Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szerkesztővita:1337King

UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2008. február 2., 07:52 (UTC)

Úriember felhasználói lapba nem töröl bele (bizonyos szélsőséges magatartásoktól eltekintve, de akkor se, ilyen esetekben ugyanis a szerkesztőt magát töröljük – ld. még vandalizmus, rasszizmus, stb.), ne izgulj. Amúgy minden visszaállítható. Üdv: OsvátA Palackposta 2008. február 2., 07:52 (UTC)

WowSzerkesztés

Nem szídjuk a wowot, nyugi. (Azt se tudjuk, mi az?). OsvátA Palackposta 2008. február 2., 12:05 (UTC)

Más: wikinyelven így számozhatsz: # (kettős kereszttel). És ilyen lesz:

  1. Akármi.
  2. Bármi.
  3. Mégmás.
  4. Egyéb.
    1. Heló!

E-mailSzerkesztés

Nem, leveleidet az Unciklopédiában nem tudod megnézni. Az Unciklopédia nem levelezőprogram. Az Unciklopédiából tudsz e-maileket küldeni azoknak az unciklopédiaszerkesztőknek, akik ezt megengedték azzal, hogy megadták e-mail címüket; titkosítva. Ez van. Más nincs, nem is lesz. OsvátA Palackposta 2008. február 2., 13:33 (UTC)

MásSzerkesztés

Ha bárhol, bárkinek üzensz, kérlek a lap aljára írni, és ne a közepefelé, mint tetted ezt, most már másodízben, asszem. Kösz. OsvátA Palackposta 2008. február 2., 13:36 (UTC)

Barátom, segíteni szerettem volna a szerkesztésben, erre nem helyes megsértődni. A szócikkben visszaüzentél arra, hogy kértelek, (rejtve), hogy ne ott üzenj. Az ilyesmire szolgál a szócikk vitalapja, az én vitalapom, hogy bármilyen más vitalap. A wiki típusú projecteket így alkották meg; jól. Persze, választhatod a megbántódást is, de abból nem lesz énekes halott. Üdv: OsvátA Palackposta 2008. február 2., 14:29 (UTC)


RespectSzerkesztés

Akkor ez most Bann?

Vagy ne rjak több szócikket?

Pontosan, hogy is értelmezzem ezt?

Nem tudom feltűnt e, de nem akartam rosszat. Sőt...

Ajnálom figyelmedbe (figyelmetekbe) a most is online elérhetőségem:

IRC: irc.hu csatorna: #debian.hu

Nem értettél meg. Azzal kezdtem az imént, hogy segítek. Ezzel is fejezem be. OsvátA Palackposta 2008. február 2., 14:36 (UTC)

???Szerkesztés

Ezt kezdem egyre nehezebben bírni, minden mondatom, amit leírok nem marad reakció nélkül. Akkor töröld..., vagy javítsd ki, VAGY ne írj olyanokat mint a wikipedián szoktak, mert azt hiszem ez nem az..., és pont azért vagyok itt. Ha így folytatódik, lehet már nem sokáig, és akkor viszem a szócikkem is (bár ez biztos nem fog zavarni senkit)...

Ui.: Azért átjön, hogy ez Magyarország, és hogy csak a kötözködésről szól az egész szócikk írás, sőt még a felhasználói lapomon se vagyok békében. Érdekes, pedig azt még wikipedia.org-on se piszkálták...

Én részemről lezártam. A szócikket nem folytatom, jelen esetben: Normann-elmélet. Tőled (tőletek) függ lesz e tovább. Most elmegyek csinálok egy teát. Majd 23:00 (02/02/08) körül leszek.

Ne haragudj. Ha minden jól megy, akkor már alszom. (A tea milyen volt, darjeeling, ceylon, vagy vmi zacskós?)[1] OsvátA Palackposta 2008. február 2., 20:07 (UTC)

Na most lehet aktívnak lenniSzerkesztés

Hogy tudom ezt átszerkeszteni másra:

World of Warcraft Forever


Wrath of the 1337 King

(és alatta van a tartalomjegyzék) Na most ezt a szöveget szereteném átírni de, hogy kéne?

