulni...wikit --Biborkek 2006. november 7., 14:41 (EST)

Helo, mihelyt rájövök, mit szeretnél, megoldom (ha tudom.) Van egy kérdésem: honnan származik ez a kép: Kép:Szemfules.jpg. Mert akármennyire vicces egy lexikon ez az unciklopédia, ha a kép joga nem világos, lehet hogy törölni kell. A szerzői jogvédelem nem vicc. OsvátA 2006. november 7., 16:31 (EST)

azt a bizonyos dolgot a művel már megoldottam, kösz. a képnek, igazad van, nem néztem utánna rendesen, valószínüleg mert dög voltam az este(megkövezni csak az ügyvédem jelenlétáben!) és az oldalon, ahol leltem, az alján picuri betükkel írta, hogy all rights bla bla. szoval a szemfülesből most kiszedtem, csak azt nem lelem sehol, hogy miképp lehet teljesen kitörölni a wikiből. ma még fogok keresni valami mást oda.

A törléssel ne törődj, az úgy nem megy, majd én elintézem. A kereséssel baj lesz, mert általában attól még nem jogtiszta egy kép, hogy le lehet szedni az internetről. Ezt tanulmányozd: [1], légy szíves. Más: négy hullámvonalat: ~~~~ tegyél a hozzászólásaid végére: ez automatikusan alá fog írni. OsvátA 2006. november 8., 06:58 (EST)

Morze szöveg műfordításaSzerkesztés

Helo! Ez pompás darab, már én is nézegettem. Elgondolkodnék a helyedben azon, hogy föl lehetne-e dobni a belső-külső linkjeit nem angol: magyar nyelvű hivatkozásokkal: ez lenne az igazi műfordítás! Ami a morze-nyelvet illeti: mivel nem vagyok távirász, nem ismerem. Nem tudom, hogy az angol eredeti morse-blabla-e, vagy értelmes szavak, szöveg morze-kódolása. Hátha tudja valaki, hátha meg lehet fejteni? Vagy csak pont-pont-vesszőcske? OsvátA 2006. november 9én., 02:57 (EST)


utánna fogok nézni, hogy mit lehet véle még kezdeni. a linkeknek is. amúgy ha üzenetet akarok neked hagyni, azt ide tegyem, vagy menjek a te usered vitáihoz? --Biborkek 2006. november 9., 03:01 (EST)

ÜzenetSzerkesztés

Ha üzenetet akarsz hagyni, csinálj, amit akarsz  . Így is, úgyis meglelem.  . (Egyébiránt és szokás szerint arra való a vitalap, hogy oda üzengessünk, de és ámde: ha egy dialógus miatt ide-oda kell kattingatni, az kényelmetlen. És vedd figyelembe, hogy fű-fa-virág olvashatja a csevegéseinket. OsvátA 2006. november 9., 03:06 (EST)

Tudnivalók...Szerkesztés

Helo! Az adott esetben nem fogok kabinetkérdést csinálni a dologból, mert a Chuck Norris rizsa már-már közkincs, de tanulmányozd légy szíves a szerzői jogi elveket, mert tkp. nem másolgatunk be idegen szövegeket még az Unciklopédiába sem, lévén ez jogsértés. Köszönöm. OsvátA 2006. november 15., 15:44 (EST)

Az amiket én bátorkodtam ide felpakolni Chuck Norrisról, egy kör emialből való, aminek már gazdája sincs. Az a linket, amit te adtál meg a lap aljára még nem is láttam, valószínűleg csöppnyi agyammal, ha azt leltem volna meg, nem rakom oly nagy bátorsággal, hisz egy másik oldalon van, mely valószínüleg másé, és ami másé azt ugyebár nem vesszük el. ... Lehet nem kellene egyből lepörgögőrúgni az emberek fejét, kérdezni is elég lenne!!! Biborkek 2006. november 16., 01:58 (EST)

Semmi baj, semmmi pörgőrúgás. Nem C.N.-ről van szó, hanem minden egyébről. Nem betartásról, hanem miheztartásról. Jó sok üdv. Barátsággal. OsvátA 2006. november 16., 02:07 (EST)

KépfelíratSzerkesztés

Egy kis elírás történt: nulkeinsav - nukleinsav. Lehet ezt korrigálni?  

lehet hogy későn szólókkkk, de lehet! :D

Visszatérés Biborkek felhasználói lapjához.