Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Magyar ember

1 622 bájt törölve, 2010. április 15., 19:16
Miről ismerszik meg egy magyar?
'''A [[Magyarok|magyar ember]]''' egy olyan különleges népcsoport, amely a Kárpát-medencében él, és a többi néptől a nyelve mellett sok más különös szokása is megkülönbözteti.
==Miről ismerszik meg egy magyar?==
Az egyik különös szokásuk, hogy sírva vigadnak. A másik – talán még különösebb – hogy evés közben nem beszélnek. A harmadik, hogy a túrót csokival képesek fogyasztani. A negyedik, hogy gyűlölik egymást és társadalmuk alapvető kohéziója ez a masszív érzelem, amelyhez hasonlatosat talán csak Orwell 1984-ében lehetett olvasni (amely egy szörnyű negatív utópia), de náluk bizony valóság.
 
A [[Magyarország|magyar]] hierarchia a „felfele bukás” különös elvét követi, amely a társadalmukban minden szinten ellentmondásokat okoz, de amelyre minden magyar rászokott. S csakugyan: a szenvedéshez nagyon értenek.
 
A magyar fiatalok mind külföldre vágynak, de mivel nem tudnak más nyelveket beszélni, ezért nem mernek a legtöbben nekivágni, és amiért még jobban utálkoznak itthon.
 
A kivándorlásvágy valószínűleg genetikai eredetű. Annyi magyar emigrált már, hogy a bárhol is szólalsz meg magyarul; elmés kritikádra egy egészen váratlan szögből ''az elmész te a p...ba!'' választ kapjuk.<ref>Független kutatók szerint, ha egy néptelen sivatag közepén elhajítasz egy követ, az is tutira egy magyar fejére fog esni.</ref>
 
A legtöbb magyar azt hiszi magáról, hogy gazdag, pedig nem is, de ezt persze titkolja, így mindig adóssága van, amiért szomorú lesz és iszik, általában keményebben mint azelőtt. Ugyanis nagyon sokat isznak.
 
Az öregebb magyarok [[Vértunkolók|hipochondriával]] küszködnek, mert nem tudnak mit csinálni magukkal, ráadásul a fiatalabbak utálják is őket.
 
==Magyar népségek==
Sokféle magyar népcsoport van még, akik ugyancsak nem szeretik egymást.
Névtelen felhasználó