Szerkesztés fül, és átírod, aztán mented (hacsak nem a szócikk címe, ennek most nem tudok utánakeresni. Az esetben szólj. OsvátA Palackposta 2008. február 2., 18:16 (UTC)

Valahogy jó lenneSzerkesztés

Nem tudom látod e fent a tartalomjegyzékem felett User:1337King, hogy kezd eldurvulni a helyzet, légyszi töröld, vagy nem tudom trartalojegyzék gelett mindent, emrt én sehogy nem tudom, és nagyon piszkálja a szemem :( THX GOND MEGOLDVA ! BOCS A SEMMIÉRT

KépjogokSzerkesztés

Kérlek, ne küldj föl szabadon nem felhasználható képet. Ez Kép:WoWKarakter maskepp.jpg biztos nem az. Az ilyeneket kénytelenek vagyunk törölni. Kösz. OsvátA Palackposta 2008. február 2., 19:41 (UTC)

SzomorúSzerkesztés

Egy hozzám közel álló képet törölni elég durva dolog, cselekedet. Pedig mellé is írtam milyen közel áll hozzám. Azt hiszem a törlés teljesen gépiesen történt, semmi emberi érzelmet nem mutat. Egy olyan oldal részesének lenni, ahol hiányzik az "ember" fogalom nagy hiba. Igazán elgondolkodok most, hogy kilépjek e. Mivel ami történt olyan mintha elmenem volna magához, és ha van kisállatja a szeme előtt széttapostam volna, ami durva, bár nem eléggé. Valójában nem tudom mi tévő legyek, mert ezt azért mégse hagyhatom szó nélkül. Nekem nem igazán van magántulajdonom, de ez a kép igenis közel állt hozzám. Lehet, hogy egyeseknek nem jelent semmit, de nekem ez a kép.... áhh... Erre még alszok egyet, de most egy hétig elég rosszúl leszek, mert az biztos hogy ezt eltart majd egy ideig feldolgoznom. Vagy talán soha. Majd mikor elb***sz egy kamion az 57esen majd ez is lepereg (bár ebben nem hiszek, inkább a brutális fájdalomban...) előttem, hogy kitörölték a képem, amiről azt sem tudták mit jelent. Eszméletlen dolgok folynak ebben az országban. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a kommunizmus alatt, amikor a szomszédban disznót vágtak (volt olyan időszak amikor nem volt szabad, vagy be kellett szolgáltatni nagy részét), akkor a szomszéd bejelentette őket, pedig még kóstolót is kapott... Jelemző magyar viselkedés. Szívem mélyén örülök is hogy eltűnnek a magyarok (Egyrészt mert a nyugdjasok meghalnak, a fiatalok elmennek, akik meg itt maradnak azokra a (nem mondom ki mert nem szabad, ugye jogok meg ilyenek...) szóval majd azok az állatok tönkreteszik őket. Amíg éhen szétlopott házakban meghalnak, a dolgozni próbáló EMBEREK, másrészt meg a szlovák kispolág is megmondta: "A magyarok férge Európának, menjenek innen! Egyáltalán mit keresnek itt?...").

ÉrdekesSzerkesztés

Amúgy meg nagyon zavar ez az állandó figyelés, midnen mozdulatom leellenőrzése. Nem vagyok egy 1 éves szabad gondolkodású ember, akinek még nincsenek társadalmi korlátai, és normái. Próbálok az átlaghoz viszonylag közeli írásokat produkálni, de ilyen control alatt kezdek feszülté válni. Sőt ugyhiszem nem ezt érdemlem, az Unciklopedián 5 vagy 6 embernek van rendes leírása magáról, és úgyérzem én is közéjük tartozom. Nekem nincs összecsapott valamim, vagy csak egy sorom... Én tényleg foglalkozok vele, vagy inkább már lehet csak foglalkoztam... Nem tudod. Most úgy vagyok, hogy elszámolok 10ig aztán megnyugszok, de ez most valahogy nem segít. Őszinte leszek, a való életben már megszoktam ezt az utáljuk egymást, meg géncsoljuk el egymást, meg versenyszellemet, egymás eltaposását stb. feelinget. De itt a world wide weben ezt nehéz beidegződéssé tenni, és őszinte leszek nem is akarom. Alig vagyok gép előtt, és azt az időt nem arra szeretném pazarolni, hogy itt is a midennapi "Kösz, és anyád hogy van?!" fogadjon... És mivel optimista embernek mondom magam (egyes helyzetekben, bár ez mellett elég konzervatív vagyok) remélem találunk megoldást hamarjában, mert kezdünk teljesen lecsúszni a realítás talajáról...


  1. Ha ezen is megsértődsz, akkor minden reménytelen. Ez egy wiccespédia.
Visszatérés 1337King felhasználói lapjához.