Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Való(tlan) világ

849 bájt hozzáadva, 2011. február 5., 11:42
javítások, megjegyzések. Aztán jön a szavazás...
{{ambox |típus = tartalom|szöveg = Ennek a szócikknek a helyesírása gyatra. Ha senki ki nem javítja, így is marad.}}
 
{{ambox |típus = tartalom|szöveg = Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szövegét, és a tartalmát.<br>''(Csak akkor töröld ezt a sablont, ha megtettél minden tőled telhetőt!)''}}
==Vagyis==
Egy [[tampontévé|kereskedelmi csatorna ]] propagandájában a ''Való világ'' a valódi, reális kép az emberről, egy közel 190 m²-es összterületű, luxuslakásnak (a luxuslakás pedig villának) álcázott szociális otthon, amely speciális mentális zavarokban szenvedő emberek ideiglenes <ref>Legalábbis ők azt hiszik...</ref><ref>Nincsenek ugyan rácsok, de feltűnt, hogy innen sem lehet kijönni?!</ref> szálláshelye. A Való(tlan) világ tudományos céllal született: nem szakosodott a betegek gyógyítására, hanem állapotuk súlyosbítására, hogy a világ előtt feltáruljon, meddig képesek ezek betegségükben eljutni. Akik ide bekerülnek a következő tünetekkel rendelkeznek: feltünési feltűnési viszketegség, túlzott jólét, szánalmas és semmit érő létezés, beképzeltség, átmeneti celebbé válás vágya, pénzhajhászás, masszív és többszörös szenvedélybetegésg miegymás. A Való(tlan) világ létrehozása mögött rendszerint a féktelen embergyűlölet lappang. Távolabb szemlélve azonban egy határozott cél mozgatja mindezt. Az emberek a rendszeres szociális támogatásból annyira ki tudnak jönni, hogy képesek legyenek egész nap a tévé előtt ülni. A szociális támogatás kiosztása nem kerül sokba, így rengeteg pénzt meg lehet takarítani, ha minél több alacsony képzettségű, csak alkalmi munkára képes ember termelődik ki Magyarországon, amely jó fogyasztója lesz a kereskedelmi csatornáknak, s fittyet hány az életre. A tévé készülék így felléphet a magyar emberek kizárólagos iskolája és templomaként, a [[politikus]]ok pedig mentesülnek attól, hogy a szokványos munka<ref>Pasziánsz, egy pártállástól függően kiosztott elolvasása hét-nyolc óra alatt</ref> helyett más komolyabb, integratív és építő tevékenységet végezzenek.
A Ezidáig négyszer nyitották meg a Való(tlan) világ létrehozása mögött rendszerint a féktelen embergyűlölet lappang. Távolabb szemlélve azonban egy határozott cél mozgatja mindezt. Az emberek a rendszeres szociális támogatásból annyira ki tudnak jönni, hogy képesek legyenek egész nap otthon és a tévé előtt ülni. A szociális támogatás kiosztása nem kerül sokba, így rengeteg pénzt meg lehet takarítani, ha minél több alacsony képzettségű, csak alkalmi munkára képes ember termelődik ki Magyarországon, amely jó fogyasztója lesz mind a kereskedelmi csatornáknak, s fittyet hány négy esetben az életre. A tévé készülék így felléphet a magyar emberek kizárólagos iskolája és templomaként, a politikusok pedig mentesülnek attól, hogy a szokványos munka helyett más komolyabb, integratív és építő tevékenységet végezzenekelzárt betegek állapota súlyosbodott: három hónap elteltével klausztrofóbiát kaptak.
