Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Idők vége

1 345 bájt hozzáadva, 2011. június 23., 20:38
lektrínó és szopacsazindián
Három ember, három hős, három adonisz, azaz [[Chuck Norris]], [[David Hasselhoff]] és [[Tom Selleck]]. Ez a három ember vállalta magára, hogy 2012-ben megmentik a világot a pusztulástól. Az Amerikai Jósnők Egyesülete szerint a csata menete a következő lesz:
2012 . december 21.: David és Tom megbeszélik, hogy újra együtt karácsonyoznak. A megbeszélést követően Chuck felhívja DavetDave-et, hogy másnap elpusztul a világ , és most egyedül nem fogja tudni megmenti a világot, mint az ezredfordulókon. David tudtatudja, hogy a világ fontosabb, mint az ellentétek közte és Chuck között. Felszólította Felszólítja hát személyes egyházát (szektáját), hogy készüljenek fel, mert másnap mindennek vége. A hoffisták elbújtak elbújnak a Kárpátok északi vonulataiban. Miután David egy sajtótájékoztatón elmondtaelmondja, hogy jön a világvége és , az emberek futottak futnak a bankokba hitelért. Így az átlaglakosságnak ez fel sem tűnik. Tom is ekkor értesül a dolgokról , és rögtön fut Davidhez. David ekkor érzékelni kezdteérzékeli, hogy mellszőre újra nőni kezd. Mire Tom odaér, David mellszőre ismét csillogni fogcsillog. Odahívják Chuckot a Hasselhoff -kúriába , és elkezdödik elkezdődik a megbeszélés. Megbeszélik, melyen megbeszélik, hogy a Time sqauren Square-en – stílusos, nem? – várják együtt a világvégét.
2012 . december 22. 8:00: David, Tom és Chuck felkeltek felkelnek közös ágyukból a homályos éjszaka után, és elmentek elmennek a Time squarereSquare-re. Egy más Egymás mellett álltakállnak, mint 3 három testvér, kár hogyde inkább három testőr, mert csak Dave és Tom közt volt csak 1 van egy félnyi testvérség.
2012 . december 22. 8:01: Nem történik semmi, ezért a 3 három jó barát beült beül a közeli McDonaldsba, és rendelnek három adag, hamburgeradóval terhelt menüt. És itt kezdődött kezdődik a baj. Dave ugyanis italhoz nyúlt nyúl a BigMcja mellé , mivel sokkolta a hamburgeradó ténye, és lerészegedettlerészegedik. Mivel újra volt ismét van mellszőre, óriási erő gyűlt gyűlik fel benne , és megtámadta megtámadja Chuck Norrist. X(!!!)
2012 december 22. 8:11: David már mérte volna az utolsó csapást a meggyengült Csákra, de ekkor Tom közéjük állt és a 2 mellszőr(Hatásszünet, a 2 testvér egymással harcolt[[Hasznos mondatok reklámnézőknek|reklám]] után jelentkezünk. )
2012 . december 22. 8:1311: Cikáztak David már mérné az első csapást a fényekmeglepődött Csákra, szőrtelenedtek de ekkor Tom közéjük áll és a mellkasok és tudtákkét mellSir, hogy az veszít akinek előbb elfogy a szőre és a másik szőre átszakítja a testétkét féltestvér nem fél egymással harcolni.
2012 . december 22. 8:1513: David térdre roskad. Szája sarkából kicseppent egy vércsepp. Egy szemtanú beszámolója: ''Szörnyű volt látniCikáznak a fények, őrjöngenek a dobok, ahogy David élettelenül térdre rogyik. Aki látta már bármelyik filmjétszőrtelenednek a mellkasok, elképzelhetetlennek tartjaés tudják, hogy ez megtörtént..az veszít, akinek előbb elfogy a szőre, és ellenfele harmadlagos nemi jellege (vagyis az ökle) átszakítja a pőre testét.''
