Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:Asdf Vic

UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2014. július 15., 07:30 (UTC)

Problémás licencSzerkesztés

Szia! Az a rossz érzésem van, sőt biztos vagyok benne, hogy ennek a képnek az Unciklopédiába való feltöltése jogsértés: Fájl:Breakingbad.jpg. Ennek kellemetlen következményei lehetnek. Üdv! OsvátA Palackposta 2014. december 29., 08:07 (UTC)

Az azonnali törlés sablon elhelyeztem a lapon...még sosem töröltem lapot wikin, szóval remélem így kell... Többet nem fordul elő! Asdf Vic 2014. december 29.,11:08 (UTC)

Semmi gond, kivetted a cikkből. Törölni csak adminisztrátor tudja. Megteszem. Üdv! OsvátA Palackposta 2014. december 29., 13:15 (UTC)

Visszatérés Asdf Vic felhasználói lapjához.