Ezidág négyszer nyitották meg a Való(tlan) világ szociális otthon és a mind a négy esetben az ebbe bezárt betegek állapota súlyosbodott. A betegek három hónap elteltével klausztrofóbiát kaptak. Az első, az Oki nevű beteg, személyiségzavarban szenvedett: a beteg úgy került be a Való(tlan) világba, aki azt képzeli magáról, hogy ő Besenyő István idomított házi jetije. A személyiség zavarhoz nudista infantilizmus és állandó provokációra való hajlam is párosul, lantpengetésre való teljes alkalmatlanság mellett. Mint meggyőződéses házi jeti, nem visel viselt ruhákat, testét csupán az emberi szőr fedi, amely nem képes eltakarni szemérem területét. Nemiszervének vizsgálatára a kamera egyenesen ráközelített, amely hivatott volt a házi jeti péniszének nagyságát felmérni, illetve, hogy miként alakul ez a szexuális [[szex]]uális vágy hatására. Az adás főműsoridőben adták le, hogy minél több 4 és 12 év közötti gyerek láthassa, amelynek révén a gyerekek rájöhettek, hogy a házi jeti tulajdonképpen impotens.
Oki kórtünetei súlyosbodtak néhány hónapon belül és társait csaknem a teljes idegösszeomlás szélére sodorta.
A másik fontos és lehető legsúlyosabb betegségben szenvedő alany: Majka. Majka patológiai eset, hihetetlen mértékben túlfűtött benne a határt nem ismerő rasszizmus: ez szinte leírhatatlan gyűlöletben nyilvánul meg, amit az értelmes beszéd és az élő, természetes nyelvek iránt érez. Gyűlöl minden értelmes szót, sőt még azokat akik művelik, fejlesztik a nyelvet, az irodalmat és a helyes kiejtést. Feltett szándéka, hogy kiirtja teljesen a nyelveket és helyette a zagyvaság teljes káoszát hozza el a világra. Szűnni nem akaróan összefüggéstelen, érthetetlen hangokat ad ki, vagy pedig nyomdafestéket nem tűrő, leírhatatlanul ocsmány stílusú szavakat harsog és mindezt szünet nélkól. nélkül Tisztában van azzal, hogy tevékenységének minden részletét közvetíti a kamera és [[Kis undokok|gyerekek ]] is nézik. Munkája el is érte a célt, mert nemcsak a nézőket, vagy gyerekeket sikerült arra rábírnia, hogy példáját kövessék, de még lemezkiadók, rádiók, tévécsatornák is átvették módszereit és óriási értelmes beszéd- és nyelvellenes hadjáratokat indítottak. Majka meg van győződve kizárólagos isteni [[isten]]i mivoltáról, ennek megfelelően Majka papa titulust adományozta magának és jelenleg is jelenlegi követői száma több tízezer fölött van. Az egyik legtovább kitartó beteg, Laci, akit a szociális otthon nézőközönsége a leghülyébbnek szavazott meg, nagy summával és egy [[autó]]val lett gazdagabb, melyet a tévénézők adójából vontak le. Laci kórtünetei súlyosbodásának ékes bizonyítéka, hogy a látszólagos győzelem okozta egészségromlás révén fejébe szállt a dicsőség, vagyis az akut stohlizmus, s úgy gondolta luxusautója a Knight Rider típusú fekete turbó, amely elpusztíthatatlan, bárminek nekimegy, azt szétzúzza. Ennek tudható be, hogy új kocsiját tesztelni akarta [[Ózd]] közelében: abban a hiszemben, hogy most már az egész autóút az övé és senki sem látja hatalmas sebességre kapcsolva, magát Michael Knightnak képzelve nekihajtott egy [[Hogyan utazzunk távolsági buszon?|busz]]megállónak. A buszmegállóban keletkezett komolyabb kár, de a kocsi gyakorlatilag megsemmisült. Laci zavarai nem súlyosbodtak, mert rájött, hogy mégsem volt elpusztíthatatlan a kocsija, s ő maga mégsem legyőzhetetlen, ezért a szélsőséges önteltségét depresszió váltotta fel, melyhez hozzátett, hogy eddigi hírneve szertefoszlott, a Való(tlan) Világ szociális otthon mégsem emelte Olimposzi magasságokba, ahogy a többi beteget sem. A Zsuzsi nevű beteg pszichopata hajlamú, aki folytonosan veszélyezteti környezete testi épségét. Fizikai és verbális támadást már mindjárt az elején alkalmazott. A Való(tlan) világ szakképzetlen főorvosa, Sebestyén Balázs úgy döntött, minthogy a szociális otthon nem véres összecsapást akar<ref>Legalábbis amíg elég chemoton nézi a műsort.</ref>, ezért Zsuzsit az otthon a külső világba helyezik vissza, hogy inkább ott tomboljon és tegyen kárt az emberekben, ne pedig a szociális otthon leendő celebeiben.
