Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Idők vége

9 bájt hozzáadva, 2010. június 20., 20:29
a
nincs szerkesztési összefoglaló
Íme egy idézet:
:„A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a [[Somogyország|Hét Domb Városa]] mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken.”
Arra még senki nem adott választ, hogy a "Szörnyű Bíró" kit, vagy mit takar, de egy biztos: a pápaságra esélyes jelenlegi bíborosok között csak egy Péter van, Erdős Péter, aki magyar.
{{wikizagyva}}
 ==A hármak harca== 
Három ember, három hős, három adonisz, azaz [[Chuck Norris]], [[David Hasselhoff]] és [[Tom Selleck]]. Ez a három ember vállalta magára, hogy 2012-ben megmentik a világot a pusztulástól. Az Amerikai Jósnők Egyesülete szerint a csata menete a következő lesz:
2012 december 21.:David és Tom megbeszélik, hogy újra együtt karácsonyoznak. A megbeszélést követően Chuck felhívja Davet, hogy másnap elpusztul a világ és most egyedül nem fogja tudni megmenti a világot, mint az ezredfordulókon. David tudta, hogy a világ fontosabb, mint az ellentétek közte és Chuck között. Felszólította személyes egyházát (szektáját), hogy készüljenek fel, mert másnap mindennek vége. A hoffisták elbújtak a Kárpátok északi vonulataiban. Miután David egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy jön a világvége és az emberek futottak a bankokba hitelért.
==Talán jelent valamit== 
A fenti zagyvaságokhoz nem kívánunk különösebb kommentárt fűzni, mindössze rendelkezésre bocsátjuk azt a képsort, ami 2012. december 22-én délután, közvetlenül egy piszok nagy durranás után készült a Holdról, mielőtt annak darabjai a fotós fejére zuhantak volna.
<!-- floor() kellett volna, de ez buta -->
{{Kommentár|a következő világvége bejelentése az aktuális világvége elmaradását követő első napon esedékes.}}
 {{Kommentár|a következő világvége bejelentése az aktuális világvége elmaradását követő első napon esedékes.}}[[Kategória:Ateizmus]][[Kategória:Dezinformáció]][[Kategória:Történelem]]