Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Való(tlan) világ

9 bájt hozzáadva, 2011. február 5., 13:59
a
Vagyis
==Vagyis==
Egy [[tampontévé|kereskedelmi csatorna]] propagandájában a ''Való világ'' a valódi, reális kép az emberről, egy közel 190 m²-es összterületű, luxuslakásnak (a luxuslakás pedig villának) álcázott szociális otthon, amely speciális mentális zavarokban szenvedő emberek ideiglenes<ref>Legalábbis ők azt hiszik...</ref><ref>Nincsenek ugyan rácsok, de feltűnt, hogy innen sem lehet kijönni?!</ref> szálláshelye. A Való(tlan) világ tudományos céllal született: nem szakosodott a betegek gyógyítására, hanem állapotuk súlyosbítására, hogy a világ előtt feltáruljon, meddig képesek ezek betegségükben eljutni. Akik ide bekerülnek a következő tünetekkel rendelkeznek: feltűnési viszketegség, túlzott jólét, szánalmas és semmit érő létezés, beképzeltség, átmeneti celebbé válás vágya, pénzhajhászás, masszív és többszörös szenvedélybetegésg szenvedélybetegség miegymás.
A Való(tlan) világ létrehozása mögött rendszerint a féktelen embergyűlölet lappang. Távolabb szemlélve azonban egy határozott cél mozgatja mindezt. Az emberek a rendszeres szociális támogatásból annyira ki tudnak jönni, hogy képesek legyenek egész nap a tévé előtt ülni. A szociális támogatás kiosztása nem kerül sokba, így rengeteg pénzt meg lehet takarítani, ha minél több alacsony képzettségű, csak alkalmi munkára képes ember termelődik ki Magyarországon, amely jó fogyasztója lesz a kereskedelmi csatornáknak, s fittyet hány az életre. A tévé készülék így felléphet a magyar emberek kizárólagos iskolája és templomaként, a [[politikus]]ok pedig mentesülnek attól, hogy a szokványos munka<ref>Pasziánsz, egy pártállástól függően kiosztott napilap elolvasása hét-nyolc óra alatt</ref> helyett más komolyabb, integratív és építő tevékenységet végezzenek.
Ezidáig négyszer nyitották meg a Való(tlan) világ szociális otthon és a mind a négy esetben az elzárt betegek állapota súlyosbodott: három hónap elteltével klausztrofóbiát kaptak.
 ===Az ápoltak Ápoltak (Batthyány) Köre===
Az első, az Oki nevű beteg, személyiségzavarban szenvedett: a beteg úgy került be a Való(tlan) világba, aki azt képzeli magáról, hogy ő Besenyő István idomított házi jetije. A személyiség zavarhoz nudista infantilizmus és állandó provokációra való hajlam is párosul, lantpengetésre való teljes alkalmatlanság mellett. Mint meggyőződéses házi jeti, nem viselt ruhákat, testét csupán az emberi szőr fedi, amely nem képes eltakarni szemérem területét. Nemi szervének vizsgálatára a kamera egyenesen ráközelített, amely hivatott volt a házi jeti péniszének nagyságát felmérni, illetve, hogy miként alakul ez a [[szex]]uális vágy hatására. Az adás főműsoridőben adták le, hogy minél több 4 és 12 év közötti gyerek láthassa, amelynek révén a gyerekek rájöhettek, hogy a házi jeti tulajdonképpen impotens.