Az egyik legtovább kitartó beteg, Laci, akit a szociális otthon nézőközönsége a leghülyébbnek szavazott meg, nagy summával és egy autóval lett gazdagabb, melyet állandó semmittevés következtében a tévénézők adójából vontak lebetegek értelme hamar lelassult. Laci kórtünetei súlyosbodásának ékes bizonyítéka, hogy Kikerülve a látszólagos győzelem okozta egészségromlás révén fejébe szállt a dicsőség, s úgy gondolta luxusautója a Night Rider típusú fekete turbó, amely elpusztíthatatlan, bárminek nekimegy, azt szétzúzza. Ennek tudható be, hogy új kocsiját tesztelni akarta Való(tlan) világ szociális otthonból teljesen elfelejtettek [[Ózdfacebook|közösségi élet]] közelében: et élni, gondolkodásuk lelassult. Többen abban a hiszembenszent meggyőződésben voltak, hogy most már az egész autóút az övé és senki sem látja hatalmas sebességre kapcsolvaélőben közvetített Való(tlan) világ villabeli életükkel elhozták a harmadik, magát Michael Knightnak képzelve nekihajtott egy buszmegállónak. A buszmegállóban keletkezett komolyabb kárnegyedik, de vagy sokadik megváltását a kocsi gyakorlatilag megsemmisültvilágnak. Laci zavarai Ám a külső környezet néhány csoportot eltekintve nem súlyosbodtakreagált minderre és hónapokon belül már nem is emlékezett rájuk. Kommunikáció és beszédképességüket is rontották, mert rájött, hogy mégsem miután mindenki nem volt elpusztíthatatlan a kocsija, s ő maga mégsem legyőzhetetlen, ezért a szélsőséges önteltségét depresszió váltotta fel, melyhez hozzátett, hogy eddigi hírneve szertefoszlotthajlandó az utcán leborulva imádni őket, a Való(tlan) Világ szociális otthon mégsem emelte Olimposzi magasságokba, ahogy a többi beteget semez pszichikailag súlyosan megviselte őket.
A Zsuzsi nevű beteg pszichopata hajlamú, aki folytonosan veszélyezteti környezete testi épségét. Fizikai és verbális támadást már mindjárt az elején alkalmazott. A negyedszer is elindított Való(tlan) világ szakképzetlen főorvosa Sebestyén Balázs úgy döntött, minthogy a szociális otthon nem véres összecsapást akar, ezért Zsuzsit Világ betegeinek kifejezetten kóros az otthon a külső világba helyezik visszaállapota, hogy inkább ott tomboljon mert kleptománia és tegyen kárt az emberekbenbeteges szemtelenség alakult ki közöttük, ne pedig a szociális otthon leendő celebeibenamelyhez szexuális exhibicionizmus is párosult már.
Az állandó semmittevés következtében A lakók két táborra oszlottak, akik rivalizálni kezdtek egymással: kölcsönösen bosszantják és idegesítik egymást mint a betegek értelme hamar lelassult. Kikerülve a Való(tlan) világ szociális otthonból teljesen elfelejtettek közösségi életet élniketrecbe zárt állatok, gondolkodásuk lelassult. Többen abban a szent meggyőződésben voltakbeleesznek egymás ételébe, hogy élőben közvetített Való(tlan) világ villabeli életükkel elhozták még a harmadiknyálukat is az ételen hagyják, negyedikszínlelt átpártolásokat hajtanak végre, vagy sokadik megváltását a világnakstb. Ám a külső környezet néhány csoportot eltekintve nem reagált minderre Ezek végeredménye kemény verbális és hónapokon belül már pszichikai összetűzések, bár Sebestyén Balázs képzetlen főorvos véleménye szerint nem kell attól félni, hogy a betegek akár fegyveresen<ref>Bár egyszer még ők is emlékezett rájukrájönnek, hogy egy üveg étolajjal is fel lehet gyújtani a jakuzzit. Kommunikáció és beszédképességüket </ref><ref>A benne ülőkkel együtt.</ref> is rontották, mert miután mindenki nem volt hajlandó az utcán leborulva imádni őket, ez pszichikailag súlyosan megviselte őketegymás torkának ugranának.
