Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Mikulás

40 bájt hozzáadva, 2009. december 6., 12:37
a
A Mikulás ólálkodik: Miklós napi javítgatások
==A Mikulás ólálkodik==
(A Mikulásnak több esetben sikerült bejutnia olyan házakba is, ahol nincs is kandalló; a [[rendőr]]ség még nyomoz, de feltételezésük szerint ezekben a házakban valaki együttműködik vele.)  
A Mikulás ördögi terve szerint a fogfájás annyira az őrületbe kergeti majd az áldozatot, hogy sokkal könnyebben dühbe gurul, és mindenféle gaztettet könnyebben elkövet, pl. [[George W. Bush|George Duplavé Bush]] emiatt támadott meg több olyan országot, mikről azelőtt azt se tudta, hogy léteznek.
A Mikuláshoz hasonló terroristaeszközöket alkalmaz a '''[[Híres nyulak|Húsvéti Nyúl]]''' néven ismert hírhedt [[maffia]]vezér. Ő egyébként vérbosszút esküdött a Mikulás ellen, mert annak kedvenc rémszarvasai gyakran összetapossák a nyulakat.
Mikulás és [[Híres nyulak|Húsvéti Nyúl ]] annyira gyűlölik gyűlöli egymást, hogy még a róluk mintázott csokifigurákat sem szabad egyszerre árulni a szupermarketekben, mert az ott dolgozók is rettegnek tőlük. Ergo: szinte alig lopják. 
Ha megfigyeled, sosem kapni egyszerre mindkettőt.
A Mikulás az előbb említett rémszarvasmeghajtású rénszarvasmeghajtású '''szánnal''' közlekedik. Biztonságos közlekedését a szabályosan kivilágított rémszarvasorrok és a csengő biztosítjátbiztosítják. Nyáron akciósan lehet csengőhangot letölteni rá; leggyakrabban a „Gyuszi ül a fűben...”-t töltik le (találd ki kik..Tévedésből.)
==Híres Mikulások ==