Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Szellemsebészet

A szellemsebészet az Amerikai Egyesült Államokban, és a FÁK közösségben (SZU) pszichotronika néven vált ismertté.

Ezekben az országokban nemcsak gyógyításra használják, hanem személyek, természeti jelenségek, miegymások befolyásolására is. (CIA, FBI, KGB)

Tartalomjegyzék

A hit erejeSzerkesztés

A szellemsebészet egy olyan gyógyítási lehetőség, amely a hit által, egy beavatott szellemsebész irányításával, szellemi síkon végzett beavatkozás. A szellemsebészetet csak végzett tanító oktathatja, aki tanítói diplomával rendelkezik. A diplomát az utolsó – egyetemen végzett – szemeszterek után kapja meg a hallgató. A szellemsebészethez nem valamilyen valláshoz kötődő hit kell, csupán egyszerű istenhit. Tehát aki gyógyulni akar, annak valamiféle Istenben kell hinnie.

A tudásSzerkesztés

A Szellemsebész Egyetem az a hely, ahol a szellemsebészeket oktatják, bevezetik a szellemsebészet gyógyítási, és egyéb lehetőségeibe. Ennek az egyetemnek, vannak kihelyezett oktatási helyszínei. Ezek kb. 1 évre előre vannak meghatározva. A szellemsebész gyógyítóként gyakorlatot szerzettek, további oktatás után lehetőséget kapnak tanítói diploma megszerzésére.

Az egyetem egyetemeSzerkesztés

Aeropolis: A Szellemsebész Egyetem.

Hogyan lehet gyógyulni, hit nélkülSzerkesztés

Többféle gyógyulási lehetőség van.

Többnyire a betegségek, és a gyógyulási folyamatok során, a személy spirituális fejlődésen megy keresztül. Amely végeredményben a hithez való közeledés.

Ezek lehetnek:

  • Reiki
  • Buddhizmus
  • Krisna
  • egyéb ezoterikus területek, amelyek nem károsak a szellemi kapcsolatra.

szerk.megj.:

Többé-kevésbé változatlanul és teljes egészében habozás nélkül lenyúlva a Wikipédiából.

SzellemsebészSzerkesztés

A szellemsebész az az ember, aki a pszichotronikai tudását felhasználva, a szellemet gyógyítva, a fizikai testet gyógyítja.

Szellemsebészet, más néven pszichotronikai sebészet.Ifjabb Csontos Vilmos nevéhez fűződik a megteremtése itt a földön.Korunkat megelőző gyógyítási módszer, mely a Siriusz bolygóról származik, meditációs úton került ide. A szellemsebészet során a saját szellemünk teremt magának szerveket, majd a hipertéri kórházban ez a műtét végbemegy és utána a fizikai testre átíródik. A szellemsebészet feltétele a bocsánatkérés, megbocsátás, mindez a Teremtő előtt zajlik.A szellemvilágban végbement teremtések fognak itt a harmadik dimenzióban anyagiasulni.Gyakorlatilag a betegségeink a szellemben , vagy a lélekben kezdődnek,ezért az okokat itt kell megszüntetni.A fizikai testünk lelkünk, és szellemünk állapotát tükrözi.A betegségeink okkal keletkeznek, az okok között gyakori a Teremtő ellen való lázadás. A lélekűrhajó a lelkeink állapotát tükrözi, a benne lévő rend, rendezetlenség, sérülések a lelki bajainkat mutatják , kijavításukkal ezt lehet orvosolni.
Lenyúlva (GFDL)

ÖsszehasonlításSzerkesztés

A szellemsebészetben, a korábban a médiákban elhíresült Pszichés sebészettel ellentétben, - ahol még egy természetfeletti sebészi eljárásként, amit főleg a Fülöp-szigeteken és Brazíliában gyakoroltak. Azt végrehajtják pszichés doktorok vagy pszichés sebészek, akik azt mondják, hogy daganatokat vagy másik kóros tárgyakat, mint például a Pukat, vagy a csontokat, nyernek ki a páciens testéből egy metszésen keresztül. A pszichés sebészek azt mondják, hogy nekik van több különleges fajta természetfeletti képességük. - A szellemi síkon végzik a gyógyítást. A szellemi síkon végzett gyógyításból, semmilyen vizuális gyógyítási tevékenység nem jelenik meg. A szellemsebész mester nem is ér a "betegéhez". Másrészt ebben az esetben nem csak tumorokat távolítanak, el, "láthatatlanul" hanem akár nemlétező, vagy korábban akár orvosi műtét alatt kiemelt szerveket "helyeznek" vissza a materiális tesbe. Csonttöréseknél, korábbi forradásoknál, teljesen eltűnnek a forradási nyomok.
– írja egybehangzóan a tekintélyes amerikai Science és a magyar MorphoLogic online webfordító.

Belföldi hivatkozásokSzerkesztés