Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Fejezetek egy BKV ellenőr naplójából

45 bájt hozzáadva, 2009. augusztus 5., 07:42
Május 12.: link
==Május 12.==
Pacsirta, itt Sas. Visszatérnék a Fészekbe. Zűrös egy nap volt. Egy pasi megpróbált átverni, de én uraltam a helyzetet. [http://index.hu/belfold/budapest/bkv2368/ Azzal jött, hogy nincs nála a rokkantsági igazolványa, viszont nincsenek végtagjai. ] Höhö. Járok én moziba, láttam a Forest Gumpot! Ott is volt egy vietnami veterán, akinek nem voltak lábai, erre meg a premieren a saját lábán sétált be. Hát minek néznek ezek? Azt hiszik, nem tudom, mi az a Photoshop? Felismerem a retusálást, ha látom!
Nem vagyok én holmi somogyi paraszt! Nem tudom, mit képzelnek az emberek, az a másik ürge is kutyával akart bemenni az übermarketbe! Tudom én, hogyan néz ki egy igazi testi fogyatékos: sötét napszemüveg, elegáns öltöny, merci a rokkantaknak fenntartott parkolóhelyen, ha meg kijön egy forgatócsoport róla forgatni, beleveri az operatőr fejét a kukába! Kemények ezek ám!
 
== Május 13.==
Sas repül, ismétlem a Sas repül. Szerény fogás. Pár kölök azután akarta érvényesíteni a jegyét, hogy a villamos elindult. Gólya és én simán lekapcsoltuk őket. Majd el kéne rejteni a holttesteket.
Névtelen felhasználó