Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Való(tlan) világ

26 bájt hozzáadva, 2011. január 20., 17:16
kategória
A másik fontos és lehető legsúlyosabb betegségben szenvedő alany: Majka. Majka patológiai eset, hihetetlen mértékben túlfűtött benne a határt nem ismerő rasszizmus: ez szinte leírhatatlan gyűlöletben nyilvánul meg, amit az értelmes beszéd és az élő, természetes nyelvek iránt érez. Gyűlöl minden értelmes szót, sőt még azokat akik művelik, fejlesztik a nyelvet, az irodalmat és a helyes kiejtést. Feltett szándéka, hogy kiirtja teljesen a nyelveket és helyette a zagyvaság teljes káoszát hozza el a világra. Szűnni nem akaróan összefüggéstelen, érthetetlen hangokat ad ki, vagy pedig nyomdafestéket nem tűrő, leírhatatlanul ocsmány stílusú szavakat harsog és mindezt szünet nélkól. Tisztában van azzal, hogy tevékenységének minden részletét közvetíti a kamera és gyerekek is nézik. Munkája el is érte a célt, mert nemcsak a nézőket, vagy gyerekeket sikerült arra rábírnia, hogy példáját kövessék, de még lemezkiadók, rádiók, tévécsatornák is átvették módszereit és óriási értelmes beszéd- és nyelvellenes hadjáratokat indítottak. Majka meg van győződve kizárólagos isteni mivoltáról, ennek megfelelően Majka papa titulust adományozta magának és jelenleg is követői száma több tízezer fölött van.
A Zsuzsi nevű beteg pszichopata hajlamú, aki folytonosan veszélyezteti környezete testi éppségétépségét. Fizikai és verbális támadást már mindjárt az elején alkalmazott. A Való(tlan) világ szakképzetlen főorvosa Sebestyén Balázs úgy döntött, minthogy a szociális otthon nem véres összecsapást akar, ezért Zsuzsit az otthon a külső világba helyezik vissza, hogy inkább ott tomboljon és tegyen kárt az emberekben, ne pedig a szociális otthon leendő celebeiben.
Az állandó semmittevés következtében a betegek értelme hamar lelassult. Kikerülve a Való(tlan) világ szociális otthonból teljesen elfelejtettek közösségi életet élni, gondolkodásuk lelassult. Többen abban a szent meggyőződésben voltak, hogy élőben közvetített Való(tlan) világ villabeli életükkel elhozták a harmadik, negyedik, vagy sokadik megváltását a világnak. Ám a külső környezet néhány csoportot eltekintve nem reagált minderre és hónapokon belül már nem is emlékezett rájuk. Kommunikáció és beszédképességüket is rontották, mert miután mindenki nem volt hajlandó az utcán leborulva imádni őket, ez pszichikailag súlyosan megviselte őket.
 
[[Kategória:Médiákok]]