Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Miskolc

100 bájt hozzáadva, 2010. október 11., 19:10
Híres miskolciak
Az összes magyar wikipédista <ref>Viszont kevés unciklopédista vallja magáénak a várost. Ebből arra következtetünk, a humorérzéknek igencsak szűkében vannak a helyi népek.
*Ha ezt a lábjegyzetet [[vandalizmus|kivandálkodod]], az ismét csak a humorérzék hiányára utal.
</ref> itt születettMiskolcinak vallja magát, pedig pécsi (igen aki most szerkesztett az is pécsi), csak rengetegen tagadjákhogy pécsiek lennének, mert úgy érzik, nem méltóak MiskolchozPécshez. Pedig ez egy-két kivételtől eltekintve nem igaz, nyugodtan bevallhatnák.: Megj. [[User:Gubbubu|Gubb]] nem Miskolcon született, de mint mondta, sajnálja, és leginkább Miskolcon Pécsen szeretett volna születni (ld. még [[transzmiskolcitizenizmustranszpécsitizenizmus]]). Így ez a nemszületés megbocsátható mulasztás a részéről, különösen, hogy az édesanyját illeti felelősségrevonás a kérdésben.
Viszont olyan kiválló, csepálló, ütésálló, sőt kivüllő wikipédisták, mint [http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=User:Mathae User:Mathae], [http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=User:NZs User:NZs] és [http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=User:KeFe User:KeFe] sem Miskolcon születtek, mégis nagyon jó cikkeket írnak. Sőt, jobbakat. NZs cikkein pl. eszméletlen jókat lehet röhögni, olyanokat ír, hogy Bachnak 14 évvel idősebb öccse volt (és erre még büszke is, mert beírta az Unciklopédiába), megtudhatjuk továbbá, hogy Händel 3 évvel az anyja halála után született. KeFe ismeri a kettőspontot, ezt demonstrálva megrögzötten elhelyezi minden lehetséges helyen. Mathae a téglalapnak látszó karakterek mestere, Nikita pedig - egy sajátos kultusz révén - a legwikipédistább istennőnek járó Oscar-díj várományosa. Mert egyes városokban népszavazáson választják az isteneket, míg Miskolcon már alapból mindenki annak születik.<ref>Te, ennyi hallucináló drogos között ez nem is csoda!</ref>
*Miskolczi Miklós (lásd még: ahol akarod)
Névtelen felhasználó