Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Való(tlan) világ

69 bájt hozzáadva, 2011. január 21., 12:36
Stílgyak, de nem kínlódom végig
{{lektor}}
 '''A Való(tlan) világ''' amely a , egy műsor. Nézik dülledt szemekkel. Addig se kell gondolkodni.==Vagyis==Egy kereskedelmi csatorna propagandájában a ''Való világ'' tehát a valódi, reális kép az emberről, egy közel 190 m²-es összterületű, luxuslakásnak (a luxuslakás pedig villának) álcázott szociális otthon, amely speciális mentális zavarokban szenvedő emberek ideiglenes szálláshelye. A Való(tlan) világ tudományos céllal született: nem szakosodott a betegek gyógyítására, hanem állapotuk súlyosbítására, hogy a világ előtt feltáruljon, meddig képesek ezek betegségükben eljutni. Akik ide bekerülnek a következő tünetekkel rendelkeznek: feltünési viszketegség, túlzott jólét, szánalmas és semmit érő létezés, beképzeltség, átmeneti celebbé válás vágya, pénzhajhászás, miegymás.
A Való(tlan) világ létrehozása mögött rendszerint a féktelen embergyűlölet lappang. Távolabb szemlélve azonban egy határozott cél mozgatja mindezt. Az emberek a rendszeres szociális támogatásból annyira ki tudnak jönni, hogy képesek legyenek egész nap a tévé előtt ülni. A szociális támogatás kiosztása nem kerül sokba, így rengeteg pénzt meg lehet takarítani, ha minél több alacsony képzettségű, csak alkalmi munkára képes ember termelődik ki Magyarországon, amely jó fogyasztója lesz a kereskedelmi csatornáknak, s fittyet hány az életre. A tévé készülék így felléphet a magyar emberek kizárólagos iskolája és templomaként, a politikusok pedig mentesülnek attól, hogy a szokványos munka helyett más komolyabb, integratív és építő tevékenységet végezzenek.
Ezidág négyszer nyitották meg a Való(tlan) világ szociális otthon és a mind a négy esetben az ebbe bezárt betegek állapota súlyosbodott. A betegek három hónap elteltével klausztrofóbiát kaptak. Az első, az Oki nevű beteg, személyiségzavarban szenvedett: a beteg úgy került be a Való(tlan) világba, aki azt képzeli magáról, hogy ő Besenyő István idomított házi jetije. A személyiség zavarhoz nudista infantilizmus és állandó provokációra való hajlam is párosul. Mint meggyőződéses házi jeti, nem visel ruhákat, testét csupán az emberi szőr fedi, amely nem képes eltakarni szemérem területét. Nemiszervének vizsgálatára a kamera egyenesen ráközelített, amely hivatott volt a házi jeti péniszének nagyságát felmérni, illetve, hogy miként alakul ez a szexuális vágy hatására. Az adás főműsoridőben adták le, hogy minél több 4 és 12 év közötti gyerek láthassa, amelynek révén a gyerekek rájöhettek, hogy a házi jeti tulajdonképpen impotens.
 
Oki kórtünetei súlyosbodtak néhány hónapon belül és társait csaknem a teljes idegösszeomlás szélére sodorta.