„Miskolc” változatai közötti eltérés

130 bájt hozzáadva ,  2018. február 2., 17:46
Miskolcnak belvárosa is van, ami ugyan van több más városnak is, de ők csak Miskolcot utánozzák. Szerencsére az utánzás csak nyomokban észlelhető szerencsésebb történelmi fejlődésű területeken.
 
"Itt található a bevásárlóközpontok, hivatalok és irodák többsége, valamint a Búza téri autóbuszpályaudvar, a városi buszok egy részének és a [[Hogyan utazzunk távolsági buszon?|vidéki buszok]] többségének végállomása." A miskolci autóbusz-pályaudvar a korai, női egyenjogúsági mozgalmak jelképeként egyébként tisztasági betét alaprajzú. Ezek valódi különlegességeknek számítanak mindazok számára, akik még életükben nem jártak Európában. (Európa=Miskolc, a kontinens többi része csak jogtalanul, utánzásból használja ezt a nevet.) A többiek szerint egyszerűen csúnya. Ez is bizonyítja, hogy a miskolconkívüliekbe semmi esztétikai érzék nem szorult.
Miskolc belvárosának szépsége csak Komlóval vetekedhet, azzal a kivételével, hogy itt nem csillék, hanem kiégett autók díszítik az országutak patkáit. <small>Kérem tisztelettel, ez itt szemenszedett hazugság, sehol sincsenek már kiégett autók, mindet bevitték a szervízbe régen.</small>
 
Névtelen felhasználó