Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Való(tlan) világ

Nincs méretváltozás, 2011. február 5., 12:45
a
A PISA-tesztAz ápoltaknak perzse nem így adják be. Ők még szó szerint vennék, és engedelmeskednének a felszólításnak
Szexuális exhibicionizmusok megnyilvánulásaként megpróbálják egymást lefektetni a kamerák előtt, hogy ezzel a gyerekek számára pornófilm-esti meséket biztosítsanak. Egy-egy férfi, vagy női beteg ilyenkor kap a homoszexualitásra, vagy leszbizmusra, holott szexuális beállítottságát tekintve nem túl válogatósak<ref>Kicsim, tarts ki. Otthon vár a [[lóhere|ló]] és a parasztházam!</ref> a külső világban sosem volt bennük azonos nem<ref>Inkább hajlottak az igenre.</ref> felé való hajlam.
Az azonos neműek iránti vonzódás kialakulását a betegekben egy spekulatív kedélyváltozás okozza<ref> Eltekintve attól, hogy a lakók három negyedéről nem lehet eldönteni, melyik nembe tartozik. Ha egyáltalán...</ref>, amellyel a még nagyobb hírnév és minél több pénz bezsebelése érdekében, ami elmélyíti az elméjük kórságát, s további materiális és hírnévi hasznot remélve sokkal szélsőségesebb fokozatokba tolják nemcsak szexualitásukat, hanem feltűnési viszketegségüket, agresszivitásukat, amely utóbb súlyos következményekkel járhat a külső környezetben.
===A PISA-teszt<ref>Az ápoltaknak perzse persze nem így adják be. Ők még szó szerint vennék, és engedelmeskednének a felszólításnak</ref>===
A betegek megpróbálják megjátszani magukat és elhitetni mind önmagukkal, mind a többi emberrel, hogy ők okos, értelmes lények.
A kezdeti normális stádiumból ez beteges übermensch meggyőződésbe megy át. Egyszerű szakmunkástanulóknak öltöznek, akik a hét végén már gimnazista egyenruhát viselnek és a Való(tlan) világot a Szent Tudományok Megcáfolhatatlan Hetvenuniverzumos Akadémiájának kiáltják ki.