A negyedszer is elindított Való(tlan) Világ betegeinek kifejezetten kóros az állapota, mert kleptománia és beteges szemtelenség alakult ki közöttük, amelyhez szexuális exhibicionizmus is párosult már. A lakók két táborra oszlottak, akik rivalizálni kezdtek egymással: kölcsönösen bosszantják és idegesítik egymást mint a ketrecbe zárt állatok, beleesznek egymás ételébe, hogy még a nyálukat is az ételen hagyják, színlelt átpártolásokat hajtanak végre, stb. Ezek végeredménye kemény verbális és pszcihikai összetűzések, bár Sebestyén Balázs képzetlen főorvos véleménye szerint nem kell attól félni, hogy a betegek akár fegyveresen is egymás torkának ugranának. Szexuális exhibicionizmusok megnyilvánulásaként megpróbálják egymást lefektetni a kamerák előtt, hogy ezzel a gyerekek számára pornófilm-esti meséket biztosítsanak. Egy-egy férfi, vagy női beteg ilyenkor kap a homoxeszualizmusrahomoszexualitásra, vagy leszbizmusra, holott szexuális beállítottságát tekintve heterogéneknem túl válogatósak<ref>Kicsim, tarts ki. Otthon vár a [[lóhere|ló]], és parasztházam!</ref> a külső világban sosem volt bennük azonos nem <ref>Inkább hajlottak az igenre.</ref> felé való hajlam. Azonos Az azonos neműek iránti vonzódás kialakulását a betegekben egy spekulatív kedélyváltozás okozza<ref> Eltekintve attól, hogy a lakók három negyedéről nem lehet eldönteni, melyik nembe tartozik. Ha egyáltalán...</ref>, amellyel a még nagyobb hírnév és minél több pénz bezsebelése érdekében, ami elmélyíti az elméjük korságátkórságát, s további materiális és hírnévi hasznot remélve sokkal szélsőségesebb fokozatokba tollják tolják nemcsak szexualitásukat, hanem feltünési feltűnési viszketegségüket, agresszivitásukat, amely utóbb súlyos következményekkel járhat a külső környezetben.
A betegek megpróbálják megjátszani magukat és elhitetni mind önmagukkal, mind a többi emberrel, hogy ők okos, értelmes lények. A kezdeti normális stádiumból ez beteges übermensch meggyőződésbe megy át. Egyszerű általános iskolás tanulóknak szakmunkástanulóknak öltöznek, akik a hét végén már gimnazista egyenruhát viselnek és a Való(tlan) világot a Szent Tudományok Megcáfolhatatlan Hetvenuniverzumos Akadémiájának kiáltják ki. Előadásaikon viszont nem a szellem művelése, hanem az egész világ megváltását célzó hatalmas elképzelések ún. megvalósítása zajlik, amelynek során a saját elképzeléseiknek megfelelően teljesen átformálni igyekeznek minden egyes tézist, eseményt, személy, írásos munkákat, különféle típusú dolgokat, ahogy Szent [[Magyar királyok#Estván király|I. István ]] művének tulajdonítják a Kalevalát. Az übermensch elmebaj ezt követően elhatalmasodik rajtuk és felfogásukkal ellentétes dolgokra gyilkos gyűlölettel tekintenek, ami lehetetlenné teszi későbbi esetleg visszailleszkedésüket a társadalomba. Az a hihetetlenül szilárd meggyőződésük alakul ki, hogy ők a legtökéletesebb lények a világon, vagy épp a Való(tlan) világ egy külön bolygót, külön univerzumot alkot, a rajta kívül levők egész egyszerűen az untermenschek, a semmik, amik nem is léteznek.==A szavazás=={{LL}}
[[Kategória:Médiákok]]