Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Mikulás

19 bájt hozzáadva, 2006. augusztus 19., 18:31
Apróbb módosítások
A Mikulás valódi neve Szent Miklós; nem tudni, rokona-e [[Szent István]]nak, mert a Szent elég gyakori vezetéknév volt egy időben, főleg a középkorban.
A terrorcselekményeket többnyire úgy követi el, hogy bemászik a kiszemelt áldozatok házába a kandallón (amibe néha tüzet raknak, ilyenkor a Mikulás vészesen közel kerül ahhoz, hogy öngyilkos terroristává avanzsáljon át), és az áldozatok cipőjébe mindenféle olyan veszélyes biológiai anyagot helyez, ami szénhidrátot tartalmaz, így nagy mértékben árt a fogaknak. (A Mikulásnak több esetben sikerült bejutnia olyan házakba is, ahol nincs is kandalló; a [[rendőrség ]] még nyomoz, de feltételezésük szerint ezekben a házakban valaki együttműködik vele.) A Mikulás ördögi terve szerint a fogfájás annyira az őrületbe kergeti majd az áldozatot, hogy sokkal könnyebben dühbe gurul, és mindenféle gaztettet könnyebben elkövet, pl. [[George W. Bush|George Duplavé Bush]] emiatt támadott meg több olyan országot, mikről azelőtt azt se tudta, hogy léteznek.
A Mikuláshoz hasonló terroristaeszközöket alkalmaz a [[Húsvéti Nyúl]] néven ismert hírhedt maffiavezér. Ő egyébként vérbosszút esküdött a Mikulás ellen, mert annak kedvenc rémszarvasai gyakran összetapossák a nyulakat. Mikulás és Húsvéti Nyúl annyira gyűlölik egymást, hogy még a róluk mintázott csokifigurákat sem szabad egyszerre árulni a szupermarketekben, mert az ott dolgozók is rettegnek tőlük. Ha megfigyeled, sosem kapni egyszerre mindkettőt.
Névtelen felhasználó