2012 . december 22. 8:1615: David eldöl jobb vállára, mint térdre roskad. Szája sarkából kicseppen egy zsák ürülékvércsepp. A szeme könnybe lábad és kiguvad egyetlen kétségbeesett pillantásban. Az utolsó szőrszál távozik az inge ujján át. Tom sírva rohan oda kisöccséhezEgy szemtanú visszaemlékezése szerint: ''Szörnyű volt látni, aki ekkor már halottahogy David élettelenül térdre rogyik. Chuck kinézett az ablakon és Aki láttamár bármelyik filmjét, elképzelhetetlennek tartja, hogy Szlovákia területéről érkezett Hoffisták törnek, zúznak ez megtörténhet... Viszek a városbansírjára virágot.. Kaotikus állapotok voltak ezek. ''
2012 . december 22. 8:1816: Chuck és Tom lemészárolják David eldől a Hoffistákatjobb vállára, mint egy [[Liszt|liszteszsák]]. Ekkor egy 200 év körüli bácsi botorkált Tom sírva rohan oda a két negatív hőshöz és azt mondta: ''Tomthomas Selleck von Magnum és Chuck mindenható Norriskis félöccséhez, ti ketten megmenthetítek Davidetaki ekkor már halott. 4 éve 2 fiatal jelképesen félbe tépték Dave szívét egy Hoffista szentélybenChuck kinéz az ablakon és látja, ezzel elvették David hallhatatlanságát. Ha megtaláljátok hogy a 2 fél szívet és összeillesztitek[[Szlovákia]] területéről érkezett hoffisták törnek, David feltámad. Fiatal legyénke voltamzúznak a városban, mikor édesanyám elhunyt... És akkor jött a szalagavatóm..[[Magyar ember|magyar]] hoffisták pedig röhögnek a markukba, és nem tesznek ellene semmit.'' - mesélte életének történetét a bácsiKaotikus állapotok ezek.
2012 . december 22. 8:18: Chuck és Tom lemészárolják a hoffistákat. Ekkor egy kétszáz év körüli bácsi botorkál oda a két negatív hőshöz, és azt mondja: ''Tomthomas Selleck von Magnum és Chuck Mindenható Norris, ti ketten megmenthetítek Davidet. Négy éve két fiatal jelképesen félbetépte Dave egy szívét ama hoffista szentélyben, ezzel elvették David hallhatatlanságát. Ha megtaláljátok a két fél szívet és összeillesztitek, David feltámad. Amúgy meg hadd meséljem el a történetem... Fiatal legénke vótam, mikor édesanyám elhunyt... És akkor jött a szalagavatóm...'' - kezdi mesélni a bácsi élete történetét. 2012. december 22. 12:11: A bácsi befejezi életének történetét mondandóját, és a 2 két hősfelriad álmából, majd megfáradván, de büszkén elkezdte elkezdi keresni a 2 két fél szívet, de ez már egy másik történetvilágvége kezdete...
== Visszaszámlálás ==
{{Kommentár|a következő világvége bejelentése az aktuális világvége elmaradását követő első napon esedékes.}}
 
== Az utolsó szó jogán ==
 
[[:Kategória: Áltudomány|Brit tudósok megfejtették a legősibb maja naptárkilt titkát.]] Egy pálmalevélcetlit találtak zöldhernyónyállal leragasztva a kilt belsejében, amelyen ősi maja írással ennyi állt:
{{macskaköröm|Hőn szeretett vezetőm, sajnos csak 2012. december 22-ig fértek ki a napjelzők, pedig én szóltam, hogy még egy napkör kéne. De nem kaptam, így itt be kellett fejeznem a naptárírást. Tartok tőle, hogy valakik majd a végén ezért rettentően idegesek lesznek... ~ A te írnokod}}
[[Kategória:Ateizmus]]
[[Kategória:Dezinformáció]]
[[Kategória:Történelem]]